2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cok tesekkurler, bebek kiyafeti almak cok zevkli bir is gercekten. Hepimizin kuzucuklari saglicakla gelsin.

Gozunaydin canim cok sevindim sonuclarinin guzel ciktigina. Aldiklarina bayildim. Gule gule giysin bebis.Carters yuzde 70 indirime girerse insallah bende bir suru takim begendim:)
Turkiye'de pahaliymis Carter's arkadaslarim oyle demisti, burda normal bir marka, fiyatlar daha uygun. Insallah guzel bir indirim yaparlar.

Siz de cok guzel hazirlamissiniz, ben de guzel bir ambalaj dusunuyorum, ama postayla gonderecegim icim en son karton kutuya koyacagim mecbur.

biberon olarak bir de dr browns mu alsam diyorum. o da gazlı bebekler için çok kullanışlıymış. emzik kaç aylık kullanım için aldın sen.. 0-3 ay mı?
izmir ilçedeyim ben. kargolar o kadar hızlı ulaşmıyor bana ama neyse acelem yok diyorum. cmt sipariş verdim hemen mesaj geldi kargoya verildi diye şaşırdım hem de ptt kargo. ama ürünleri yine salı falan geldi.

dr browns lar 28 şubat'ta tekrar indirime girmesi lazım. ne yaptın avent aldın mı bilmiyorum ama..

Bende Dr Browns 150ml cam biberon aldım geniş ağızlı 30tl ye 3 ay önce Watsons da internet indiriminden almıştım hatta şaşırmıştım orda görünce.
Ve Nuk’un nature sense geniş ağız pp biberon hediye geldi hiç aklımda nuk yoktu ama beğendim yinede bakalım hangisini kabul edecek bebeğim
Ama Philips Avent de aklım kaldı :))

Eklentiler

• A7BE238F-E151-4BFC-8C8C-57B49D1DEB2B.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 46
  • C48897CB-CA09-4899-BA13-E04E42BF7964.webp
    18 KB · Görüntüleme: 43
Gule gule kullan canim. aklin aventte kalmasin bence dr browns da cok iyi kuzenim aventten memnun kalmadi bunu kullaniyor. Nuk zaten cok iyi marka.

Ben diger biberonu ihtiyaca yonelik alirim diyorum cünkü hic kullanmayabilirim de insallah hicbirimiz mamaya gerek duymayiz hatta bu aldigim beni baya gotürür cünku sonrasinda bebis icin plastik bir biberon alirim :)) emzik konusuna gelince 0 3 ay aldim zaten o donemde sever ve.kullanirsa ayni markadan devam ederim diye düsündüm ben canim e bebek kargolari.genel olarak gecikecek bence bana normalde koca araba 1 gunde geldi.alt acma 3 gundur gelmedi mesela :)) yogunluk var saniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…