Iyim sericim : )berbat bir tadi olsada tek degildim buradan arkadasimla karsilikli ictik ama tabi ac kalmak kac saat boyunca midemi bulandirdi birazcik.sonucuda iyi cikti.
Bebek iyi buyuyor kasilmalr icinde normal dedi 3 hafta sonra tekrar kontrole gidecegim
İlk 5 dk içerisinde çift çizgi çıkması gerekiyor,silik de olsa ikinci bir çizgi olması gerekirdi.Yarın yeniden test al ve tekrarla istersen .Benim 1 gün gecikmede çift çizgi çıkmıştı,ertesi gün kan verdiğimde de beta hcg 1,789 çıkmıştı
Tam onden olmasada evettt bu defa yuzunun fotoğrafı var nihayet.: )))cok şükür bebekte iyi.artik testler tahliller tamamlandi rutin kontroller bol dinlenme zamani ins simdiden sonrada hepimiz sorunsuz sıkıntısız hazirliklarimizi bitiri gun tamamlariz : )
bende bugün biraz yürüdüm sol bacağımın kemiğini çekiyorlarmış gibi bir ağrı dedm bu ne bacağmı bir yere falan da vurmadım sonra dinlenince geçti ama şu ara tansiyonum baya düşüyo sanırım ölçtürmedim de baya başım dönüyo eşime dedim bana tuzlu ayran yapsana. nasıl yapıcaz yoktur sende tansiyon ne alaka falan diyo
bende bugün biraz yürüdüm sol bacağımın kemiğini çekiyorlarmış gibi bir ağrı dedm bu ne bacağmı bir yere falan da vurmadım sonra dinlenince geçti ama şu ara tansiyonum baya düşüyo sanırım ölçtürmedim de baya başım dönüyo eşime dedim bana tuzlu ayran yapsana. nasıl yapıcaz yoktur sende tansiyon ne alaka falan diyo
Canım geldi ürünlerim dün çok kalın değil ama aşırı rahat ben sevdim :) bı de nedense gri olan daha ince siyah olan daha kalın gibi geldi bana siyahı dışarıda da giyerim açıkçası ama griyi sadece pilatese giyerim sanırım yada yazın üzerine bol uzun bı t-shirt le falan :)
Çok teşekkür ederim canım ben de alayım o zaman link var mı angi siteydi devam ediyor mu acaba indirim bir de emzirme sütyeni sırf penye olanlardan mı ucu belli edecek gibi mi yani alıp şimdi takmak istiyorum da
Günaydın herkezeeeee Heycandan uyku tutmadı ya bugün cinsiyetini öğreniyorum kısmetse akşam partimiz var çok heycanlıyım düşündükçe kalbim çarpıo sanki hamileliğimi yeni öğrenmişim gibi bi his war
Günaydın herkezeeeee Heycandan uyku tutmadı ya bugün cinsiyetini öğreniyorum kısmetse akşam partimiz var çok heycanlıyım düşündükçe kalbim çarpıo sanki hamileliğimi yeni öğrenmişim gibi bi his war
Günaydın canım :) Biz de 12+2 de yapmıştık partiyi. İnanılmaz heyecanlıydı ama çok güzel Bi anı oldu. Umarım güzel geçer seninde. Bence minnak bir kız geliyor :) :)
Selam kızlar
Baya oldu yazamadım herkes iyidir umarım
Cinsiyetler belli oldu hepsi hayırlı olsun benim de kızım geliyor.
İlki erkekti bunu kız nasip etti Allahım
Herkese bol sağlık dilerim
Çok teşekkür ederim canım ben de alayım o zaman link var mı angi siteydi devam ediyor mu acaba indirim bir de emzirme sütyeni sırf penye olanlardan mı ucu belli edecek gibi mi yani alıp şimdi takmak istiyorum da
İndirim devam ediyor mu bilmiyorum inan link de istersen atarım tabi ama şahinler iç giyim deyince çıkıyor emzirme sütyeni penye ucunu belli eder yani ben evde takmak için aldım ucu belli etmeyecek olarak Penti den almıştım onları takmaya başlıcam ben de artık ama bununki evde takmalık
Günaydın kızlar güzel bı hafta sonu olsun inşallah shewall
hoş geldin tekrar aramıza ohh erkekten sonra kız çocuk ne tatlı olmuş sağlıkla gelsin inşallah havvaku
biz bile heyecanlıyız seni düşünemiyorum bu zamana kadar bekledin
Bursalı arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz hangi doktora memnun musunuz doğum ücretlerini konuştunuz mu hastanede yenidoğan yoğun bakımı var mı ?? Lütfen cevaplar mısınız ben hatırladıklarımı etiketliyorum hatırlayamadıklarım da yazsın lütfen sebebini yazıcam daha sonra uzun uzun yeniden hastane ve doktor arayışındayım malesef o yüzden cevaplarınız benim için kıymetli GamzelikizinizEylem15Freckless