2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Annemle birlikte biz de hamile alışverişi yaptık ,hamile giyim o kadar sınırlı ki ,sinir oluyorum,ve kuzenimin düğünü var önümüzdeki ay ne giyeceğim hiç bilmiyorum.
Tulum 79 lira
Kot 49 lira taytlar da 29 liraya düşmüştü.Hamile abiye bulursanız da bana hbr verin kızlar

Eklentiler

• 720B5764-EBC4-4A0D-BDD1-F5B24D6D88C6.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 73
Hatta 28 santim, çok güzel. İnşallah iyi olacaktır her şey

bu elbiseyi doğru kargoyla nasıl alabiliriz? aşık oldum galiba :)
Inan bende aşık oldum canım veresim yok uğurlu bebe diye bi sayfa instagramdada var internet siteside var. Ama ben internet sitesine baktığımda bu kız reyonunda resmini göremedim fotoğrafı burdan alıntılayıp iletişim numarası ile whatsabtan görüşürseniz başka renkleri yada aynısı vardır sipariş edebilirsiniz. Ama kumaşı gerçekten cook güzel garanti verebilirim tam yazlık keten bebek tenini kaşındırıcak cinstende değil ter emici güzel bi kumaş

O kolayda benim canım başka bişey istiyor ama aksi ya işte hiç olacak bişey değil normalde çok canım istemez senin dediğini çok severim ama tvde bi reklamda çıkıyor benim dediğim her gördüğümde ah bi çıksada alsam diyorum

2 el giyim siteleri var bence gebelik için aldıgına deymiuor bi bkın derim güvenilir site cok

Acaba hangi meyve ki bu
Dün filmde kıvanç meşhur şu yaz meyvesini yiyor eşim bana bakıyor :))

Maşallah ne kadar ince düşüncelisiniz :) Sizin gibi bi arkadaşım olmasını çok isterdim açıkçası

Canim markasi carters saniyorum :))
çok güzel ve kaliteli duruyorlar cidden :) fiyatları da öyle indirimli ama gene de pahalı geldi ama şu 5 li badiler falan iyimişde civilde de 5 tl ye düşüyor badiler hatta geçen aldım bir sürü ama siparişim onaylanmamış gitti malesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…