2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın canım ;
Ben 5.haftamdan 12.haftama kadar Medicana ‘ya gittim.Aynı senin hesap kendime hiçbir şekilde muhattap bulamadım.”Söz uçar,yazı kalır “misali ,Doğumun ve dahil olduğu herşey hakkında karşılıklı sözleşme yapalım.Hem bana ekstra ücret çıkmasın,hem de karşılıklı mahcup olmayalım dedim.Kabul etmediler,doktora hiçbir şekilde tlfonla ulaşamadım,daha yeni hamile olmama rağmen 2 haftada bir muayene etti,ayda 2 defa muayene ücreti ödedim.Tamamen ticarethane mantığı,hastane değil orası.Ben 12.haftamdan sonra da bir daha adım atmadım.Şimdiki doktorumdan çok memnunum,Allah bin kere razı olsun

Ben 15ten fazla alirim gibi düsük kiloyla basladigim icin suan cok umursamiyor doktorlar ama bu gittigimde uyaracak bence beni bekliyorum :))
Korku içinde bekliyoruz:). Siz de benim gibi abartiyor musunuz yoksa? Süt icsem en az 750 ml, aman boyu uzun olsun, ceviz yesem 2 ceviz yetecekken en az 7-8 ceviz, beyni gelissin:). Popoya doğru gelişen de ben.

Günaydın herkese havvaku çok bekledin ama bak nasıl güzel olmuş sonucu hayırlı olsun :)))

Hangi modeli acaba joinin Freckless
Serena sanırım bi foto atarım senin için bakayım :)
İleriki haftalarda hasta kabul etmediğini duymuştum ama sanırm o 30 lardan sonradır canım umarım elektriğinin tutacağı birini bulursun medicana benim evime resmen yürüme mesafesinde ama ne bileyim hastaneden çok otele benzettim hep :))))

Canım ben de ilk günden itibarenioraya gittim ve başlarda hiç böyle şeyler yaşamadım Bursa da daha yeniler o yüzden sanırım hiç ticaret kafasında olduklarını görmedim hatta ayrıntılı için doktorum burası sanırım daha pahalı şuraya çok güvenirim daha uygun dedi ama hastane mantığı sıkıntılı işte demek ki doğum ücreti konusunda sözlerinde durmadıklarını gördük beni üzen kısmı ben doktorumdan çok memnunum ve dediğim gibi doktorun hiç bu kafada olduğuna rastlamadım sırf bu hastane ahlaksızlığı yüzünden doktorumdan olucam diye üzülüyorum belki hamile olduğum için bilemiyorum ama kaç gündür bu konuyu düşündükçe ağlıyorum :///

Bı şansımı denicem artık kesin kararımı verim de Allah var canım bugüne kadar hastane ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım ben hep sevdim ama son bı haftadır beni çok üzdüler yalan yok hakkımı helal etmiyorum onlara ama doktorumu ayrı tutuyorum gerçekten o hiç bana ne parasal ne de başka yönde yormadı aksine hep yatıştırdı ne zaman arasam ulaştım ne zaman arasam çarem oldu çok şükür ama hastanenin parasal şeyleri ayıracak bizi doktordan

Korku içinde bekliyoruz:). Siz de benim gibi abartiyor musunuz yoksa? Süt icsem en az 750 ml, aman boyu uzun olsun, ceviz yesem 2 ceviz yetecekken en az 7-8 ceviz, beyni gelissin:). Popoya doğru gelişen de ben.
Ben de öyle fazla fazla yiyodum herşeyi. Bi ayda 3 kilo birden alınca doktorum napıyosun dedi ben de anlattım bigüzel böyle böyle 2 yumurta günde 1 lt ye yakın süt içiyorum peynir yoğurt meyve. Adam dehşete düştü önceden böyle yiyomuydunuz dedi hayır dedim o zaman neden şimdi yiyosunuz dedi vercek cevap bulamadım çok mantıklı geldi :)

Çok haklısın canım bende o yüzden tercih etmedim Emre beyi inşallah gönlüne göre biryer bulursun

Ağlama,hiç üzülme canım.Ya “Allah korusun “bunu son zamanında fark etseydin ,ne yapacaktın ?Benim kuzenim hamileliği boyunca özele gitti ,Doğum zamanı yaşadığı sıkıntılardan dolayı gitti devlette Doğum yaptı .İnşallah frekansının tuttuğu bir doktor bulursun.Ben şu anda Medicana’dan daha fazla ödüyorum Hacettepe’ye biliyomusun.Geçen ay 250 lira ücret ödedim.Ama her ay idrar tahlili,kan tahlili,2 defa ultrasyon.Doğumdan sonrası için de çocuk doktoru buldum,aylık gelişim kontrolünü de ona yaptırıcam.Medicana biraz ticarethane mantığından çıkıp,hasta empatisine girseydi o ücretleri onlara öderdim

:)). Bebek beslenmesin mi? Kendimize yemek için yer mi arıyoruz, bilmiyorum ki:). Aynı kafadan ilerliyoruz seninle, tipik Türk annesi kafası, yesin yesin,bebek beslensin:).

Bebek de beslensin de sağlıklı bir şekilde beslensin demi kızlar O zaman ne yapıyoruz boğazımızı tutuyoruz.12 kg’a kadar doktorlar normal diyorlar.Hamur işini hayatınızdan çıkartın demiyorum haftada 1,kızartma haftada 1,makarna,pilav 5 kaşık .Haftada 1 balığınızı yiyin mutlaka,kış mevsimindeyiz,balık mevsimi.Günde 5-6 tane çiğ badem Ya da fındık ve en önemlisi Havuç ,bebeğin zeka gelişimi açısından çok önemliymiş.6.ayıma giricem 5 kg ile ilerliyorum

5 ay bekledim.korunmayı bıraktım ya adetlerim çoşmuştu o ara 6.ay klomen kullandım o ay yumurta oluşmamıştı doktor umudunu kesmişti ama ben o ay gebe kaldım sen canım ?
Ben evlendim 1 sene doğum kontrol hapı kullandım bu sürede zayıfladım 6 kilo verdim 56ya düştüm korunmayı bıraktım 4. Ay hamile kaldım inofolic combi kullanmıştım ama ben. Bide doktor bana tedavisiz çok zor hamile kalırsın demişti :)

Aynen canım teşekkür ederim

Ben de çok yiyorum üstelik sağlıksız şeyler de yiyorum, puff ilkinde bu kadar değildi sanki ya

Çok iyi canım kilo alımın bende 4 kilo almışım yediklerimize dikkat etmemiz lazım bazen salıyorun iyice bazen dikkat ediyorum düzene soksak çok iyi olcak

Ben de 4 kilo aldım Ama son 1 ayda aldım öncesinde vermiştim, onları aldım da işte aniden aldım ve aşırı iştah artışı olunca tırsıyorum ben de :)

Benimde nabzim 100 un üstünde
Sorun olurmu acaba
Kansizlik var mi varsa kan ilaci kullanman gerekiyomus. Bende yok.
Bebege bir zarari yok. Ama bana cok yorgunluk veriyor. Azicik hareket etsem nefes nefese kaliyorum. Ders anlatirken bile nefesim kesiliyor

Canim benim hamileligin basi dan beri nabiz yuksekligi var. Dr yavas tempoda yuruyus disinda spor onermedi bana. Baska sporlar kalbimi daha cok yorar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…