2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Fıstığım nereden aldın bunları? Allahım dolasmayali çok şey kacirmisim

Acaba hangi meyve ki bu
Dün filmde kıvanç meşhur şu yaz meyvesini yiyor eşim bana bakıyor :))
Normalde hiç sevmem ağzıma sürmem canım öyle bi istediki nasıl güzel yiyodu hain bulunduğum ildeki bütün büyük marketleri gezdik bulamadık. Komşum buzluğa atmış yemeklere ekşilik versin diye ondan ısırdım bi kere biraz çözününce nefsimi körlesin diye

Tesekkur ederim, Turkiye'de pahaliymis, ben burda baya uyguna aliyorum, tulumlari 5-10 dolar arasi, takimlar da 15-20 arasi biseydi.
Evet yurtdisinda cok uyguna geliyormus canim burda tulumlari 80 tl oda indirimle normalde 160 tl falan asiri pahali geliyor cunku cocuk yada 2 kez giyecek bunlari :))

Cok güzel ,sağlıklı mamalar var.Ek gıda olarak et yerse bilemem:))
Ben ek gidaya geciste hemen et degilde kemik suyuna yapcam herseyini et yemeye gectigimizde de herseye karistiririm sonra disleri cikinca da dider dider veririm yesin yavrum bizim yegen o kadar cok yemek seciyorki illallah ettik ailecek umarim benim.oglan ona.benzemez :))

Ben sanki senden duydum diye hatirladim bebis sorry kusuruma bakma :)) biberon bende bundan aldim emzik icinde 1 tane aldim kullanirsa alirim bir tane daha diye dusunuyorum hic tutmayan alismayan bebeler varmis :)) bosuna param gitmesin :))

Canim iki biberonun var birde aventmi alcan :)) evi biberonla doldurcan :))

Trendyol'da hamile abiye elbiseleri var bir bakın isterseniz.

ben 15 sayfayı altını üstünü getirerek buldum ama üstte tükendi yazısıyla karşılaştım :/ inşallah yeniden gelir hemen alırım. iade etmeye karar verirseniz haberim olsun lütfen.
Canım ben cumartesiye iade edicem söyle ki adres karışıklığı ile yalnışlıkla bana gelmiş bu ürün yani benim takımım da yeşil takım isteyen kişiye gitmiş o yüzden değiş tokuş yapıcaz

Oradandı canım ama tükenmiş malesef o takım burdan arkadaşlar sorunca iletişime geçtim satıcı ile bittiğini söyledi
Ama o sitede çok tatlı şeyler gördüm. Erkekler için olan salopetler çok tatliydi, oğlusuna göre. Ben de kizçeme şunu almayı düşünüyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20190208-083607.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 47
Kemik suyu çok iyi fikir, Süpermen gibi bebek olur:)

Baktım sayfaya canım birde sitesine bakayım

Peki sizden fiyat farkı falan istediler mi çok kibar çok güzel bir ürün
Yok canım istemediler iade edicem ben şimdi istediğim takımı bana gönderecekler . Bu yeşil takımı da isteyen bayana gönderirler tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…