Aynen canım ben de öyle dedim anca olur diye ama yok heralde bebeği görünce aa evet bunda ahmet tipi var fln diycek galiba
Günaydın canım ;Canım çok sağol ama ben zaten Medicana ya gidiyordum güzel bı hastane evet ama para konusunda verilen sözleri tutmuyorlar kimse de bu konuda doğru düzgün muhatap olmuyor yönetici politikası bize de bu iletildi diyorlar yonetici ye de zaten ulaşılmıyor kaldı ki asistanı bile bağlanmıyorzaten dediğin doktor da ayrı muayenehanesi varmış o hastaneyi doğum için tercih ediyor demek ki yine de sağol aklımın bir kenarında dursun
Korku içinde bekliyoruz:). Siz de benim gibi abartiyor musunuz yoksa? Süt icsem en az 750 ml, aman boyu uzun olsun, ceviz yesem 2 ceviz yetecekken en az 7-8 ceviz, beyni gelissin:). Popoya doğru gelişen de benBen 15ten fazla alirim gibi düsük kiloyla basladigim icin suan cok umursamiyor doktorlar ama bu gittigimde uyaracak bence beni bekliyorum :))
Serena sanırım bi foto atarım senin için bakayım :)Hangi modeli acaba joininFreckless
İleriki haftalarda hasta kabul etmediğini duymuştum ama sanırm o 30 lardan sonradır canım umarım elektriğinin tutacağı birini bulursun medicana benim evime resmen yürüme mesafesinde ama ne bileyim hastaneden çok otele benzettim hep :))))Oktay bey hakkında hep çok iyi yorumlar var ben erkek doktorda rahat edemem diye düşünmüştüm o yüzden de kadın doktor tercih etmiştim ve doktorumdan da çok memnundum fakat hastane tam bı ahlaksız olmuş doğumdan sonra orda nasıl olurum bilemediğim için yeniden araştırma yolunna gittim ama oktay bey hakkındaki yorumlar o kadar iyi ki ilk sırada aklımda o var şuansağol yorumun için
Canım ben de ilk günden itibarenioraya gittim ve başlarda hiç böyle şeyler yaşamadım Bursa da daha yeniler o yüzden sanırım hiç ticaret kafasında olduklarını görmedim hatta ayrıntılı için doktorum burası sanırım daha pahalı şuraya çok güvenirim daha uygun dedi ama hastane mantığı sıkıntılı işte demek ki doğum ücreti konusunda sözlerinde durmadıklarını gördükGünaydın canım ;
Ben 5.haftamdan 12.haftama kadar Medicana ‘ya gittim.Aynı senin hesap kendime hiçbir şekilde muhattap bulamadım.”Söz uçar,yazı kalır “misali ,Doğumun ve dahil olduğu herşey hakkında karşılıklı sözleşme yapalım.Hem bana ekstra ücret çıkmasın,hem de karşılıklı mahcup olmayalım dedim.Kabul etmediler,doktora hiçbir şekilde tlfonla ulaşamadım,daha yeni hamile olmama rağmen 2 haftada bir muayene etti,ayda 2 defa muayene ücreti ödedim.Tamamen ticarethane mantığı,hastane değil orası.Ben 12.haftamdan sonra da bir daha adım atmadım.Şimdiki doktorumdan çok memnunum,Allah bin kere razı olsun
Bı şansımı denicem artık kesin kararımı verim deGünaydın herkesehavvaku çok bekledin ama bak nasıl güzel olmuş sonucu hayırlı olsun :)))
Serena sanırım bi foto atarım senin için bakayım :)
İleriki haftalarda hasta kabul etmediğini duymuştum ama sanırm o 30 lardan sonradır canım umarım elektriğinin tutacağı birini bulursun medicana benim evime resmen yürüme mesafesinde ama ne bileyim hastaneden çok otele benzettim hep :))))
Canım çok sevindim senin adına gözün aydın tlfnum bozuldu giremiyorum.seni merak ettim ve çok şükür :)) sağlıkla gelsin prenses.Kızlarrrrrr kızım geliyoooorrrrr
Ben de öyle fazla fazla yiyodum herşeyi. Bi ayda 3 kilo birden alınca doktorum napıyosun dedi ben de anlattım bigüzel böyle böyle 2 yumurta günde 1 lt ye yakın süt içiyorum peynir yoğurt meyve. Adam dehşete düştüKorku içinde bekliyoruz:). Siz de benim gibi abartiyor musunuz yoksa? Süt icsem en az 750 ml, aman boyu uzun olsun, ceviz yesem 2 ceviz yetecekken en az 7-8 ceviz, beyni gelissin:). Popoya doğru gelişen de ben.
