2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayyy belliydi ya hadi gözünaydınnn isim düşün artık
Saol canım benim.Kafamda var canım eşime söyledim dur acele etme diyor 6 ay bekledim isim araştırdım hem kız hem erkek 3 seçenek war belki daha güzelini buluruz diyo benim 6 aydır bulamadığını 1 haftada bulmayı planlıyor

Ne güzel canım bende 6. Ayımdayım 5 kilo almışım doktor süper gidiyosun dedi ama genede tartıda 5 kilo fazla görünce canım sıkıldı ama yapıcak bişey yok herşey bebişlerimiz için :)

Allaha şükür canım dua falan etmişmiydin yada herangi bişey yaptınmı kız olsun diye ikincide bende yapayım
Ewet canım dua ettim Allahım gönlümden geçen kız sen en iyisini bilirsin hayırlısı ise bana bir kız evladı nasip et diye duam tuttu sanırım Allahım her zaman gönlüne göre versin inş

Aynen canım benimde boy 170 uzun olduğumuza belli olmuyo ama vücudumuzu tanıdığımız için bize ağır geliyo taşıması kendimi bedenimin hammalı gibi hissediyorum doğum sonrası veremezsem işim çok zor

Ne güzel canım bende 6. Ayımdayım 5 kilo almışım doktor süper gidiyosun dedi ama genede tartıda 5 kilo fazla görünce canım sıkıldı ama yapıcak bişey yok herşey bebişlerimiz için :)
Sana da masallah canım..
Benim arkadasim ilk 3 ayinda 10 kilo aldi.. Ben rakamlara hiç takılmıyorum canım yaş ve kilo değişen rakamlar..
Bebeğimiz sağlıklı olsun da varsın kilo alalım sonra veririz napalim..
Zaten emzirirken gaz yapar diye dikkat edip herşeyi yiyip icemeyecegiz :)

Evet ben de hamile olduğumu öğrendiğimde zaten 6-7 kilo almıştım
Ben de 80 i bulacağım sanirim
Bebeklerimiz sağlıklı gelsin de veririz ne yapalım canım ins
InşAllah canım tek verelim de kilo çok kötü bişey yaz doğumu olucağı için geceleri yürüyüşe çıkarım bol su icerim emziririm kalori yakarım diye hayallerim var ama InşAllah hayalde kalmaz hepsi

Kız 5 kiloya kilo mu diyon sen bebeğin 1 kiloya yaklaşmıştır onun yarısı kadarda suyu plesentası göğüslerin büyümesi falandır tüp bebek tedavisi sonrası 68den 82 oldum ben napayım

Ne düşündünnnn Ay inş şansı güzel olsun

Kız 5 kiloya kilo mu diyon sen bebeğin 1 kiloya yaklaşmıştır onun yarısı kadarda suyu plesentası göğüslerin büyümesi falandır tüp bebek tedavisi sonrası 68den 82 oldum ben napayım
Feeling07 ben de 8,5 kilo almışım ekstra hiçbir şey yemiyorum,gece yemem yok. Ama göğüslerim ve karnım acayip şişti bir anda. Bana kilo aldıran ne anlamadım. Şimdiden yürüyüş ve egzersize başladım

Ben hayatımda 55 üzerine çıkmamış biriydim
Evet ben de sevmiyorum
Bir de sağolsun gören insanlar
Ağzın yüzün şişmiş diyor
Bugün hemşire aaa ne çok kilo almışsın yüzün şişmiş dedi
Halam gördü değişmişsin çok dedi
Hastaneden çıktık ilaç almaya gittik oradaki satışçı hamile misin dedi evet dedim
Ben de hamile iken senin gibi yüzüm şişmiş burnum da büyümüştü dedi :)

Şaka mısın acaba :) :)
5 kiloyu da almayacak misin sandın canım
Ben. 13 kilo aldım suanda

Bana da bu aralr burnun şişmiş diyorlar. Gerci acayip grip olmuşum ondan mı hamilelikten mi bilmiyorum ama saolsun cevremdeki insanlar dikkatli olduklarını gizlemek yerine patavatsızca dile getiriyorlar :) ben olsam gebelere daha kibar davranırdım iltifat ederdim

Evet ya çok densiz insanlar
Bir tane arkadaş geldi yanıma müşterim aynı zamanda
Senin kız miydi erkek mi dedi
Ben cevap vermeden dedi ki
Kız olmalı kız anneyi çirkinleştirir derler dedi

Evet haklısın. Çoğu şey gaz yapıyo bide geçen bi arkadaşım doğum yaptı kız kısır bile yiyemiyorum diyo ben bayılırım mesela kısıra çok zor gerçekten doğuma kadar yiyip tiksineyim bari kısırdan :)

Evet ya çok densiz insanlar
Bir tane arkadaş geldi yanıma müşterim aynı zamanda
Senin kız miydi erkek mi dedi
Ben cevap vermeden dedi ki
Kız olmalı kız anneyi çirkinleştirir derler dedi
Bana da kız mı erkek mi diyorlar kız diyorum. Belli zaten arkan genişlemiş diyor. Snane benim totomdan. Hiç sohbetim olmayan veliler söylüyor bunu ve benzerlerini biri diyor konuşunca nefesin kesiliyor. Dedim normaldir e haliyle. Gebeyiö sonuçta. Yok ya daha erken bunun için diyor. Beni telaşa sokuyor manyaklar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…