- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
SAT a göre 7+2. Kese 10.5 mm. Henüz bebiş görünmediKese mi 10 mm bebek mi sata göre haftan kaç
Hadı ınsallaj guzel haberlerle gelirsin güzel düşün güzel enerji gitsinnn283 çıktı değerim . Satım 16 eylül 28 gunde 1 oluyorum . 13 eylül bat tı . 15 eylülde 283 çıktı .
Sağlık ocagına baktırdım ben demır ım falan benım hep düşüktü zaten önlem alıcakmı bakalım . Demir hapı kullanıyodum onu falan bıraktım konusmadan kullanmak ıstemedım ..
Aynen bende kot giyiyorum genellik fermuar falan acık gezıyorum . Allah vere düşmese
Hayır canım bana hiç yasak koymadı spor bile yapabilirsin ilişki serbest hiç düşük riskin yok dedi. Ama tabi temkinli olmak gerekir genede.kızlar doktorunuz size yasak koydu mu ? bana Seyehat, ilişki, merdiven çıkma vs gibi bir sürü şey saydı. buarada kanama fln gibi bi durumumda yok
Ahh canım sendemiAyy bu ikiz mi acabaaaaaa cok merak ettimailede ıkız varmı
Ya ben hıc gormedığım ıcın emın olamıyorum tabı kk da vardır baktınmı ıkız orneklerıneAhh canım sendemiailede ikiz yok doktorda ikiz demedi ama burda çoğu kişi ikiz diyor bakalım ne olucak
Hiç bakmadım ama ikizi olucak arkadaş varya burda bi tane o baktı ikiz değil dedi anlıyormuş ama bakalım 2 kasımda gitcez daha doktora. O değilde kayınpederim çok fazla torun istiyordu daha söylemedik hamile olduğumu geçen gün beddua etmiş allahım inşallah ikiz veya üçüz verde bakamasınlar bize vermek zorunda kalsınlar diye ondan korkuyorumYa ben hıc gormedığım ıcın emın olamıyorum tabı kk da vardır baktınmı ıkız orneklerıne
Neee hhhahahahahaha yok artıkkkkkkk yaaaaa bedduanın böylesıHiç bakmadım ama ikizi olucak arkadaş varya burda bi tane o baktı ikiz değil dedi anlıyormuş ama bakalım 2 kasımda gitcez daha doktora. O değilde kayınpederim çok fazla torun istiyordu daha söylemedik hamile olduğumu geçen gün beddua etmiş allahım inşallah ikiz veya üçüz verde bakamasınlar bize vermek zorunda kalsınlar diye ondan korkuyorum
Kızlar merhaba ben bebegini kaybettim. Düşük olacak yani. Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin gruptan cikiom kendinize iyi bakın.
Anladım canım senin değerin kaçtı kese görünmediğnde bu ikiz olabilir mi mevzusu oldu ? Benimde değerim yüksekten gidiyor galiba merak ettim :)Hayır canım bana hiç yasak koymadı spor bile yapabilirsin ilişki serbest hiç düşük riskin yok dedi. Ama tabi temkinli olmak gerekir genede.
Valla yaa torun diye ölcekNeee hhhahahahahaha yok artıkkkkkkk yaaaaa bedduanın böylesı
Neyse varsa da yapacak bişey yok
Canım adet günümde 970ti. 3 gün sonra 6381 oldu. 6+4te sağlık ocağı kayıt amaçlı tekrar beta hcg istedi oda 56765 çıktıAnladım canım senin değerin kaçtı kese görünmediğnde bu ikiz olabilir mi mevzusu oldu ? Benimde değerim yüksekten gidiyor galiba merak ettim :)
Valla çok iyi tutmuşsun kendini.. aileleriniz uzakta mı ?Valla yaa torun diye ölceksöylicez ama adımız gibi eminiz söylediğimiz anda bütün sülale duyar o gün o yüzden biraz daha beklicez bakalım en azından 3 ay olsaydı :) Daha ben kendi anneme bile söylemedim ama söylemeyi düşünüyorum bi kaç güne siz kimlere söyledinizz?
