SSerylady
canım senin aldığın bebek arabası modeli neydi? Hepsiburada da casual Sonic çift yönlü bebek arabası bugüne özel 729.90 ₺ ama puseti yok seninkinde puset vardı sanırım bide ne kadara almıştın?
Canım Bursa'da doktor hastane sen mi sormuştun? Oktay altuna gidiyordu kız kardeşim medikabilde çok memnundu
Benim doktoruma zaten ne sorsan herşey normal onun için :)
Ben bi anda fena oluyorum mesela evden çıktığımda bişeyim Yok 10-15 dk yürüyorum muhakkak oturmam laxım yoksa baygınlık geliyor
Insallah bir sorun yoktur canim benim bel agrim oluyor uzun yuruyunce sadece o kadar tansiyonun mu dusuyor ac falan mi kaliyorsun acaba ? Istahin nasil ?
Kıyamam ,hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Sakatat'i hamileler için pek iyi duymadım ben ama ciğer sakatattan sayılıyor mu, bilmiyorum,etten pek anlamam, çocuğu iyi geliştiriyormuş. Kefir çok iyi, ev yapımı mi?
Ev yapimi degil kuzum organik bulamadik ben hayatta beceripte yapamam :)) bizim surekli saglikli beslenmeyle kafayi bozmus bir arkadasimiz var onun onerdigi markayi aldik :) sakatat iyi diye duydum bende ama ben hayatta yiyemem ne ciger ne de sakatat mumkunati yok :))
benimde 3 günde 700 gram almam pek normal değil sanki ben pek sağlıklı da beslenemiyorum valla yemek dışında neyseki onu dışardan yemiyoruz yoksa çikolatalar gofretler cipsler bide balık yiyemiyorum ona çok kafayı takıyorm ya bide öyle bir uyuyorum ki daha yeni kahvaltı yapıcam
Uykunun tadini cikar bence :)) balik yiyemiyorsan omega alman gerekebilir canim gerci doktorun daha iyi bilir ama :) ben yememek icin cips falan kendimi baya sıkıyorum yine de arada kacamak oluyor ya
Insallah bir sorun yoktur canim benim bel agrim oluyor uzun yuruyunce sadece o kadar tansiyonun mu dusuyor ac falan mi kaliyorsun acaba ? Istahin nasil ?
Aslında aç kalmıyorum artık zofer içiyorum ya sabahları onu içince bişeyler yiyorum ve öyle çıkıyorum dışarıya. Ya kan değerim düştü ya da tansiyon çünkü dinlenince rahatlıyorum. Belki de bünyem zayıf düştü 5 aydır yataktan çıkamadım evdeyken de sürekli yatıyorum ayakta duramıyorum. Komşuma bile gitsem hemen uzanıyorum :) alıştı herkes artık bu duruma bende alıştım :)
Ev yapimi degil kuzum organik bulamadik ben hayatta beceripte yapamam :)) bizim surekli saglikli beslenmeyle kafayi bozmus bir arkadasimiz var onun onerdigi markayi aldik :) sakatat iyi diye duydum bende ama ben hayatta yiyemem ne ciger ne de sakatat mumkunati yok :))
Hamilelikte ciger mi katiyenn yeme asla.ben kizimda da cok uyarildim o konuda.gebelik zehirlenmesine yol acar.
Ama gozumun onunde cigerin her turlusu ucuyor dogurdgum gun hastaneye getirecek esim deli gibi severim
Hamilelikte ciger mi katiyenn yeme asla.ben kizimda da cok uyarildim o konuda.gebelik zehirlenmesine yol acar.
Ama gozumun onunde cigerin her turlusu ucuyor dogurdgum gun hastaneye getirecek esim deli gibi severim
Merhaba arkadaşlar, ilk günden beri mesajlarınizi okuyorum ama üye olup sizlere katılmak bugün nasip oldu. 23 haftalık hamileyim allah nasip ederse erkek bebek bekliyorum. Sizlere sormak istediğim bi konu var.Detayli ultrasonda doktorum rahim damarlarımda çentiklenme olduğunu 24-26 haftada geçebileceğini söyledi. Bu durumu yasayanıniz var mı
Banada doktorum 28. Haftada yapcaz dedi canım ama internetten okuduğum kadarıyla özelde 300,400 diyorlar kesin bir bilgi değil ,devlette yaptırsam mı diye düşünüyorum
Canım Bursa'da doktor hastane sen mi sormuştun? Oktay altuna gidiyordu kız kardeşim medikabilde çok memnundu
Benim doktoruma zaten ne sorsan herşey normal onun için :)
Ben bi anda fena oluyorum mesela evden çıktığımda bişeyim Yok 10-15 dk yürüyorum muhakkak oturmam laxım yoksa baygınlık geliyor