2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
bizim bebiş her daim hareketli oluyor ya aç tok fark etmiyor ama artık yemek borusu mu derler artık öyle yanıyor ki karabiber dökmüşler gibi ağzıma bir şey atmadan olmuyor
Ben açkende tokkende midem hep yanıyor artık. Elma maden suyu sakız süt her akşam sırayla bunları deniyorum geçircekmi diye. Şimdi de gynoferon içtim kan hapı oda midemi bulandırdı inşallah bünyem alışır hapa

:) hadi inşallah

Ben süt içiyorum canim icebiliyorsan ic ekmek arasindan daha faydalidir
Canım öyle oluyorum ki sabah 6da midemi sanki kazıyolar acayip acıyo midem aynı zamanda da bulanıyo hiç bişey yiyesim gelmiyo yersem kuscak gibi hissediyorum o yüzden genelde uyuyorum zaten akşamları yatmadan muz ve süt içiyorum ama genede tuvalete kalktığımda hep aç oluyorum nedense

Hakkında hayırlısı olsun mirketcim inşallah senin için en doğru yeri bulursun
Ben ilk gideceğim zaman telefonda öğrenmiştim fiyatı 4 bin dediler heralde normal doğum için
Sen tam olarak ne yaşadin merak ettim. Ne sözünde durmadılar. Fix fiyat mı vermiyorlar.
Netten de arastirayim ben de konuşayım dediğin gibi.
Daha önce orada doğum yapan tanıdıklarım sıkıntı yaşamadı, senden alacağım bilgiye göre onlara da sorayım canım

Canım benim ilk hamilelik de gynoferro çok mide bulantısı yapmıştı doktor değiştirdi söyleyince aklında olsun.
Geçmiş olsun çok

Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı bize verdikleri fiyatın degismeyecegini zamdan etkilenmeyeceğimizi söylediler kuzum kasım ayında bı de benim indirimim vardı işyeri anlaşması doğumu kapsıyor dediler şimdi yeni fiyat uygulanacak diyorlar indirim de yok diyorlar oysaki biz Kasım ayında bıkac kişiyle konuştuk teyit aldık ama Ocak tan bu yana yönetim kararı diyorlar bütün personel hatta doktor bile rahatsız bu durumdan hastalara açıklamaktan ama yönetim çok katiymis yönetime de hatta asistanı da ulaşılamıyor yani ben her aradığımda resmen telefonu suratıma kapattılar (( bence bı konuş canım yeni durum hakkında bilgi sahibi ol sen de senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah beni de bilgilendir olur mu konuşursan

benimde bütün gece yandı ya mide değilde böyle ciğerlerime doğru felaket süt iyi geliyo onun dışında su falan içiyorm sürekli zaten ağzımız hiç boş durmayacak ama yediklerimde hep boğzımda duruyor sanki

bende öyle nasıl bir açlıkla uyanıyorum bir yandan yanma öyle olunca bir yudum su al dediğin gibi yenmiyorda o halde biraz su içip uyuyorum sonra o açlık geçmiş oluyor

Evet benim mide kazinmalarim da başladı malesef. Gece 2-3 gibi lavaboya kalkiyorum genelde (3 saate bi kalkiyorum da neyse :)) )
Kalktigimda bir bardak süt içiyorum. Simdilik kahvaltiya kadar tutuyor beni. Diger kalkmalarimda da su iciyorum. Ama istahim daha da acilacak sanki

Canım Bursa'da doktor hastane sen mi sormuştun? Oktay altuna gidiyordu kız kardeşim medikabilde çok memnundu
O normal saniyorum ya olabilir dedi benim doktor ama sen yine de kendi doktoruna bir sor ne olur ne olmaz canim
Benim doktoruma zaten ne sorsan herşey normal onun için :)
Ben bi anda fena oluyorum mesela evden çıktığımda bişeyim Yok 10-15 dk yürüyorum muhakkak oturmam laxım yoksa baygınlık geliyor

S Serylady canım senin aldığın bebek arabası modeli neydi? Hepsiburada da casual Sonic çift yönlü bebek arabası bugüne özel 729.90 ₺ ama puseti yok seninkinde puset vardı sanırım bide ne kadara almıştın?

Geçmiş olsun
Zorlayici biseyler yaptin mi?
Usutmus olabilirsin enfeksiyon ya da bebek büyüyor yerini genisletiyor da olabilir.
Uzanip dinlenmeye çalış
Cok kötüysen bi hastaneye git istersen

Aslında yorucu hiç bir şey yapmadım böyle midem aslında ağrıyan yer..
Son 1 aydan az sürede 4-5 kilo birden aldım ayakta 10 dk durayım kemiklerim ağrıyor
Geçmezse ilk işim gitmek olacak

Anlaşması var mı bilmiyorum canım muayene ücreti 137 lira ,Doğum ücretlerini henüz konuşmadık

Hayati boyunca diyet yaoan bir arkadasim bugun diyor ki aaa az almissin kilo al al sen kizinda duba gibiydin hemencik verdin sonra.ama gerci simdi yasinda var verrmezsin.neyse kilolu kalirsin artik bebek iyi olsunda dedi dedi dedi.ne dedigini anladim nede eminim o nasil fesatlik yapayim derkrn seyini cikardigini fark etmedi.

Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olanlar var mı iğne için doktor bişey dedi mi, baya pahalı bi iğne ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…