Mesaj attim cevap verdiler canim. Eger hazir modellerden siparis verirsek hemen gonderiyorlarmis. Farkli kumas secersek 4-5 gün dikim sureci varmisÇok çabuk geldiğini hatırlıyorum. Hatta beklemiyordum. Bir gün sabahtan siparişi verdik, ertesi gün öğleden sonra geldi
Saol canım,zaten düzene sokamazsak,ipin ucunu kaçırırsak bir daha hiç toparlayamayızÇok iyi canım kilo alımın bende 4 kilo almışım yediklerimize dikkat etmemiz lazım bazen salıyorun iyice bazen dikkat ediyorum düzene soksak çok iyi olcak
Dikkat et canım ,4 kg normal,dikkatli bir şekilde ilerlersen hiçbir şey olmaz.Hayatından abur cuburu da çıkar,ben cipsi çok severdim yemiyorum,gazlı içecek çok nadir tüketiyorum,kahve içmiyorumBen de 4 kilo aldım Ama son 1 ayda aldım öncesinde vermiştim, onları aldım da işte aniden aldım ve aşırı iştah artışı olunca tırsıyorum ben de :)
Ya erkekler bu isim konusunu hep ağırdan alıyolar galiba. Ben de isim konusunda tamamım eşim hala okey vermediği için bişey yapamadım. Bekleyelim belki başka isim buluruz diyor ama bi kez bile gelip bak şu isimde güzel demedi .. öyle bekliyoruz bakalım :)
Ya iş yerinde birisi bana dedi ki
Vücuduna bakınca erkek olduğu belli ama yüzüne bakınca kız dedi, direk çirkinleşmişsin demeye çalıştı yani
Ben de 2 kat merdiven çıkaym direk nefes nefese kalıyorum canım
Bana da görümcem ayy baya çıktı karnın dedi
Acaba hamile olduğum için olabilir mi dedim
buarada bende cidden göbek dışında en ufak bişey oluşmadı karnıma laf ediyor , acaba normal miymiş büyüklüğü fln diyorben de en son sinirlendim 6 aylık hamileyim hala senin kilona gelemedim dedm
Haklısın aslında ben oğlum doğduğundan beri aburcubur yemiyordum pek ama hamilelikle birlikte canım çekiyor gofretler cipsler, tutuyorum kendimi ama çikolata konusunda çok istikrarlı değilimSaol canım,zaten düzene sokamazsak,ipin ucunu kaçırırsak bir daha hiç toparlayamayız
Dikkat et canım ,4 kg normal,dikkatli bir şekilde ilerlersen hiçbir şey olmaz.Hayatından abur cuburu da çıkar,ben cipsi çok severdim yemiyorum,gazlı içecek çok nadir tüketiyorum,kahve içmiyorum
Ben de öyle teselli oluyorum iyi ki bu haftada öğrendim son zaman öğrenmek çok daha kötü :// ne şanslısın senin adına çok sevindim dediğin gibi rakam da bı yere kadar önemli insan gerçekten güvenmek istiyor işte böyle düşününce doktorumdan ayrılmama üzülüyorum dediğim gibi, şuan doktorum devlete yada cok güvenmediğim bı hastaneye geçtim bile dese orda dogururum inan... Neyse sağlık olsun diyoruz sağol desteğin için Allah büyük inşallah bulurum ben de güvendiğim sevdiğim bi doktor ve hastane :)Ağlama,hiç üzülme canım.Ya “Allah korusun “bunu son zamanında fark etseydin ,ne yapacaktın ?Benim kuzenim hamileliği boyunca özele gitti ,Doğum zamanı yaşadığı sıkıntılardan dolayı gitti devlette Doğum yaptı .İnşallah frekansının tuttuğu bir doktor bulursun.Ben şu anda Medicana’dan daha fazla ödüyorum Hacettepe’ye biliyomusun.Geçen ay 250 lira ücret ödedim.Ama her ay idrar tahlili,kan tahlili,2 defa ultrasyon.Doğumdan sonrası için de çocuk doktoru buldum,aylık gelişim kontrolünü de ona yaptırıcam.Medicana biraz ticarethane mantığından çıkıp,hasta empatisine girseydi o ücretleri onlara öderdim
İnşallah canım sağol :)Çok haklısın canım bende o yüzden tercih etmedim Emre beyi inşallah gönlüne göre biryer bulursun
Canım nasılsın naptın öğrendin mi cinsiyetini lekelenmelerin geçti mi ?Tamma canim bu hafta gidicegim bakalim hayirlisi
Seninki çok satılan renk ve modeldir muhtemelen. Ellerinde var mıymış fistik?Mesaj attim cevap verdiler canim. Eger hazir modellerden siparis verirsek hemen gonderiyorlarmis. Farkli kumas secersek 4-5 gün dikim sureci varmis
Mesela tatlı mı:)? Arada benim de öyle ya da arada değil,sıklıkla, bilmiyorum:).Allah sonumuzu hayır etsin:).Ben de çok yiyorum üstelik sağlıksız şeyler de yiyorum, puff ilkinde bu kadar değildi sanki ya
Doğum kontrol hapı hiç kullanmadım Canım ama inofolic combi kullandım bende hiç işe yaramadı. Ama ben de doktorum kilo ver demişti diye yürüyüş yapıyordum. O arada ağrılarım olunca gitmedim sonra baktım gebeyim. Şükürler olsun muhteşem bir şey bebeğinin olacak olması.Ben evlendim 1 sene doğum kontrol hapı kullandım bu sürede zayıfladım 6 kilo verdim 56ya düştüm korunmayı bıraktım 4. Ay hamile kaldım inofolic combi kullanmıştım ama ben. Bide doktor bana tedavisiz çok zor hamile kalırsın demişti :)
