Kan grubun neeBizde var canım ilk zaman kan tahlili yaptık doktor iğneye gerek yok demişti diye hatırlıyorum ama senin mesajını görünce bi kaldım acaba ne demişti ya perşembe günü gidicez sorayım en iyisi.
Merhaba, ben de düzenli takipçilerdenim ama size cevap vesilesiyle ilk mesajımı atmış oluyorum. Notch dedikleri çeltiklenme tek taraflı olarak bende de bulundu ve coraspin verdi doktorum. Tansiyon yükselmesi ihtimalini artırabilir ya da bebeğin daha düşük kilolu olmasına sebep olabilir dedi ama bunlar hep ihtimal tabi ki umarım dediğiniz gibi ilerleyen haftalarda kaybolurlar.Merhaba arkadaşlar, ilk günden beri mesajlarınizi okuyorum ama üye olup sizlere katılmak bugün nasip oldu. 23 haftalık hamileyim allah nasip ederse erkek bebek bekliyorum. Sizlere sormak istediğim bi konu var.Detayli ultrasonda doktorum rahim damarlarımda çentiklenme olduğunu 24-26 haftada geçebileceğini söyledi. Bu durumu yasayanıniz var mı
Kan uyuşmazlığı bizde de var ama ilk gebeliğim olduğu için doktorum problem olmayacağını, iğneyi doğum sonrası yapacağını söylemişti. Ama duruma göre 28. hafta civarında önlem olarak da yapılabiliyormuş. Onun haricinde kanama olursa da mutlaka yapmak gerekiyormuş.Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olanlar var mı iğne için doktor bişey dedi mi, baya pahalı bi iğne ne düşünüyorsunuz
Ama 28.hafta Doğum için çok erken değil mi ,neden o kadar erken yapıyorlar kiSanırım 28. Haftadan sonra doğum ihtimali başlar diye önlem alma amaçlı yapılıyor.
Sancı gibimi? Bence kesinlike gaz sancısı o tarif ettiğin şey. Geçenlerde başıma geldide midemi deliyolar sandım kıvranıp durdum
Geçmiş olsun canım yediğin bişey dokunmuş olabilir mi
Canim gozun aydin saglikla gelsin nazlı prenses❤Kızlarrrrrr kızım geliyoooorrrrr
Evet erken ama yine de ihtimal var. Takip ettiğim başka bi konuda 28. Haftada ikizlerini doğuran oldu mesela..Ama 28.hafta Doğum için çok erken değil mi ,neden o kadar erken yapıyorlar ki
İnşallah kaybolurlar bende çift taraflı notch görüldü kaygım biraz daha ondan ama doktorun geçicek demesi biraz olsun rahatlatıyo bana ilaç da başlamadılar. Haftaya kontrolüm var gittiğimde tekrar bakılmasını isticem bakalım .Merhaba, ben de düzenli takipçilerdenim ama size cevap vesilesiyle ilk mesajımı atmış oluyorum. Notch dedikleri çeltiklenme tek taraflı olarak bende de bulundu ve coraspin verdi doktorum. Tansiyon yükselmesi ihtimalini artırabilir ya da bebeğin daha düşük kilolu olmasına sebep olabilir dedi ama bunlar hep ihtimal tabi ki umarım dediğiniz gibi ilerleyen haftalarda kaybolurlar.
Edirne ciğeri falan olsa şöyle, yemez misin kız:)? Grup hamile dolu, vebal aldım galiba bahsederek:). Yapımı zor değil de, öldürmemek lazim, canlı sayiliyor:). Öldürünce tekrar bulmak lazım falan filan. Hangi markaymis? Burda yazilabiliyorsa yaz bize.Ev yapimi degil kuzum organik bulamadik ben hayatta beceripte yapamam :)) bizim surekli saglikli beslenmeyle kafayi bozmus bir arkadasimiz var onun onerdigi markayi aldik :) sakatat iyi diye duydum bende ama ben hayatta yiyemem ne ciger ne de sakatat mumkunati yok :))
İnşallah canım çok merak ediyorum aslında doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi
İnşallah kendi doktorumda hastalarının %60-70 inde bu durumun olduğunu çok önemli olmadığını söyledi ama görmedikçe içim rahat etmiyo , riskleri de okudum baya çok şükür tansiyon sorunum şimdiye kada yok inşallah da olmaz dediğin gibi sağlıkla kucagimiza alırız yavrularımizi
Gerçekten de öyle biz ne yaparsak yapalım rabbim nasıl isterse öyle olur inşallah bizim hakkımızda da hayırlısı olur evlatlarımızı sağlıkla kucagimiza alırız:)Pozitif düşünüp takip edelim.
