2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ohh cok sükür sonuc iyiyse dayanilir kimle gittiniz bizim gruptan mi ?zevkli olmustur :) sende oda hep saglikli olun insallah canim

Acaba yeni diye mi hemen anında çıkmıyor böyle bı ihtimal olabilirmi kasiklarimda batma var ve goguslerime sancı giriyor
İlk 5 dk içerisinde çift çizgi çıkması gerekiyor,silik de olsa ikinci bir çizgi olması gerekirdi.Yarın yeniden test al ve tekrarla istersen .Benim 1 gün gecikmede çift çizgi çıkmıştı,ertesi gün kan verdiğimde de beta hcg 1,789 çıkmıştı

Acaba yeni diye mi hemen anında çıkmıyor böyle bı ihtimal olabilirmi kasiklarimda batma var ve goguslerime sancı giriyor
Valla bilmiyorum ama bence %99 hamilesin bu belirtiler bende de vardı. Yarın hemen kan verirdim senin yerinde olsam. Adetin geciktimi?

Yaaa ozanin resmimi var artik:)) yerim.onu cok sukür atlattin o sureci canim darisi bize diyelim :))

Benim sadece bel agrim var beni öldüren okadar :// 9 aylık olunca daha bir guclu oluyor sanki insan ya :))
bende bugün biraz yürüdüm sol bacağımın kemiğini çekiyorlarmış gibi bir ağrı dedm bu ne bacağmı bir yere falan da vurmadım sonra dinlenince geçti ama şu ara tansiyonum baya düşüyo sanırım ölçtürmedim de baya başım dönüyo eşime dedim bana tuzlu ayran yapsana. nasıl yapıcaz yoktur sende tansiyon ne alaka falan diyo

Dusuk tansiyon icin doktorlar tehlikeli degil diyorlar yuksek tehlikeliymis tuzlu bi ayran ic olmazsa benim belim ve popom agriyor sadece okadar :)

Çok teşekkür ederim canım ben de alayım o zaman link var mı angi siteydi devam ediyor mu acaba indirim bir de emzirme sütyeni sırf penye olanlardan mı ucu belli edecek gibi mi yani alıp şimdi takmak istiyorum da

Günaydın canım :) Biz de 12+2 de yapmıştık partiyi. İnanılmaz heyecanlıydı ama çok güzel Bi anı oldu. Umarım güzel geçer seninde. Bence minnak bir kız geliyor :) :)

Çok teşekkür ederim canım ben de alayım o zaman link var mı angi siteydi devam ediyor mu acaba indirim bir de emzirme sütyeni sırf penye olanlardan mı ucu belli edecek gibi mi yani alıp şimdi takmak istiyorum da
İndirim devam ediyor mu bilmiyorum inan link de istersen atarım tabi ama şahinler iç giyim deyince çıkıyor emzirme sütyeni penye ucunu belli eder yani ben evde takmak için aldım ucu belli etmeyecek olarak Penti den almıştım onları takmaya başlıcam ben de artık ama bununki evde takmalık

Günaydın kızlar güzel bı hafta sonu olsun inşallah shewall hoş geldin tekrar aramıza ohh erkekten sonra kız çocuk ne tatlı olmuş sağlıkla gelsin inşallah
havvaku biz bile heyecanlıyız seni düşünemiyorum bu zamana kadar bekledin

Bursalı arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz hangi doktora memnun musunuz doğum ücretlerini konuştunuz mu hastanede yenidoğan yoğun bakımı var mı ?? Lütfen cevaplar mısınız ben hatırladıklarımı etiketliyorum hatırlayamadıklarım da yazsın lütfen sebebini yazıcam daha sonra uzun uzun yeniden hastane ve doktor arayışındayım malesef o yüzden cevaplarınız benim için kıymetli Gamzelikiziniz Eylem15 Freckless

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…