- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Ya erkekler bu isim konusunu hep ağırdan alıyolar galiba. Ben de isim konusunda tamamım eşim hala okey vermediği için bişey yapamadım. Bekleyelim belki başka isim buluruz diyor ama bi kez bile gelip bak şu isimde güzel demedi .. öyle bekliyoruz bakalım :)Saol canım benim.Kafamda var canım eşime söyledim dur acele etme diyor 6 ay bekledim isim araştırdım hem kız hem erkek 3 seçenek war belki daha güzelini buluruz diyo benim 6 aydır bulamadığını 1 haftada bulmayı planlıyor
Ya iş yerinde birisi bana dedi kiEvet ya çok densiz insanlar
Bir tane arkadaş geldi yanıma müşterim aynı zamanda
Senin kız miydi erkek mi dedi
Ben cevap vermeden dedi ki
Kız olmalı kız anneyi çirkinleştirir derler dedi
Ben de 2 kat merdiven çıkaym direk nefes nefese kalıyorum canım
Benimde nefesim kesiliyor dün biraz çıktık dolaştık çok kötü oldum yüzüm dudaklarım bembeyaz olmuş eşimin ödü koptu noldu sana diyo
5 sene çocuğum olmadı tüp bebekle hamile kaldım
İnsanlardan çok cektim bu süreçte
Ama hamile olunca da insanların derdi bitmıyormus
İki güzel söz söylese olecekler
Geçen de kv deme dedim telde konuşuyorduk
Çok kilo aldım çabuk yoruluyorum dedim
Birkaç aya daha kötü olacaksın annecim dedi :) sağolsun
Benim eşimin burnu büyük biraz Bebişte ona benziyor gibiBenim burnum gerçekten kocaman oldu ama
Zaten pek minik sayılmazdı
Bence o fayda ediyor tatlım yoksa bence de o yemeye daha fazla almalıydınBende 8 kilo aldim ama ben baya yiyorum durmadan usanmadan gece gundüz her firsatta hatta bu yemeye esim az almissin dedi düsün :)) napcam bilmiyorum kilo beni iyice agirlastirdi hergun 40 dk yürüyüp egsersiz yapiyorum ama cok fayda etmiyor o yemeye galiba :))
Hahaha. Buna çok güldüm iyi demişsin canım :) :)Ya erkekler bu isim konusunu hep ağırdan alıyolar galiba. Ben de isim konusunda tamamım eşim hala okey vermediği için bişey yapamadım. Bekleyelim belki başka isim buluruz diyor ama bi kez bile gelip bak şu isimde güzel demedi .. öyle bekliyoruz bakalım :)
Ya iş yerinde birisi bana dedi ki
Vücuduna bakınca erkek olduğu belli ama yüzüne bakınca kız dedi, direk çirkinleşmişsin demeye çalıştı yani
Bana da görümcem ayy baya çıktı karnın dedi
Acaba hamile olduğum için olabilir mi dedim
buarada bende cidden göbek dışında en ufak bişey oluşmadı karnıma laf ediyor , acaba normal miymiş büyüklüğü fln diyorben de en son sinirlendim 6 aylık hamileyim hala senin kilona gelemedim dedm
Ayyy oğluşuna uymuş bence de kafiyeli olmuş güzel olmuş tek isim istiyorsun de mi canımAy gibi güzel yüzlü kız demek canım bende mirayı daha çok beğendim oda bi kuyruklu yıldızın adıymış oğlumun ismine uyumlu olsun dedim miraç mira eşimdem onay bekliyor
Hahaha. Buna çok güldüm iyi demişsin canım :) :)
Hahha bayıldım yesin valla hakediyorlarBenim totom tanker gibi ama benim erkek :)) arti benim de nefesim kesiliyor doktorum cok normal hem hamilelik hemde vücut kiloya alisik degilse yapar diyor. Yani o laf eden herkes totomuzu yesin :))
5 ay bekledim.korunmayı bıraktım ya adetlerim çoşmuştu o araAynen canım doğal yollarlamı hamile kaldın peki?