Çok haklısın canım bende o yüzden tercih etmedim Emre beyi inşallah gönlüne göre biryer bulursunGünaydın kızlar herkese iyi pazarlar :) öncelikle dün cevap veren herkese çok teşekkür ederimGamzelikiziniz ben nolur nolmaz diye yeni doğan yeni bakım olsun istiyorum ama yine de aklımda olsun canım sağol emre uysal da evet hastaneden ayrılmış muayenehane ben pek tercih etmiyorum çünkü dogum yapılacak hastane cok yabancı kalacak gibi geliyor
Ağlama,hiç üzülme canım.Ya “Allah korusun “bunu son zamanında fark etseydin ,ne yapacaktın ?Benim kuzenim hamileliği boyunca özele gitti ,Doğum zamanı yaşadığı sıkıntılardan dolayı gitti devlette Doğum yaptı .İnşallah frekansının tuttuğu bir doktor bulursun.Ben şu anda Medicana’dan daha fazla ödüyorum Hacettepe’ye biliyomusun.Geçen ay 250 lira ücret ödedim.Ama her ay idrar tahlili,kan tahlili,2 defa ultrasyon.Doğumdan sonrası için de çocuk doktoru buldum,aylık gelişim kontrolünü de ona yaptırıcam.Medicana biraz ticarethane mantığından çıkıp,hasta empatisine girseydi o ücretleri onlara öderdimCanım ben de ilk günden itibarenioraya gittim ve başlarda hiç böyle şeyler yaşamadım Bursa da daha yeniler o yüzden sanırım hiç ticaret kafasında olduklarını görmedim hatta ayrıntılı için doktorum burası sanırım daha pahalı şuraya çok güvenirim daha uygun dedi ama hastane mantığı sıkıntılı işte demek ki doğum ücreti konusunda sözlerinde durmadıklarını gördükbeni üzen kısmı ben doktorumdan çok memnunum ve dediğim gibi doktorun hiç bu kafada olduğuna rastlamadım sırf bu hastane ahlaksızlığı yüzünden doktorumdan olucam diye üzülüyorum belki hamile olduğum için bilemiyorum ama kaç gündür bu konuyu düşündükçe ağlıyorum :///
:)). Bebek beslenmesin mi? Kendimize yemek için yer mi arıyoruz, bilmiyorum ki:). Aynı kafadan ilerliyoruz seninle, tipik Türk annesi kafası, yesin yesin,bebek beslensin:).Ben de öyle fazla fazla yiyodum herşeyi. Bi ayda 3 kilo birden alınca doktorum napıyosun dedi ben de anlattım bigüzel böyle böyle 2 yumurta günde 1 lt ye yakın süt içiyorum peynir yoğurt meyve. Adam dehşete düştüönceden böyle yiyomuydunuz dedi hayır dedim o zaman neden şimdi yiyosunuz dedi vercek cevap bulamadım çok mantıklı geldi :)
Ben evlendim 1 sene doğum kontrol hapı kullandım bu sürede zayıfladım 6 kilo verdim 56ya düştüm korunmayı bıraktım 4. Ay hamile kaldım inofolic combi kullanmıştım ama ben. Bide doktor bana tedavisiz çok zor hamile kalırsın demişti :)5 ay bekledim.korunmayı bıraktım ya adetlerim çoşmuştu o ara6.ay klomen kullandım o ay yumurta oluşmamıştı doktor umudunu kesmişti ama ben o ay gebe kaldım sen canım ?