Allah Kalbimize göre verecek inş.
Ben hiç takmiyorum bile.testleri bile yaptırmadim.
Inan bana biz naparsak yapalim Allahın yazısının önüne geçemeyiz. (Daha önce düşük ve dış gebelik geçirmiş biri olarak konuşuyorum)
Umutla gün saymaya devam : )
Iciyorum ama malesef laktozsuz olanindan. Diger sutler sanci gaz yapiyor cok fena.Canım sen iyi süt içebiliyosun ben gece hiç bişey yeyip içemiyorum eşim bazen muz getiriyimde ye diyo onu bile canım istemiyo ama bebişim için bişey yesem iyi olcak demekki o acıkıyo
Ben de çok zorlanıyorum. Hep yorgun hissediyorum kendimi. Yataktan kalkmazk bile zor geliyor. İşte bir şey yapmadan otururken bile yorulduğumu hissediyorum.Günaydın sabah kalkıp işe gitmek yoğun çalışmak her geçen gün daha da zor geliyor ya var mı çalışan hamişler
Öylemi canım decavit kullanıyodum ben oda demir hapı bi daha neden verdiki
F Foxi ben aldım arkadaşım evet .valla eşim içine girip yattı bile:). Biz çok beğendik. Ben Eminönü'nde de gördüm,vpahaliydi, hem de ortopedik değildi. Kumaşı güzel. Renkler de güzel. Ters çevirip de kullanabiliyorsun mesela yatagini, o zaman da içi sarı, kenarları gri oluyor . Ama kalitesi güzel. Zaten Türkiye'nin tek ortopedik babynest'in olarak satıyorlar. İnstagram'inda vardı baya çeşitler.
Evet ya çok densiz insanlar
Bir tane arkadaş geldi yanıma müşterim aynı zamanda
Senin kız miydi erkek mi dedi
Ben cevap vermeden dedi ki
Kız olmalı kız anneyi çirkinleştirir derler dedi
Saol canım gerçekten öylemiş sanırım yaa herkez öyle diyordu kendimi heveslendirmiyim dedim doğru çıktıCanim gozun aydin saglikla gelsin nazlı prenses❤
Gostermiyorsa kızdır diyenler hakli galiba :)
Bana da kız mı erkek mi diyorlar kız diyorum. Belli zaten arkan genişlemiş diyor. Snane benim totomdan. Hiç sohbetim olmayan veliler söylüyor bunu ve benzerlerinibiri diyor konuşunca nefesin kesiliyor. Dedim normaldir e haliyle. Gebeyiö sonuçta. Yok ya daha erken bunun için diyor. Beni telaşa sokuyor manyaklar ya
Kendini frenle. Çok tehlikeli. Teyzem her gün yarım kutu yiyordu kolesterol krizi geçirdi, kolesterol hastası olmamasına rağmen. Doktor bu dondurmaların içinde yüksek oranda şeker ve margarin türü yağ olduğunu, ciddi zararlı olduğunu hemen kesmesi gerektiğini söylemiş. Kaldı ki sen hamilesin. Bebeğine yazıkKizlar ben bi konuda kendimi durdurmaliyim da olmuyor alisirsam fena
Heryerde her an bulunam birsey diye yazacagim.
Hani su buyuk kutu dondurmalar var ya dun en buyuk kutudan 2 tane yedim bugunde sabah 1 kutu simdi bir kutu yedim
Hatta kizim uyusada yesem diye cocugu 9 dan beri durtuyorum hadi hadi uyu diye niye bole oldu ki.
Kiloluk bunlarin 1 kutusu : ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?