Merhaba arkadaşlar, ilk günden beri mesajlarınizi okuyorum ama üye olup sizlere katılmak bugün nasip oldu. 23 haftalık hamileyim allah nasip ederse erkek bebek bekliyorum. Sizlere sormak istediğim bi konu var.Detayli ultrasonda doktorum rahim damarlarımda çentiklenme olduğunu 24-26 haftada geçebileceğini söyledi. Bu durumu yasayanıniz var mı
Kizlar ben bi konuda kendimi durdurmaliyim da olmuyor alisirsam fena
Heryerde her an bulunam birsey diye yazacagim.
Hani su buyuk kutu dondurmalar var ya dun en buyuk kutudan 2 tane yedim bugunde sabah 1 kutu simdi bir kutu yedim
Hatta kizim uyusada yesem diye cocugu 9 dan beri durtuyorum hadi hadi uyu diye niye bole oldu ki.
Kiloluk bunlarin 1 kutusu : ((
Hayati boyunca diyet yaoan bir arkadasim bugun diyor ki aaa az almissin kilo al al sen kizinda duba gibiydin hemencik verdin sonra.ama gerci simdi yasinda var verrmezsin.neyse kilolu kalirsin artik bebek iyi olsunda dedi dedi dedi.ne dedigini anladim nede eminim o nasil fesatlik yapayim derkrn seyini cikardigini fark etmedi.
Merhaba arkadaşlar, ilk günden beri mesajlarınizi okuyorum ama üye olup sizlere katılmak bugün nasip oldu. 23 haftalık hamileyim allah nasip ederse erkek bebek bekliyorum. Sizlere sormak istediğim bi konu var.Detayli ultrasonda doktorum rahim damarlarımda çentiklenme olduğunu 24-26 haftada geçebileceğini söyledi. Bu durumu yasayanıniz var mı
Hani su buyuk kutu dondurmalar var ya dun en buyuk kutudan 2 tane yedim bugunde sabah 1 kutu simdi bir kutu yedim
Hatta kizim uyusada yesem diye cocugu 9 dan beri durtuyorum hadi hadi uyu diye niye bole oldu ki.
Bizim gelin eczacı ve hamileler için dondurma tavsiye ediyorlar. Kalsiyum acısından çok iyiymiş. Bilindik ve güvenilir marka olur ve birazcık dikkatli tüketirsen faydası var zararı yok diye biliyorum. Ben de çok fazla tükettim. Hele ilk aylarda : )
Afiyet olsun.
Bana da aynısını dedi. Devlet Hastanesine gidersen ücretsiz perinatoloji desteği alıyorsun. Takip ediyorlar. Tansiyonuna dikkat et dedi vr yükselirse doktorunu ara.
Sanırım tansiyona bağlı erken Doğum yapabiliyormus. Ins sorunsuz atlatiriz.
Kizimda aldigim.47 kiloyu o kadar cabuk veridgime sahit ki simdi umudu yasim galiba yasin var veremezsin dedi ya.niye herkes hamilelere bole dusman gibi davranıyor ki.
Cok iyi egitimli diyecegin biri bana sen 2.kocadan bebek yap biz daha birinciyi arayalim demişti cok aglamistim o zaman yenide hamileydim.
Bizim gelin eczacı ve hamileler için dondurma tavsiye ediyorlar. Kalsiyum acısından çok iyiymiş. Bilindik ve güvenilir marka olur ve birazcık dikkatli tüketirsen faydası var zararı yok diye biliyorum. Ben de çok fazla tükettim. Hele ilk aylarda : )
Afiyet olsun.
Bende pek bilmiyorum canım sadece doktorum 28.haftada iğne yapıcaz dedi ,gerisi duyum sadece bazıları pahalı bazıları ücretsiz diyor bende omu merak ettim
Rica ederim canım. Afiyet olsun yarasın minigibe annesi. Dediğim gibi gelin şiddetle tavsiye etti. Ilk üç ay baya tükettim. Ama biraz ılıtıp öyle ye dedi. Boğazlarin üşümesin. Duyunca affetmeden yedim kutu kutu. Ama bir süre sonra hevesin gidiyor zaten. Üzme kendini :)
Fiyat sıkıntı değil canım da prima nın içinde alkol olduğunu okudum o yüzden almak istemedim ama bebegimin teni belki ona uyumlu da olucak o zaman mecbur alırım sanırım
Evet normalde benimde 28.haftada yapılacaktı takipteydik, ama kanama olunca indirekt coombs testi yapıldı ve onun sonucunda vuruldu. Belkide test sonucuna göre ücretsiz olabiliyor, bilemiyorum. Bende şaşırdım ücret ödemeyince :)
Ben de hamileliğim başından beri yiyorum ama boğazına dikkat et Ya biraz ılıtıp ye Ya da ardından mutlaka su iç .Çünkü havaların durumu malum,hasta olmamaya dikkat et.Diğer konuda ise herkes kendi yüreğinin ekmeğini yer,o arkadaşının içi öyle fesatlıkla dolmuş ki ,çevresinde mutlu insan görmeye dayanamıyor ve mutlu insanlara sarıyor.Benim de vardı çevremde böyle insanlar ,ben hamile olduktan sonra hepsini eledim,hiçbirinin yokluklarını bile hissetmiyorum,kafam rahat