Aynen canım teşekkür ederimGünaydın herkesehavvaku çok bekledin ama bak nasıl güzel olmuş sonucu hayırlı olsun :)))
Serena sanırım bi foto atarım senin için bakayım :)
İleriki haftalarda hasta kabul etmediğini duymuştum ama sanırm o 30 lardan sonradır canım umarım elektriğinin tutacağı birini bulursun medicana benim evime resmen yürüme mesafesinde ama ne bileyim hastaneden çok otele benzettim hep :))))
Canım çok sevindim senin adına gözün aydın tlfnum bozuldu giremiyorum.seni merak ettim ve çok şükür :)) sağlıkla gelsin prenses.
Ben de çok yiyorum üstelik sağlıksız şeyler de yiyorum, puff ilkinde bu kadar değildi sanki yaKorku içinde bekliyoruz:). Siz de benim gibi abartiyor musunuz yoksa? Süt icsem en az 750 ml, aman boyu uzun olsun, ceviz yesem 2 ceviz yetecekken en az 7-8 ceviz, beyni gelissin:). Popoya doğru gelişen de ben.
Çok iyi canım kilo alımın bende 4 kilo almışım yediklerimize dikkat etmemiz lazım bazen salıyorun iyice bazen dikkat ediyorum düzene soksak çok iyi olcakBebek de beslensin de sağlıklı bir şekilde beslensin demi kızlar O zaman ne yapıyoruz boğazımızı tutuyoruz.12 kg’a kadar doktorlar normal diyorlar.Hamur işini hayatınızdan çıkartın demiyorum haftada 1,kızartma haftada 1,makarna,pilav 5 kaşık .Haftada 1 balığınızı yiyin mutlaka,kış mevsimindeyiz,balık mevsimi.Günde 5-6 tane çiğ badem Ya da fındık ve en önemlisi Havuç ,bebeğin zeka gelişimi açısından çok önemliymiş.6.ayıma giricem 5 kg ile ilerliyorum
Ben de 4 kilo aldım Ama son 1 ayda aldım öncesinde vermiştim, onları aldım da işte aniden aldım ve aşırı iştah artışı olunca tırsıyorum ben de :)Bebek de beslensin de sağlıklı bir şekilde beslensin demi kızlar O zaman ne yapıyoruz boğazımızı tutuyoruz.12 kg’a kadar doktorlar normal diyorlar.Hamur işini hayatınızdan çıkartın demiyorum haftada 1,kızartma haftada 1,makarna,pilav 5 kaşık .Haftada 1 balığınızı yiyin mutlaka,kış mevsimindeyiz,balık mevsimi.Günde 5-6 tane çiğ badem Ya da fındık ve en önemlisi Havuç ,bebeğin zeka gelişimi açısından çok önemliymiş.6.ayıma giricem 5 kg ile ilerliyorum
Kansizlik var mi varsa kan ilaci kullanman gerekiyomus. Bende yok.Benimde nabzim 100 un üstünde
Sorun olurmu acaba
Canim benim hamileligin basi dan beri nabiz yuksekligi var. Dr yavas tempoda yuruyus disinda spor onermedi bana. Baska sporlar kalbimi daha cok yorarAy o nabız çok kötü. Ben zaten kiloluydum bi de aldım acuk. O nabzımı damarımın atışını hissediyorum. 130lara çıktı bi gün acile gittim holter falan takıldı. Bi de benim ailede kalp ırsi diye özellikle üstüne düştüm. Allah kısmet ederse başlayabileceğim en kısa zamanda direkt spora başlamayı düşünüyorum. Ama şuan bebek yukarı çıktığı ve büyüdüğü için vücut fazla kan pompalandığından nabız yükseliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?