2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hadı ınsallaj guzel haberlerle gelirsin güzel düşün güzel enerji gitsinnn

Reactions: H E
kızlar doktorunuz size yasak koydu mu ? bana Seyehat, ilişki, merdiven çıkma vs gibi bir sürü şey saydı. buarada kanama fln gibi bi durumumda yok
Hayır canım bana hiç yasak koymadı spor bile yapabilirsin ilişki serbest hiç düşük riskin yok dedi. Ama tabi temkinli olmak gerekir genede.

Ya ben hıc gormedığım ıcın emın olamıyorum tabı kk da vardır baktınmı ıkız orneklerıne
Hiç bakmadım ama ikizi olucak arkadaş varya burda bi tane o baktı ikiz değil dedi anlıyormuş ama bakalım 2 kasımda gitcez daha doktora. O değilde kayınpederim çok fazla torun istiyordu daha söylemedik hamile olduğumu geçen gün beddua etmiş allahım inşallah ikiz veya üçüz verde bakamasınlar bize vermek zorunda kalsınlar diye ondan korkuyorum

Neee hhhahahahahaha yok artıkkkkkkk yaaaaa bedduanın böylesı
Neyse varsa da yapacak bişey yok

Hayır canım bana hiç yasak koymadı spor bile yapabilirsin ilişki serbest hiç düşük riskin yok dedi. Ama tabi temkinli olmak gerekir genede.
Anladım canım senin değerin kaçtı kese görünmediğnde bu ikiz olabilir mi mevzusu oldu ? Benimde değerim yüksekten gidiyor galiba merak ettim :)

Neee hhhahahahahaha yok artıkkkkkkk yaaaaa bedduanın böylesı
Neyse varsa da yapacak bişey yok
Valla yaa torun diye ölcek söylicez ama adımız gibi eminiz söylediğimiz anda bütün sülale duyar o gün o yüzden biraz daha beklicez bakalım en azından 3 ay olsaydı :) Daha ben kendi anneme bile söylemedim ama söylemeyi düşünüyorum bi kaç güne siz kimlere söyledinizz?

Anladım canım senin değerin kaçtı kese görünmediğnde bu ikiz olabilir mi mevzusu oldu ? Benimde değerim yüksekten gidiyor galiba merak ettim :)
Canım adet günümde 970ti. 3 gün sonra 6381 oldu. 6+4te sağlık ocağı kayıt amaçlı tekrar beta hcg istedi oda 56765 çıktı

Valla çok iyi tutmuşsun kendini.. aileleriniz uzakta mı ?
Bizim herkes biliyor Allah korusun bişey olsa onu da söyleriz ailemizden özellikle saklayamayız , onun dışında görüştğümüZ iş arkadaşlarımız flnda hep biliyorlar , akrabalara söylemedik onuda kalbini duyduktan sonra söyleriz artık

Canım adet günümde 970ti. 3 gün sonra 6381 oldu. 6+4te sağlık ocağı kayıt amaçlı tekrar beta hcg istedi oda 56765 çıktı
Anladım canım baya çıkmş ben tekrar baktırmadım ama adetim 5 gün geçince 27 ydi 5 gün sonra 475 olmuştu o da 5 haftaya denk geliyorken 2 hafta sonra gittiğimde 5 haftalık çıktı bende bi acaba dedim ama bilemiyorum

Malesef kaplama altında ki dişler ağrıyor çıkarılıp temizlenmesi lazım ama çok acılı ve zor çıkarılıyor böyle bir döbemde de bişey olur mu die korkuyom

Malesef kaplama altında ki dişler ağrıyor çıkarılıp temizlenmesi lazım ama çok acılı ve zor çıkarılıyor böyle bir döbemde de bişey olur mu die korkuyom
Aa öylemi ara sor doktoruna bence...
Dolgu vs gıbı seyler 4aydan sonra yapılıyormuş dişci öyle söyledı bana

Hayır uzakta değil aksine bi alt katta oturuyor kayınvalidem kayınpederim annemlede hep görüşüyorum hatta taşıncak şimdi baya yakınıma bugün biraz evin temizliğini yaptık ben çok bişey yapmadım bana diyo hasta gibisin hiç bişey yapmadın halinde yok noldu sana diyo şöyleki annem ve kayınpederim çok istiyor torun ama herkese söylerler ne kadar tembih etsemde. Benim yaşadığım yerdede eşimin ailesi var hep teyzeleri dayıları halaları vs. Direk duyar herkes bende nazardan çok korkuyorum en azından 3 aya yaklaşsın biraz öyle söyliyim diyorum. Ama annemle kayınvalideme söylicem annem taşıncak ben hiç bişey yapamıcam mecbur anlıcaklar en iyisi söylemek.

Ayy beklıyodur oda napsınn :)) benım kv kızım dogdugundan ıkıncı ıkıncıı dıye bu zamaana yetmıştiii duyuncaaa bayaaaa sevindi
Benım annemler bılıyor teyzemler kuzenlerım eltım abısı gorumcem cok samımı bı kaç arkadasım baya söylemısım ben yahu :) keseden sonra soyledım herkese

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin geç döllenme olmuş demekki canım. Benim adetten hemen sonra ilişki olmuştu acaba omu tuttu diyorum adetim bitti ertesi gün ilişkiye girdik çünkü.

Olumsuz düşünme boşver... kayınpederın zaten cok ıstıyormus baba nazar degmesın torununa 3aya kadar aramızda kalsın olur mu dersen tamam demezmı ? :)

Geçen gün bi tane arkadaşım var çok yakın ona söyledim sonra eşim sen söyledin benimde bi hakkım var arkadaşıma söylicem dedi oda yakın arkadaşına söyledi o kadar valla şimdilik bide siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…