2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kız 5 kiloya kilo mu diyon sen bebeğin 1 kiloya yaklaşmıştır onun yarısı kadarda suyu plesentası göğüslerin büyümesi falandır tüp bebek tedavisi sonrası 68den 82 oldum ben napayım
Kıyamam sana haklısın canım ben hamilelikten önce 6 kilo verdimde neler çektim verene kadar bende pkoyum biz çok zor kilo veriyoruz o kadar emek verdim 6 ay spora gittim yediklerime dikkat ettim bu kadar şeyden sonra o kiloların geri geldiğini görünce moralim bozuldu ama dediğin gibi kendim almadım aslında doğumdan sonrada eski kiloma dönerim diye umuyorum sende verirsin merak etme. Doğumdan sonra bol yeşil çay iç ödemi direk söküp atıyo yeşil çay.

Canım meyve çok yiyosan oda kilo aldırıyor. Bide şeker varsa ondan da alıyomuşsun bi şeker yüklemesine bak bakalım inşallah yoktur tabi.

Şaka mısın acaba :) :)
5 kiloyu da almayacak misin sandın canım
Ben. 13 kilo aldım suanda
Ama sen baya zayıfmışsın önce şimdi tam iyi olmuşsundur :) ben evlendim bi anda 6 kilo aldım sonra 6 ayda zar zor verdim tam istediğim kiloya düştüm hamile kaldım 6 ayda tekrar o sayıyı gördümya ondan moralim bozuldu ama haklısın olucak o kadarda :)

Canım meyve çok yiyosan oda kilo aldırıyor. Bide şeker varsa ondan da alıyomuşsun bi şeker yüklemesine bak bakalım inşallah yoktur tabi.
Meyveyi azalttım,açlık tokluk kan şekerim düşük ama daha şeker yüklemesi yaptırmadım.aslında bana da pco ara form diyordu doktor,bu da kilo almaya yatkınlık yapıyor

Ayy evet ya, 15'in üzerinde kilo alınca sezeryan olma ihtimali %20-30 artar diye okudum ben. Çocuk fazla kilo alınca da dediğin gibi sıkıntı.
Ben 15ten fazla alirim gibi düsük kiloyla basladigim icin suan cok umursamiyor doktorlar ama bu gittigimde uyaracak bence beni bekliyorum :))

Bende 8 kilo aldim ama ben baya yiyorum durmadan usanmadan gece gundüz her firsatta hatta bu yemeye esim az almissin dedi düsün :)) napcam bilmiyorum kilo beni iyice agirlastirdi hergun 40 dk yürüyüp egsersiz yapiyorum ama cok fayda etmiyor o yemeye galiba :))

Hamile bir insana solenmemesi gereken hersey sana soylenmis resmen yani ne bilim keske insanlar biraz daha ince düsünebilse

Benim totom tanker gibi ama benim erkek :)) arti benim de nefesim kesiliyor doktorum cok normal hem hamilelik hemde vücut kiloya alisik degilse yapar diyor. Yani o laf eden herkes totomuzu yesin :))

Kız 5 kiloya kilo mu diyon sen bebeğin 1 kiloya yaklaşmıştır onun yarısı kadarda suyu plesentası göğüslerin büyümesi falandır tüp bebek tedavisi sonrası 68den 82 oldum ben napayım
Ah bu tüp bebek ilaçları 50 kiloyla evlendim 7 senede 67 kiloya ulaştım ama benim ilk gebeliğimde 61 kiloya düştüm bulantı kusma yüzünden 2,5 aylıkken kürtaj olmuştum üç ay sonra tekrar nasip etti bu yavrumu hamile kaldığımda 62 kiloydum 55 kiloya düştüm bu seferde. hâlâ daha bulantı kusma var ilaç içiyorum vicdan yapsamda şuan 59 oldum ilk 3 ay serumla beslendim hastane köşelerinde. bu günümüze hamdolsun kilo aldığına sevinir mi insan hiç ben seviniyorum valla :) sağlık olsun yeter ki

Benim totom tanker gibi ama benim erkek :)) arti benim de nefesim kesiliyor doktorum cok normal hem hamilelik hemde vücut kiloya alisik degilse yapar diyor. Yani o laf eden herkes totomuzu yesin :))

Benimde nefesim kesiliyor dün biraz çıktık dolaştık çok kötü oldum yüzüm dudaklarım bembeyaz olmuş eşimin ödü koptu noldu sana diyo

Toplumun hamile insanlara bi garezi var ama çözemedim herkes bi hırsını almak ister gibi :) kimisi kendi hamileliğini anlatır en mükemmeli oymuş gibi kimisi içini karartır son ana kadar bişey alma sakın diye kimisi ay oran şişmiş buran şişmiş... bi rahat vermediniz yemin ederim

Yok ya baya iyi olmadım
Mayalı poğoça gibi oldu yüzüm :)
Her gören sana ne olmuş diyor
Kollarım falan çok kalınlaştı

5 sene çocuğum olmadı tüp bebekle hamile kaldım
İnsanlardan çok cektim bu süreçte
Ama hamile olunca da insanların derdi bitmıyormus
İki güzel söz söylese olecekler
Geçen de kv deme dedim telde konuşuyorduk
Çok kilo aldım çabuk yoruluyorum dedim
Birkaç aya daha kötü olacaksın annecim dedi :) sağolsun

Benim burnum gerçekten kocaman oldu ama
Zaten pek minik sayılmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…