Ya onlar aslında bizim kilodan daha çok umursadığımız şeyi,bebeklerimizi aşkımızı anlamıyorlar. Ben bebeğim için kantarla da tartılırım5 sene çocuğum olmadı tüp bebekle hamile kaldım
İnsanlardan çok cektim bu süreçte
Ama hamile olunca da insanların derdi bitmıyormus
İki güzel söz söylese olecekler
Geçen de kv deme dedim telde konuşuyorduk
Çok kilo aldım çabuk yoruluyorum dedim
Birkaç aya daha kötü olacaksın annecim dedi :) sağolsun
Ben gribim gecsin anlıycam büyümüş müBenim burnum gerçekten kocaman oldu ama
Zaten pek minik sayılmazdı
Çok yorum var bu doktor hakkında hepsi de olumlu sağol canım yeni doğan yoğun bakım olduğunu söylemen içimi rahatlattı sanırım aklında ilk sırada o doktor var peki SGK anlaşması var mı muayene ücreti nedir doğum hakkında bilgi aldın mıBen ve @Freckless medikabil hastanesine gidiyoruz canım ,yeni doğan bakımı varmış ama Doğum ücretlerini konuşmadım ben ,Oktay Altun doktorun adı ben memnunum şuan için önceden giden tanıdıklarımda hep memnundu
Canım çok sağol ama ben zaten Medicana ya gidiyordum güzel bı hastane evet ama para konusunda verilen sözleri tutmuyorlar kimse de bu konuda doğru düzgün muhatap olmuyor yönetici politikası bize de bu iletildi diyorlar yonetici ye de zaten ulaşılmıyor kaldı ki asistanı bile bağlanmıyorMedicana hastanesi :) umarım doğru yazmışımdır. Başka anlaşmalı olduğu hastane var mı bilmiyorum .genelde kadın doğum uzmanları doğum için bir kaç hastane ile anlaşabiliyor. Muayenesini arayıp bilgi alın isterseniz :)
Oktay bey hakkında hep çok iyi yorumlar var ben erkek doktorda rahat edemem diye düşünmüştüm o yüzden de kadın doktor tercih etmiştim ve doktorumdan da çok memnundum fakat hastane tam bı ahlaksız olmuş doğumdan sonra orda nasıl olurum bilemediğim için yeniden araştırma yolunna gittim ama oktay bey hakkındaki yorumlar o kadar iyi ki ilk sırada aklımda o var şuanCanım @Eylem15 yazmış zaten biz Medicabil Oktay Altun'a gidiyoruz :) ben çok memnunum öyle çok cümle kurmayan seni telaşlandırmayan sakin ve net bir adam. Hastanenin kadın Doğum katı yenilendi yenidoğan yoğun bakım ünitesi var henüz fiyat konuşmadık ama 4 ü geçmez diye düşünüyorum .
Emre uysal bana biraz işin showunda gibi geliyor her şeyi paylaşıyor instagramda . Bir ara Medicabilde de doğum yaptırıyordu hala devam mı bilmiyorum özel muayenehanesi var. Cinsiyet öğrenme Doğum herşeyimin instagramda doktor tarafından paylaşılmasını istemezdim açıkçası :))
Canım bizim erkek :) evet Medicana hastaneyle fiyat konuştun mu daha önce konustuysan git bı daha konuş bence hastane politikası denen şey ve aynı sebeple Şikayetvar sitesinden okuduklarım sebebiyle araştırmaya girdim çünkü ben, yoksa doktorumu çok seviyorum hatta dün nerdeyse ağlıyordum kadının karşısında biz hastane değiştirebiliriz dediğimdeTeşekkür ederim mirketcim sizin cinsiyet ne oldu?
Baya bursalı varmışız
Merhaba kızlar ben de bursadanim
Mirketcim sen de medikanaya gitmiyor muydun?
Ben medicana ya devam
Teşekkür ederim Allah hepimizinkine sağlık versin
Maşallah ikiz geliyor demek
Bol sağlık dilerim
Çok geçmiş olsun benim de 3 hafta önce batma gibi ağrılar oldu
Açılma Vs yok ama kasılma varmış
Önlem amaçlı progestan içiyorum 3 haftadır
Sağlıkla kucağımiza alalım inşallah hepimiz
Aynı yaa başka güzel isim bulma derdinde senim ki gibi öerdiği şu da güzel aslında dediği tek isim yok dedim kararlaştıralım ki ona göre isim li tulum yaptırıcam kapı süsü yaptırıcam sipariş verince 3 ayda gelmio ya dedi gelde delirme bakalım nezamana kadar beklicezYa erkekler bu isim konusunu hep ağırdan alıyolar galiba. Ben de isim konusunda tamamım eşim hala okey vermediği için bişey yapamadım. Bekleyelim belki başka isim buluruz diyor ama bi kez bile gelip bak şu isimde güzel demedi .. öyle bekliyoruz bakalım :)
Ya iş yerinde birisi bana dedi ki
Vücuduna bakınca erkek olduğu belli ama yüzüne bakınca kız dedi, direk çirkinleşmişsin demeye çalıştı yani
Bana da görümcem ayy baya çıktı karnın dedi
Acaba hamile olduğum için olabilir mi dedim
buarada bende cidden göbek dışında en ufak bişey oluşmadı karnıma laf ediyor , acaba normal miymiş büyüklüğü fln diyorben de en son sinirlendim 6 aylık hamileyim hala senin kilona gelemedim dedm
Aynen canım ben de öyle dedim anca olur diye ama yok heralde bebeği görünce aa evet bunda ahmet tipi var fln diycek galibaAynı yaa başka güzel isim bulma derdinde senim ki gibi öerdiği şu da güzel aslında dediği tek isim yok dedim kararlaştıralım ki ona göre isim li tulum yaptırıcam kapı süsü yaptırıcam sipariş verince 3 ayda gelmio ya dedi gelde delirme bakalım nezamana kadar beklicez
Ewet canım tek isim düşünüyorumAyyy oğluşuna uymuş bence de kafiyeli olmuş güzel olmuş tek isim istiyorsun de mi canım
Teşekkür ederim canımhavvaku hayırlı olsun kızçe
victoryvivi çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen sağlıktan ötesi hallolur inşallah da dinlenerek bu dönemi sıkıntısız atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?