Cips hiç yemiyor musun ? Ben de gazlı içeceği kahveyi hayatımdan çıkardım. Toplasan 3-4 kere cips yemişimdr ama canım aniden çekiyordu bazen ama vicdan azabı çekiyorum sonraSaol canım,zaten düzene sokamazsak,ipin ucunu kaçırırsak bir daha hiç toparlayamayız
Dikkat et canım ,4 kg normal,dikkatli bir şekilde ilerlersen hiçbir şey olmaz.Hayatından abur cuburu da çıkar,ben cipsi çok severdim yemiyorum,gazlı içecek çok nadir tüketiyorum,kahve içmiyorum
Birşey olmazmış gibi geliyor ama erken doğuma neden oluyormuş ya inşallah bişi olmazÇoğumuzda var canım hamilelikten sanırım :/
Canım çok çektiği zaman yiyorum canım,ama ben şu şekilde bir çözüm buldum.Biz hamile olmadan önce market alışverişinde toptan cips filan alırdık.Evde olunca da ister istemez yiyordum.Şimdi eve almıyoruz,eşime de çok canım çekti dedim birkaç kez sırf ben yemeyim diye ,sevmediğim cipsi aldı geldi,ben de pes ettim,çok çok nadir yiyorumCips hiç yemiyor musun ? Ben de gazlı içeceği kahveyi hayatımdan çıkardım. Toplasan 3-4 kere cips yemişimdr ama canım aniden çekiyordu bazen ama vicdan azabı çekiyorum sonra
Ben başka kumas seçtim sipariş verip bekliycem. Hazirda yokmuşSeninki çok satılan renk ve modeldir muhtemelen. Ellerinde var mıymış fistik?
Çikolatalı sütlü şeyler, ekmek ekmek ekmek şaka gibi hamile kalmadan bir iki ay önce eşimle ekmeği bırakma kararı aldık ve eve ekmek almıyorduk şimdi resmen ekmek aşeriyorum gibi bişey :) bi de kahve içiyorum her gün bi ara tiksindim ama şimdi devam, böyle işte sonumuz hayır olsun , kilo neyse de oğluşuma zarar vermiyorumdur umarımMesela tatlı mı:)? Arada benim de öyle ya da arada değil,sıklıkla, bilmiyorum:).Allah sonumuzu hayır etsin:).
Aynen bence de bu yöntemler güzel :) genel olarak canım istemiyor vicdanen istemiyor. Arada tutuyor o zaman da istediğim cipsler bulunmuyor genelde acaba aynı yöntemi mi uyguluyor kocişimCanım çok çektiği zaman yiyorum canım,ama ben şu şekilde bir çözüm buldum.Biz hamile olmadan önce market alışverişinde toptan cips filan alırdık.Evde olunca da ister istemez yiyordum.Şimdi eve almıyoruz,eşime de çok canım çekti dedim birkaç kez sırf ben yemeyim diye ,sevmediğim cipsi aldı geldi,ben de pes ettim,çok çok nadir yiyorum
1 kofte yiyecekken 3 kofte yemek caninin cektigi hicbirseyi esgecmemek sütü daha yeni icmeye basladigimdan az az gidiyoruz ondan ekstra kefir icmek yada peynir yemek :)) hatta nefret ettigim halde sakatat cok iyi dediler diye onu bile deniyecektim ucundan dondüm sonra ne oldu 8 kilo aldim suan aynalarla küsüz :))Korku içinde bekliyoruz:). Siz de benim gibi abartiyor musunuz yoksa? Süt icsem en az 750 ml, aman boyu uzun olsun, ceviz yesem 2 ceviz yetecekken en az 7-8 ceviz, beyni gelissin:). Popoya doğru gelişen de ben.
Evet canım ya insan bazen gerçekten hiç hamile kalamıcak sanıyo ama ben Allah var hiç kafama takmadım bana kalsa 1 sene daha korunurdum eşim çok istiyo diye bıraktım ama iyikide olmuş bal oğluşum gelmişDoğum kontrol hapı hiç kullanmadım Canım ama inofolic combi kullandım bende hiç işe yaramadı. Ama ben de doktorum kilo ver demişti diye yürüyüş yapıyordum. O arada ağrılarım olunca gitmedim sonra baktım gebeyim. Şükürler olsun muhteşem bir şey bebeğinin olacak olması.Bian hiç olmayacak sandım yumurta oluşmadığını duyunca hüngür hüngür ağlamıştım eşin teselli etmeye çalışıyordu falan
Karismak onlarin asli gorevi ayy daha kac haftaliksin kocaman olmussun falan ben hamileligimde 1kiloyla tamamladim.Hahha bayıldım yesin valla hakediyorlaryani vücudumu incelemekle görevlendirilmişler gibi her şeye bir yorum yapmaları onları boğazlama isteğini oluşturuyor bende keşke sizin gibi iyi olsa hepsi
Ben yemekleri cok yiyorum yani porsiyonlarim cogaldi birde ekmek yiyorum meyveyle kanka olduk falan oyle hamurisi falan hic ilgimi cekmez tatlida nadiren yerim hani diyorlarya az az sık sık ye diye ben cok cok sık sık yiyorum :))Bence o fayda ediyor tatlım yoksa bence de o yemeye daha fazla almalıydınyani aslında 8 de bir şey değil bazılarının sonlara doğru göğsündeki yağ dokusu artacakken bizimki şimdiden artmış mesela olumlu düşünelim bundan sonra dikkat etmek gerek onu biliyorum hamur işi çok yiyordum günlerde falan artık onu azaltayıö bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?