Anladım canım baya çıkmş ben tekrar baktırmadım ama adetim 5 gün geçince 27 ydi 5 gün sonra 475 olmuştu o da 5 haftaya denk geliyorken 2 hafta sonra gittiğimde 5 haftalık çıktı bende bi acaba dedim ama bilemiyorumCanım adet günümde 970ti. 3 gün sonra 6381 oldu. 6+4te sağlık ocağı kayıt amaçlı tekrar beta hcg istedi oda 56765 çıktı
Malesef kaplama altında ki dişler ağrıyor çıkarılıp temizlenmesi lazım ama çok acılı ve zor çıkarılıyor böyle bir döbemde de bişey olur mu die korkuyomDiş etlerin mi çekılıyor? Ya da kanıyor mu? Ben ılk gebelıgımde yasadım agladım agrıdan 3aylıktım hemen dişciye gittim gebelıkten dedı ve temızleme yaptı ayyyy nasıl rahatladımmmmm anlatamam bayaa kanama olmuştu.. hıc bır zararı yok!
Bu gebelıkte yıne oldu hemen gıttım basındayken aglamaya nıyetım yoktu gıttım temızlettım ohhh rahatladım resmen diş etlerım cekılıyodu sankı...
Yanı cok kotuysen dişciye gitmenı tavsıye ederım. Zaten 4aydan önce temızleme dışında işlem yapmıyolar
Aa öylemi ara sor doktoruna bence...Malesef kaplama altında ki dişler ağrıyor çıkarılıp temizlenmesi lazım ama çok acılı ve zor çıkarılıyor böyle bir döbemde de bişey olur mu die korkuyom
Hayır uzakta değil aksine bi alt katta oturuyor kayınvalidem kayınpederimValla çok iyi tutmuşsun kendini.. aileleriniz uzakta mı ?
Bizim herkes biliyor Allah korusun bişey olsa onu da söyleriz ailemizden özellikle saklayamayız , onun dışında görüştğümüZ iş arkadaşlarımız flnda hep biliyorlar , akrabalara söylemedik onuda kalbini duyduktan sonra söyleriz artık
Ayy beklıyodur oda napsınn :)) benım kv kızım dogdugundan ıkıncı ıkıncıı dıye bu zamaana yetmıştiii duyuncaaa bayaaaa sevindiValla yaa torun diye ölceksöylicez ama adımız gibi eminiz söylediğimiz anda bütün sülale duyar o gün o yüzden biraz daha beklicez bakalım en azından 3 ay olsaydı :) Daha ben kendi anneme bile söylemedim ama söylemeyi düşünüyorum bi kaç güne siz kimlere söyledinizz?
Senin geç döllenme olmuş demekki canım. Benim adetten hemen sonra ilişki olmuştu acaba omu tuttu diyorum adetim bitti ertesi gün ilişkiye girdik çünkü.Anladım canım baya çıkmş ben tekrar baktırmadım ama adetim 5 gün geçince 27 ydi 5 gün sonra 475 olmuştu o da 5 haftaya denk geliyorken 2 hafta sonra gittiğimde 5 haftalık çıktı bende bi acaba dedim ama bilemiyorum
Olumsuz düşünme boşver... kayınpederın zaten cok ıstıyormus baba nazar degmesın torununa 3aya kadar aramızda kalsın olur mu dersen tamam demezmı ? :)Hayır uzakta değil aksine bi alt katta oturuyor kayınvalidem kayınpederimannemlede hep görüşüyorum hatta taşıncak şimdi baya yakınıma bugün biraz evin temizliğini yaptık ben çok bişey yapmadım bana diyo hasta gibisin hiç bişey yapmadın halinde yok noldu sana diyo şöyleki annem ve kayınpederim çok istiyor torun ama herkese söylerler ne kadar tembih etsemde. Benim yaşadığım yerdede eşimin ailesi var hep teyzeleri dayıları halaları vs. Direk duyar herkes bende nazardan çok korkuyorum en azından 3 aya yaklaşsın biraz öyle söyliyim diyorum. Ama annemle kayınvalideme söylicem annem taşıncak ben hiç bişey yapamıcam mecbur anlıcaklar en iyisi söylemek.
Geçen gün bi tane arkadaşım var çok yakın ona söyledim sonra eşim sen söyledin benimde bi hakkım var arkadaşıma söylicem dedi oda yakın arkadaşına söyledi o kadar valla şimdilik bide sizAyy beklıyodur oda napsınn :)) benım kv ıkıncı ıkıncı kızım dogdugundan bu zamaana yetmıştiii duyuncaaa bayaaaa sevindi
Benım annemler bılıyor teyzemler kuzenlerım eltım abısı gorumcemcok samımı bı kaç arkadasım baya söylemısım ben yahu :) keseden sonra soyledım herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?