2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim biz ebebek indirimden joie literax 4 aldik 1000 tlye geldi bize birde indirim kuponu vermislerdi puseti falan vardi. Biz begendik arabayi 1000 tl butcemiz vardi asmamis oldu :)) senin soledigin arabayi bilmiyorum canim ama casualin de cok guzel modelleri var

Insallah bir sorun yoktur canim benim bel agrim oluyor uzun yuruyunce sadece o kadar tansiyonun mu dusuyor ac falan mi kaliyorsun acaba ? Istahin nasil ?

Ev yapimi degil kuzum organik bulamadik ben hayatta beceripte yapamam :)) bizim surekli saglikli beslenmeyle kafayi bozmus bir arkadasimiz var onun onerdigi markayi aldik :) sakatat iyi diye duydum bende ama ben hayatta yiyemem ne ciger ne de sakatat mumkunati yok :))

Uykunun tadini cikar bence :)) balik yiyemiyorsan omega alman gerekebilir canim gerci doktorun daha iyi bilir ama :) ben yememek icin cips falan kendimi baya sıkıyorum yine de arada kacamak oluyor ya

Evet tatlım şimdi hatırladım benim dediğimin puseti yok şimdilik yine beklemeye geçtik bi kere alınıyor iyi bişey olsun bari
Insallah bir sorun yoktur canim benim bel agrim oluyor uzun yuruyunce sadece o kadar tansiyonun mu dusuyor ac falan mi kaliyorsun acaba ? Istahin nasil ?
Aslında aç kalmıyorum artık zofer içiyorum ya sabahları onu içince bişeyler yiyorum ve öyle çıkıyorum dışarıya. Ya kan değerim düştü ya da tansiyon çünkü dinlenince rahatlıyorum. Belki de bünyem zayıf düştü 5 aydır yataktan çıkamadım evdeyken de sürekli yatıyorum ayakta duramıyorum. Komşuma bile gitsem hemen uzanıyorum :) alıştı herkes artık bu duruma bende alıştım :)

Hamilelikte ciger mi katiyenn yeme asla.ben kizimda da cok uyarildim o konuda.gebelik zehirlenmesine yol acar.
Ama gozumun onunde cigerin her turlusu ucuyor dogurdgum gun hastaneye getirecek esim deli gibi severim

Hamilelikte ciger mi katiyenn yeme asla.ben kizimda da cok uyarildim o konuda.gebelik zehirlenmesine yol acar.
Ama gozumun onunde cigerin her turlusu ucuyor dogurdgum gun hastaneye getirecek esim deli gibi severim
Bana ye ye ye dediler de ben hic sevmem yiyemem zaten sadece kan yapar falanmis diye ye diyen cok oldu zararlimiymis okadar ya ?

Merhaba arkadaşlar, ilk günden beri mesajlarınizi okuyorum ama üye olup sizlere katılmak bugün nasip oldu. 23 haftalık hamileyim allah nasip ederse erkek bebek bekliyorum. Sizlere sormak istediğim bi konu var.Detayli ultrasonda doktorum rahim damarlarımda çentiklenme olduğunu 24-26 haftada geçebileceğini söyledi. Bu durumu yasayanıniz var mı

Kızlar yenidoğan için kısa kollu zıbınlar aldım uzun kollular daha mı kullanışlı oluyor yarın değiştirebilirim eğer öyleyse

Evet bendim :) ayy çok sağol canım en güzel yorumları onun için duyuyorum sanırım ben de onu denicem inşallah ben de memnun kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…