Günaydın canım bencede gerinme ile ılgisi yoktur biraz sinirli bir gün geçirdiğin için dün o etkilemiştir umarım birşey olmaz sen yinede git dediğin gibi doktora
Gittim canım. Pirinç tanem gayet iyi çok şükür hatta 1 günde baya Bi büyümüş dedi doktorumuz. İğne yaptılar fena yakıyor. Bir de progestan verdi. Günde 2 adet içilecek. Raporda verdi evde dinlenicem
Gittim canım. Pirinç tanem gayet iyi çok şükür hatta 1 günde baya Bi büyümüş dedi doktorumuz. İğne yaptılar fena yakıyor. Bir de progestan verdi. Günde 2 adet içilecek. Raporda verdi evde dinlenicem
şu an hepimizde aynı şeyler var :)
be de 7+5 diyorken 5+1 çıktı.. kızlar kan değerleriniz nasıldı? benim 2 hafta önce 475 di yani 5 haftaya denk geliyordu şuan 5 hafta olmasını anlayamıyorum
Canım haftalara takılma. Ben dün gittim sata göre 6+0 olması gerekirken 5+5 dedi bugün gittim 6+4 dedi. Pirinç tanem bir günde nasıl da büyüdün diye seviyorum şimdi onu
be de 7+5 diyorken 5+1 çıktı.. kızlar kan değerleriniz nasıldı? benim 2 hafta önce 475 di yani 5 haftaya denk geliyordu şuan 5 hafta olmasını anlayamıyorum
Canım haftalara takılma. Ben dün gittim sata göre 6+0 olması gerekirken 5+5 dedi bugün gittim 6+4 dedi. Pirinç tanem bir günde nasıl da büyüdün diye seviyorum şimdi onu
kese oluşumunu takip etmek için tekrar çağırmıştı doktor.. dün akşam sıvı akıntım oldu tedirgin oldum onuda sorcam.. zaten kese de olsa görmek için sabırsızlanıyorum
Sonunda içime sinen bir doktor buldum . Perşembeye randavu aldım .Kese falan gözkmez bılıyorum ama kan artış değerine baktırcam bırde tanışmak istiyorum . Azeiymiş tam denk geldı çok severım azerileri:)
Kafamdan tekrar dusuk yapacagim konusunu cikaramiyorum hic keyfini cikaramiyorum hamileligimin
Bundan onceki hamileligimde 6+1 ve 8+5 kontrollerinde bebegim cok guzel buyuyordu hersey yolundaydi.. 11+3 gittigimde ise kalbi durmustu. Sanki hamile olsamda hic anne olamayacakmisim ve yine ayni seyleri yasayacakmisim gibi geliyor bana. Daha kontrolume 2 hafta var. Zaman gecmiyor adeta
Kafamdan tekrar dusuk yapacagim konusunu cikaramiyorum hic keyfini cikaramiyorum hamileligimin
Bundan onceki hamileligimde 6+1 ve 8+5 kontrollerinde bebegim cok guzel buyuyordu hersey yolundaydi.. 11+3 gittigimde ise kalbi durmustu. Sanki hamile olsamda hic anne olamayacakmisim ve yine ayni seyleri yasayacakmisim gibi geliyor bana. Daha kontrolume 2 hafta var. Zaman gecmiyor adeta
Ben de dün kalp atışlarını gördüm. Düne kadar kalbi atmayacak diye korkum vardı. Bugün de kalbi duracak mı diye korkuyorum. Çok tuhaf gerçekten bu düşüncelere kapılmak..
Bildiğim kadarıyla günlük ped kullanımı çok zararlıymış mantar hastalığına neden oluyormuş kız kardeşim dr u önermiyordu normal temiz bez kullanmak daha sağlıklıymış canım
Bu endiseleri tasiman cok normal hic dusuk yapmasak bile o endise hep var .bebegimz icin kendimizi dizginlemeliyiz bizim stresimiz direk hormonlari hormonlar da bebegi etkiliyor.Eger bir şey olacaksa önüne gecemeyiz ki. Olmayacaksa da bosuna stres yapip bebegimizi sikintiya sokmus oluyoruz
Allahim miniklerimizi bize bagislasin onlara hayirli uzun omurler versin
Dayanılmiycak gibi şiddetli dııl ama gün .boyu ara ara batma ve sanki kasiklarimda bir yumru varmis gibi sızlama var bu seferde boş gebelik olabilir diyorlar