2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet bendim :) ayy çok sağol canım en güzel yorumları onun için duyuyorum sanırım ben de onu denicem inşallah ben de memnun kalırım
İnşâAllah canım. Kardeşimin riskli gebelikti ilki tüp bebekti ikincisi normal yolla oldu ve hep kan sulandırıcı iğne kullandı. Stresli geçti hep ama çok şükür doktoru çok rahatlattı. İlk doğumunda yanındaydım gördüm doktorunu çok hızlı konuşuyo bazen bi kaç kişi dinlemek lazım :) yoksa arada unutulan şeyler oluyor :)İnşâAllah sende memnun kalırsın

Ilk defa duydum ama gecer diyorsa gececektir 3 hafta kalmis ins iyi haberler alirsin
İnşallah canım çok merak ediyorum aslında doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi
İnşallah kendi doktorumda hastalarının %60-70 inde bu durumun olduğunu çok önemli olmadığını söyledi ama görmedikçe içim rahat etmiyo , riskleri de okudum baya çok şükür tansiyon sorunum şimdiye kada yok inşallah da olmaz dediğin gibi sağlıkla kucagimiza alırız yavrularımizi

Kızlar size önemli bir şey sorcam ya. Bir kaç gündür iman tahtası denen yer var ya iki göğsün ortası,orda böyle kemik sanki yerinden çıkıp yerine giriyor gibi ağrı oluyor gibi. Acaba yalayan var mı daha önce ? Korktum ya röntgene de giremiyor insan randevuma da 10 gün var

Evet bekletip yiyorum .yaz kis zaten hep dondurma ardindan su icerim babam.ole islemis ki su ic kizim diyor sanki arkamda : )
Ole haklisin hayretle üzüntüyle izliyorum bu dusmanlik niye diye
Biri hamile olsa tanisam tanimasam destek olmak moral vermek gelir icimden benim.
Aglatacak kadar laf soyleyenleride zaten silip geciyorum ama keske bu sekilde olmasa insanlar

Kizlar, bugun misafirlikteydik. Koy yufkasi vardi. Hani kuru yufka kislik icin yaparlar. Ondan yedim. Zararli mi acaba? Hic bir yerde bilgi bulamadim ve icine yumurta, sut falan giriyormu diye dusunemedim Bide kac ay once yapilmis ya.. kafamda deli sorular

Benim agri degilde sanki bir kaya tas oturmus gibi biri basiyor gibi oluyor orada ardindan kalbim nasil tarif edeyim biri avucunda kalbimi sıkıyor gibi birseyler hos olmayan.
Agri oluyorsa belki usutmussundur ben usutunce agri olur oramda

Benim agri degilde sanki bir kaya tas oturmus gibi biri basiyor gibi oluyor orada ardindan kalbim nasil tarif edeyim biri avucunda kalbimi sıkıyor gibi birseyler hos olmayan.
Agri oluyorsa belki usutmussundur ben usutunce agri olur oramda
Ya benzer benimkine,bununla ilgili yorum yapan oldu mu canım ? Ben sola yatınca sağ tarafımdaki kemikler sanki üst üste gelip batıyor

Bu ağrılar herkesi farklı yerden yakalıyor galiba ,endişelenme bence hızlı kg alıyoruz Ya ondan heralde.Benim de bugün belim kitlendi,belim çok ağrıyor

Hadi ya bende gece yatmadan önce içicem inşallah o zaman yapmaz bulantı

Benimde boğazlarım yanıyo çok fena yatıncada ağzıma su geliyomuş gibi oluyo saatlerce uyuyamıyorum saate bi bakıyorum 3 olmuş sabahta geç kalkıyorum haliyle

bende öyle nasıl bir açlıkla uyanıyorum bir yandan yanma öyle olunca bir yudum su al dediğin gibi yenmiyorda o halde biraz su içip uyuyorum sonra o açlık geçmiş oluyor
Aynen benimde öyle suda içemem ben uykudan uyanınca o şekilde yatıyorum valla zorla uyumaya çalışıyorum uyanınca karnım aç olmuyo dediğin gibi geçiyo

Canım sen iyi süt içebiliyosun ben gece hiç bişey yeyip içemiyorum eşim bazen muz getiriyimde ye diyo onu bile canım istemiyo ama bebişim için bişey yesem iyi olcak demekki o acıkıyo

Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olanlar var mı iğne için doktor bişey dedi mi, baya pahalı bi iğne ne düşünüyorsunuz
28. Haftada yapılacak dedi bana doktor. İlk hamileliğimde de yaptırmıştım devlet karşılıyordu.
Tabi kanama leke filan olmazsa 28. Hafta, olursa hemen yaptırmak gerekiyo sanırım

Aslında yorucu hiç bir şey yapmadım böyle midem aslında ağrıyan yer..
Son 1 aydan az sürede 4-5 kilo birden aldım ayakta 10 dk durayım kemiklerim ağrıyor
Geçmezse ilk işim gitmek olacak
Sancı gibimi? Bence kesinlike gaz sancısı o tarif ettiğin şey. Geçenlerde başıma geldide midemi deliyolar sandım kıvranıp durdum

Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olanlar var mı iğne için doktor bişey dedi mi, baya pahalı bi iğne ne düşünüyorsunuz
Bizde var canım ilk zaman kan tahlili yaptık doktor iğneye gerek yok demişti diye hatırlıyorum ama senin mesajını görünce bi kaldım acaba ne demişti ya perşembe günü gidicez sorayım en iyisi.

Sağlıkla büyüsünler inşallah sağol canım bu dediğini de attım hafızama :)

Sadece un ve suyla yapılır canım dediğin yufka hiç bi zararı yok rahat ol aksine ekmekten daha yararlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…