2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Valla fiyatını bilmiyorum canım bu sayfada ürünler uygun fiyatlı ama bi araştır derim ben oğluma keten takımını falan 20 liraya aldım bugün gelen ikili takım atmıştım resmi
Baktım sayfaya canım birde sitesine bakayım

sassygirll defneahsen Strongmom_ kızlar beğendiğiniz keten bana yalnış gelen tulum 60 liraymış ama malesef tükenmiş
Peki sizden fiyat farkı falan istediler mi çok kibar çok güzel bir ürün

Tesekkur ederim canim. Isim secme zamani geldi

Ya bana cok pahali geliyor sepete atip atip sonra siliyorum hep :)) patikli tulum ve 5li setlerden alma niyetim var ama bakalim ne zaman :))

Kızlar göğüs ucu kremi ve göğüs pedi gerekli midir? Doğumdan önce almalımıyım?
Yani ben alma taraftariyim catlagi yada yarayi ne kadar engellerse o kadar kardir diye dusunuyorum. Ben 8. Ayimdan itibaren goguslere duzenli bakim yapacagim acikcasi sac yoldurtan cinsten bir agrisi oluyormus cunku ne.derece engellenebilirse kardir. Aslinda gogus kalkani da alacaktim gumus ama ondan vazgectim fiyatindan dolayi :))

Ya bana cok pahali geliyor sepete atip atip sonra siliyorum hep :)) patikli tulum ve 5li setlerden alma niyetim var ama bakalim ne zaman :))
evet ya genel olarak zaten ufacık şeyler ama 20 den aşağı bir şey alamıyoruz malesef en fazla giydikleri de 3 ay o yüzden insan kırk kere düşünüyor valla başka şey olsa acımıyorum da :)

evet ya genel olarak zaten ufacık şeyler ama 20 den aşağı bir şey alamıyoruz malesef en fazla giydikleri de 3 ay o yüzden insan kırk kere düşünüyor valla başka şey olsa acımıyorum da :)
Baska seyleri tak diye alıyorum da kiyafete veremiyorum yada verirken 40 kez dusunuyorum ama mecbur onlarda alinacak :)) bu arada bebe bornoz seti ariyorum guzel bitane gozune carparsa haberim olsun :))

ben 15 sayfayı altını üstünü getirerek buldum ama üstte tükendi yazısıyla karşılaştım :/ inşallah yeniden gelir hemen alırım. iade etmeye karar verirseniz haberim olsun lütfen.

S Serylady canım üstten okudum sizin bıberon emzık yorumlarını gördüm. Sery canım benım dıger emzıgı onermedım cunku hıc kullanmadım yanlış anlaşma olmuş sanırım ben kızıma dıger emzıklerden kullandım.
Kızıma bu bıberondan kullandım demıstım sagdıgım zaman vs cok ısıme yaramıstı ve benı bırakmamıstı cunku baslıgı anne memesıne cok benzıyor hem de akısı cok yavas oldugu ıcın...
emzık ben bunlardan kullanmıştım kızım almamak ıcın atıyordu ben verıyordum öyle alışmıstı :) vallahı emzık kurtuluşşşş buyuk hemde :) alışırlarsa ıyı olur tabı bır tane yedek alın :)

Eklentiler

• 473BA389-F945-4069-8466-EA19F2B64EE9.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 48
  • 2F72D4F4-7F96-4481-A3A5-D64BC2770281.webp
    2 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…