2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Amann bu ne gaz sancisi duruyor duruyor birden kivrandiriyor.hayir kabızlık vs sorunumda olmaz benim hic

Ben onceki hamileligimde gittimde 6+1 kese ve icinde fasulye gibi bebegi gorduk :) kalbide pit pit atiyordu

5+5de kese 6+2 de bebek ve kalp atışlarıni gördüm canım ama özelde gördük yani cihaz önemli yoksa gorunmezdi devletteki doktorum 2 hafta sonra dedi mesela yarın gidicem daha
benim cuma günü kese görünmüştü ama daha çok yeni demişti. bugün tekrar randevum var acaba bebek görünür mü ki

5+5de kese 6+2 de bebek ve kalp atışlarıni gördüm canım ama özelde gördük yani cihaz önemli yoksa gorunmezdi devletteki doktorum 2 hafta sonra dedi mesela yarın gidicem daha
bu arada doktorum bana geç döllenme dedi ama kaç hafta olduğunu söylemedi.. şu an kaçıncı hafta da olduğumu bilmiyorum. tahminen 5+4 olması gerek.. tabi SAT a göre düşününce 7+2.

bu arada doktorum bana geç döllenme dedi ama kaç hafta olduğunu söylemedi.. şu an kaçıncı hafta da olduğumu bilmiyorum. tahminen 5+4 olması gerek.. tabi SAT a göre düşününce 7+2.
Banada yeni sayilir çok küçük demişti geride kalıyor kese boyutu demişti ama sonra gittiğim doktor herseyin yolunda olduğunu söyledi sabredebiliyorsan pazartesi git garanti olsun o zamana kadar birsuru buyuyo bebisin:)

Banada yeni sayilir çok küçük demişti geride kalıyor kese boyutu demişti ama sonra gittiğim doktor herseyin yolunda olduğunu söyledi sabredebiliyorsan pazartesi git garanti olsun o zamana kadar birsuru buyuyo bebisin:)
kese oluşumunu takip etmek için tekrar çağırmıştı doktor.. dün akşam sıvı akıntım oldu tedirgin oldum onuda sorcam.. zaten kese de olsa görmek için sabırsızlanıyorum

Canim bana olmustu bikac kez
Sonunda içime sinen bir doktor buldum . Perşembeye randavu aldım .Kese falan gözkmez bılıyorum ama kan artış değerine baktırcam bırde tanışmak istiyorum . Azeiymiş tam denk geldı çok severım azerileri:)

Haftalarda ilerleyecek derken gec dollenme diye diye geriliyor

İlerki haftalarda açığı kapatıyorlar canım benim de geç döllenme

şu an hepimizde aynı şeyler var :)
be de 7+5 diyorken 5+1 çıktı.. kızlar kan değerleriniz nasıldı? benim 2 hafta önce 475 di yani 5 haftaya denk geliyordu şuan 5 hafta olmasını anlayamıyorum

şu an hepimizde aynı şeyler var :)
be de 7+5 diyorken 5+1 çıktı.. kızlar kan değerleriniz nasıldı? benim 2 hafta önce 475 di yani 5 haftaya denk geliyordu şuan 5 hafta olmasını anlayamıyorum
5534 tü canım geçen hafta 6 haftalıktı dün gittim yine 6 halftalık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…