2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet canım ya insan bazen gerçekten hiç hamile kalamıcak sanıyo ama ben Allah var hiç kafama takmadım bana kalsa 1 sene daha korunurdum eşim çok istiyo diye bıraktım ama iyikide olmuş bal oğluşum gelmiş
Evlat candır ama yaa iyi ki bırakmışsın da gelmiş oğluşun :) ben hemen istiyordum normalde ama sınava hazırlandk 1 yıl o yüzden istemedik. Sonra istedik işte biraz uğraştırdı minişim ama anne babasını merak etti geldi:)

En az benmi kilo aldım 3 kilo alsan bi dert almasan bi dert valla ama evde tartı var 3 gün önce 55.3 düm dün 55.6 bugün 56 baya hızlı gidiyor sanki bundan sonra alıcam

Ben yemekleri cok yiyorum yani porsiyonlarim cogaldi birde ekmek yiyorum meyveyle kanka olduk falan oyle hamurisi falan hic ilgimi cekmez tatlida nadiren yerim hani diyorlarya az az sık sık ye diye ben cok cok sık sık yiyorum :))
Ya bazı gebelerde öyle oluyormuş. Bende ekstra artış yok ama senin gibi konuşan bir arkadaşım vardı diyor iki burger menü yedim ben şok kız yemek zor yerdi mesela

Ya bazı gebelerde öyle oluyormuş. Bende ekstra artış yok ama senin gibi konuşan bir arkadaşım vardı diyor iki burger menü yedim ben şok kız yemek zor yerdi mesela
Ben yemek yemeyi normalde de cok severdim yani yine saglam yerdim ama hamilelikte benden iki tane oldu biri yiyip doysa sanki digeri surekli aç bakalim cebellesiyoruz :))

Sağlıkla kucağımızada alırız inşallah şimdiden sabırsızlanıyorum onu koklamak sarılmak için insan görmediği birini özlermi ben çok özledimmm

60 kiloyum aramizda 1 ay var ahh ben nerelere gidem
benimde 3 günde 700 gram almam pek normal değil sanki ben pek sağlıklı da beslenemiyorum valla yemek dışında neyseki onu dışardan yemiyoruz yoksa çikolatalar gofretler cipsler bide balık yiyemiyorum ona çok kafayı takıyorm ya bide öyle bir uyuyorum ki daha yeni kahvaltı yapıcam

Bende valla 11-12 de anca kalkıyodum ama geçen şeker yüklemesinde açken bebeğin hareket etmediğini gördümya vicdan yaptım valla doktor 15 dk boyunca uğraştı kolunu yüzünden çeksin diye bi türlü çekmedi doktorda açya şuanda ondan hareket etmek istemiyodur dedi üzüldüm artık en geç 10da kalkıyorum bide sabah 6 gibi lavaboya kalktığımda karnım o kadar aç oluyoki kazınıyo resmen bazen zorla uyuyorum bazende kalkıp ekmek arası bişey yiyorum mecbur. Aslında kalkıp iki dilim kaşar yesek bile bebişlerimize yeter :)

:)). Kıyamam. He
Kıyamam ,hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Sakatat'i hamileler için pek iyi duymadım ben ama ciğer sakatattan sayılıyor mu, bilmiyorum,etten pek anlamam, çocuğu iyi geliştiriyormuş. Kefir çok iyi, ev yapımı mi?

bizim bebiş her daim hareketli oluyor ya aç tok fark etmiyor ama artık yemek borusu mu derler artık öyle yanıyor ki karabiber dökmüşler gibi ağzıma bir şey atmadan olmuyor

Ben süt içiyorum canim icebiliyorsan ic ekmek arasindan daha faydalidir

Maşallah:). 4 hafta öncesine kadar ben de 5 kg ile ilerliyordum, güzel günlerdi:). Düşük igneleri, haplarinin da katkısı var ama yedik de yani:). Havucun zeka için önemli olduğunu ilk defa duyuyorum, hep göz sağlığı için daha önemli olduğunu duyuyorum .

:)). Bir arastirmada okumuştum, Türk kahvesi içen gebe kadınların çocukları ,araştırmaya göre daha zeki olmuş. Ben her gün 1 tanede zarar görmüyorum, doktorların belirledigi kafein sınırında yer alıyor çünkü. Ama çikolataya da dayanilmiyor ki:).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…