2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar bi konuda yardiminiza ihitiyacim var subatin 1inde adet oldum 4 gun surdu hep oyle surer benim 14 subat yumurtlamamdi 11i ile 16si arasi hep birlikte olduk dunden beri kahverengi lekelenmem var kasik agrisiyla birlikte neden olabilir sizce adetimin 1 martta olmasi gerekiyor cok erken bu lekelenme ne olabilir.afedersiniz tuvalette her pecete surusumde kahverengi camur gibi az da olsa geliyor.herhangi bir ilac iğne vs kullanmiyorum kist falanda yokmus

6 aylık hamileyim hala senin kilona gelemedim dedm

çok begendim bu cevabı

Ağır saçmalamışlar. Dondurmanın insana ne faydası var? Kalsiyum sebzede bile var. Dondurma şeker, margarin ve suni katkı maddesi deposu bir şey. Bir sürü aroma var içinde ve aromalar direkt beyne zarar veriyor.

yumurtlamanızın 14 şubat olduğuna emin misiniz peki? ovulasyon testi kullandınız mı?
bilemedim açıkçası aklıma yerleşme kanaması geliyor ama ben hiç yaşamadım o kanamayı. kasık ağrısı da iğne gibi batma şeklinde olmuştu

Evet ovulasyon da kullandim net dogru.agrida dediginiz gibi tesekkur ederim

Ya benzer benimkine,bununla ilgili yorum yapan oldu mu canım ? Ben sola yatınca sağ tarafımdaki kemikler sanki üst üste gelip batıyor
Al benden de o kadar canım sol tarafıma doğru yatınca göğsümün oraya bir kemik batıyor sanki gece eşimi uyandırdım o kadar rahatsız oldum

Evet ovulasyon da kullandim net dogru.agrida dediginiz gibi tesekkur ederim
o zaman yerleşme kanaması için de erken ya bilemedim o yüzdenilk denemeniz mi bilmiyorum ama biz korunmayı bıraktığımız aydan beri benim normal adet kanamalarım bile şekil değiştirmişti. doktorlara anlattım ama olabilir falan dediler, tatmin edici bir cevap bulamadım.

canım bizde korunmayı bıraktıktan sonraki 2. ayda hamile kaldım, ilk ay dediğin gibi kahverengi lekelenme tarzı bişey olmuştu ümitlenmiştim hatta internette araştırdığımda olabilcegini okumuştum ama sonraki ay hamile kaldım inş. hamilesindir ama çok ümitlenip kendini üzme sonuç olumsuz olursa denemeye devamm :)

Meraba kızlar dün bütün gün şiddetli baş agrım vardı ve migdemde bulanıyordu bi kaç kez istifa ettim dün gece doktora gittim gebelik testi yapıldı kan testinin sonuçu 0.54 çıktı adetime daha 2 gün var kızlar sizce bu sonuç var gibimi????

Adetimin geciktiği 2.gün kan sonucum 190 çıkmıştı canım ve acilde ki dr. çok yeni bi hamilelik bu degere göre bişey söylemek dogru olmaz 2 hafta sonra tekrar kan testi yapalım diyip göndermişti..
hamilelik testinde de adet olucagım gün çok silik bi çizgi çıkmıştı sen yaptınmı hamilelik testini ?

Günaydın sabah kalkıp işe gitmek yoğun çalışmak her geçen gün daha da zor geliyor ya var mı çalışan hamişler
ben de çalışıyorum canım valla çok zorluyo beni .. özellikle ilk 3 ay çok zordu çok halsizlik yaşıyordum evde olanlara çok özeniyorum
6 aylık hamileyim hala senin kilona gelemedim dedm

çok begendim bu cevabı

yaa napaym canım bazen de hakediyorlar ben kimsenin kg suna yorum yapmam ama ben 55 kiloyla hamile kaldım kendisi bekar 70 kg.. hala bana laf atıyor dön bi kendine bak önce

ben kendim yapıcam canım kapı süsü takı yastığı ve hoşgeldin yazılı pano fln yapmayı planlıyorumm

örnek resim varmı canım hazır da :)

hakkedene hakkettiği cevabı vermek lazım sessiz kalınca daha çok abartıyorlar valla iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…