2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya erkekler bu isim konusunu hep ağırdan alıyolar galiba. Ben de isim konusunda tamamım eşim hala okey vermediği için bişey yapamadım. Bekleyelim belki başka isim buluruz diyor ama bi kez bile gelip bak şu isimde güzel demedi .. öyle bekliyoruz bakalım :)
Evet ya çok densiz insanlar
Bir tane arkadaş geldi yanıma müşterim aynı zamanda
Senin kız miydi erkek mi dedi
Ben cevap vermeden dedi ki
Kız olmalı kız anneyi çirkinleştirir derler dedi
Ya iş yerinde birisi bana dedi ki
Vücuduna bakınca erkek olduğu belli ama yüzüne bakınca kız dedi, direk çirkinleşmişsin demeye çalıştı yani

Benimde nefesim kesiliyor dün biraz çıktık dolaştık çok kötü oldum yüzüm dudaklarım bembeyaz olmuş eşimin ödü koptu noldu sana diyo
Ben de 2 kat merdiven çıkaym direk nefes nefese kalıyorum canım

Bana da görümcem ayy baya çıktı karnın dedi
Acaba hamile olduğum için olabilir mi dedim
buarada bende cidden göbek dışında en ufak bişey oluşmadı karnıma laf ediyor , acaba normal miymiş büyüklüğü fln diyor ben de en son sinirlendim 6 aylık hamileyim hala senin kilona gelemedim dedm

Benim burnum gerçekten kocaman oldu ama
Zaten pek minik sayılmazdı
Benim eşimin burnu büyük biraz Bebişte ona benziyor gibi geçen gittiğimizde doktor burnuna baktı bi şaşırdı sonra döndü eşime baktı hmm babaya benziyor dedi ben de yaa sen koca burunlu mu olcaksın dedim, elleriyle yüzünü kapadı bidaha da göstermedi şimdiden trip yedim el kadar bebişten

Bence o fayda ediyor tatlım yoksa bence de o yemeye daha fazla almalıydın yani aslında 8 de bir şey değil bazılarının sonlara doğru göğsündeki yağ dokusu artacakken bizimki şimdiden artmış mesela olumlu düşünelim bundan sonra dikkat etmek gerek onu biliyorum hamur işi çok yiyordum günlerde falan artık onu azaltayıö bakayım

Hahaha. Buna çok güldüm iyi demişsin canım :) :)

Ay gibi güzel yüzlü kız demek canım bende mirayı daha çok beğendim oda bi kuyruklu yıldızın adıymış oğlumun ismine uyumlu olsun dedim miraç mira eşimdem onay bekliyor
Ayyy oğluşuna uymuş bence de kafiyeli olmuş güzel olmuş tek isim istiyorsun de mi canım

Benim totom tanker gibi ama benim erkek :)) arti benim de nefesim kesiliyor doktorum cok normal hem hamilelik hemde vücut kiloya alisik degilse yapar diyor. Yani o laf eden herkes totomuzu yesin :))
Hahha bayıldım yesin valla hakediyorlar yani vücudumu incelemekle görevlendirilmişler gibi her şeye bir yorum yapmaları onları boğazlama isteğini oluşturuyor bende keşke sizin gibi iyi olsa hepsi

Ya onlar aslında bizim kilodan daha çok umursadığımız şeyi,bebeklerimizi aşkımızı anlamıyorlar. Ben bebeğim için kantarla da tartılırım ya da doğumdan sonra güzellik merkezlerine de giderim yeterki bebişim sağlıklı hayırlı olsun kucağımıza alalım

Benim burnum gerçekten kocaman oldu ama
Zaten pek minik sayılmazdı
Ben gribim gecsin anlıycam büyümüş mü bi de kız bebeklerde leke olacak yüzün diyorlar. Kacıncı aydasın diyorlar 6.diyorum. Ooo bundan sonra şeke gör sen diyorlar

Günaydın kızlar herkese iyi pazarlar :) öncelikle dün cevap veren herkese çok teşekkür ederim Gamzelikiziniz ben nolur nolmaz diye yeni doğan yeni bakım olsun istiyorum ama yine de aklımda olsun canım sağol emre uysal da evet hastaneden ayrılmış muayenehane ben pek tercih etmiyorum çünkü dogum yapılacak hastane cok yabancı kalacak gibi geliyor

Çok yorum var bu doktor hakkında hepsi de olumlu sağol canım yeni doğan yoğun bakım olduğunu söylemen içimi rahatlattı sanırım aklında ilk sırada o doktor var peki SGK anlaşması var mı muayene ücreti nedir doğum hakkında bilgi aldın mı

Canım çok sağol ama ben zaten Medicana ya gidiyordum güzel bı hastane evet ama para konusunda verilen sözleri tutmuyorlar kimse de bu konuda doğru düzgün muhatap olmuyor yönetici politikası bize de bu iletildi diyorlar yonetici ye de zaten ulaşılmıyor kaldı ki asistanı bile bağlanmıyor zaten dediğin doktor da ayrı muayenehanesi varmış o hastaneyi doğum için tercih ediyor demek ki yine de sağol aklımın bir kenarında dursun

Oktay bey hakkında hep çok iyi yorumlar var ben erkek doktorda rahat edemem diye düşünmüştüm o yüzden de kadın doktor tercih etmiştim ve doktorumdan da çok memnundum fakat hastane tam bı ahlaksız olmuş doğumdan sonra orda nasıl olurum bilemediğim için yeniden araştırma yolunna gittim ama oktay bey hakkındaki yorumlar o kadar iyi ki ilk sırada aklımda o var şuan sağol yorumun için

Canım bizim erkek :) evet Medicana hastaneyle fiyat konuştun mu daha önce konustuysan git bı daha konuş bence hastane politikası denen şey ve aynı sebeple Şikayetvar sitesinden okuduklarım sebebiyle araştırmaya girdim çünkü ben, yoksa doktorumu çok seviyorum hatta dün nerdeyse ağlıyordum kadının karşısında biz hastane değiştirebiliriz dediğimde yaşanan süreçle ilgili haklı bulmasına rağmen bu sıkıntıyı kendisinin ilettigini ama hastanenin kati olduğunu col üzüldüğünü söyledi... Kafam çok karışık yani canım sende biraz oku ve git konuş istersen yoksa ilerleyen süreçte bazı şeyleri duymak yada yaşamak daha kötü olabilir bence

Aynı yaa başka güzel isim bulma derdinde senim ki gibi öerdiği şu da güzel aslında dediği tek isim yok dedim kararlaştıralım ki ona göre isim li tulum yaptırıcam kapı süsü yaptırıcam sipariş verince 3 ayda gelmio ya dedi gelde delirme bakalım nezamana kadar beklicez

Aynen canım ben de öyle dedim anca olur diye ama yok heralde bebeği görünce aa evet bunda ahmet tipi var fln diycek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…