2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın canım bencede gerinme ile ılgisi yoktur biraz sinirli bir gün geçirdiğin için dün o etkilemiştir umarım birşey olmaz sen yinede git dediğin gibi doktora
Gittim canım. Pirinç tanem gayet iyi çok şükür hatta 1 günde baya Bi büyümüş dedi doktorumuz. İğne yaptılar fena yakıyor. Bir de progestan verdi. Günde 2 adet içilecek. Raporda verdi evde dinlenicem

Gittim canım. Pirinç tanem gayet iyi çok şükür hatta 1 günde baya Bi büyümüş dedi doktorumuz. İğne yaptılar fena yakıyor. Bir de progestan verdi. Günde 2 adet içilecek. Raporda verdi evde dinlenicem
Çok şükür bak strese gerek yokmuş bol bol dinlen

şu an hepimizde aynı şeyler var :)
be de 7+5 diyorken 5+1 çıktı.. kızlar kan değerleriniz nasıldı? benim 2 hafta önce 475 di yani 5 haftaya denk geliyordu şuan 5 hafta olmasını anlayamıyorum
Canım haftalara takılma. Ben dün gittim sata göre 6+0 olması gerekirken 5+5 dedi bugün gittim 6+4 dedi. Pirinç tanem bir günde nasıl da büyüdün diye seviyorum şimdi onu

be de 7+5 diyorken 5+1 çıktı.. kızlar kan değerleriniz nasıldı? benim 2 hafta önce 475 di yani 5 haftaya denk geliyordu şuan 5 hafta olmasını anlayamıyorum
geçen hafta salı kan verdim 895 çıkmıştı. bir daha vermedim canım

Canım haftalara takılma. Ben dün gittim sata göre 6+0 olması gerekirken 5+5 dedi bugün gittim 6+4 dedi. Pirinç tanem bir günde nasıl da büyüdün diye seviyorum şimdi onu
bu hafta hesabı da çok karışık.. maşallah miniğine. inşallah bizim minikler de büyür yetişirler

3.haftada 800 du.tekrar yaptirmadim ben.4.haftada kanamayla acile.gidip keseyi gordum 5 haftada yine keseyi gordum.1 hafta geriden geliyorum sata gore

Hayirli olsun dr un:)) icine sinen birini bulmak cok zor

Reactions: H E
Kafamdan tekrar dusuk yapacagim konusunu cikaramiyorum hic keyfini cikaramiyorum hamileligimin
Bundan onceki hamileligimde 6+1 ve 8+5 kontrollerinde bebegim cok guzel buyuyordu hersey yolundaydi.. 11+3 gittigimde ise kalbi durmustu. Sanki hamile olsamda hic anne olamayacakmisim ve yine ayni seyleri yasayacakmisim gibi geliyor bana. Daha kontrolume 2 hafta var. Zaman gecmiyor adeta

Allah hepimizin bebegini korusun kizlar...

B
bu hafta hesabı da çok karışık.. maşallah miniğine. inşallah bizim minikler de büyür yetişirler
İ büyüyüp Bi küçülüyor o yüzden ben sata göre takip ediyorum. Ovulasyon testi yaptığımdan yumurtlama gününden eminim çünkü.

Ben de dün kalp atışlarını gördüm. Düne kadar kalbi atmayacak diye korkum vardı. Bugün de kalbi duracak mı diye korkuyorum. Çok tuhaf gerçekten bu düşüncelere kapılmak..

Benim de çok fazla akıntım var günlük ped kullanıyorum
Bildiğim kadarıyla günlük ped kullanımı çok zararlıymış mantar hastalığına neden oluyormuş kız kardeşim dr u önermiyordu normal temiz bez kullanmak daha sağlıklıymış canım

Bu endiseleri tasiman cok normal hic dusuk yapmasak bile o endise hep var .bebegimz icin kendimizi dizginlemeliyiz bizim stresimiz direk hormonlari hormonlar da bebegi etkiliyor.Eger bir şey olacaksa önüne gecemeyiz ki. Olmayacaksa da bosuna stres yapip bebegimizi sikintiya sokmus oluyoruz
Allahim miniklerimizi bize bagislasin onlara hayirli uzun omurler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…