2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Olumsuz düşünme boşver... kayınpederın zaten cok ıstıyormus baba nazar degmesın torununa 3aya kadar aramızda kalsın olur mu dersen tamam demezmı ? :)
Tamam der sadece annesine söyler babannede herkese söyler şöyle söyliyim eşimde fıtık çıktı kimseye söylemedik yani saklamak amacıyla değil tabiki görmedik kimseyi kayınpederim kayınvalidem bide babannem duydu geçen marketten çıktık eşimin kuzeninin eşini gördük. Eşime dedi ki fıtık çıkmış belinde ameliyat olcakmışsın doğrumu dedi ben şok babannemin kız kardeşi eşimin dayısıyla evli. Kardeşine söylemiş kardeşide gelinine söylemiş falan filan anlatabildim mi hiç bilmiyorum çok karışık burası hep akraba

Geçen gün bi tane arkadaşım var çok yakın ona söyledim sonra eşim sen söyledin benimde bi hakkım var arkadaşıma söylicem dedi oda yakın arkadaşına söyledi o kadar valla şimdilik bide siz
Yanlış yazmısım bır kızım var ıkıtane varmıs gıbı olmuş

Bende esıme keseyı gormeden söylemıcez dedm ama annem bılıyodu suphelerımden agrılarımdan keseyı görduk hemen kv soyledım zaten sende söyle korkmaaa ama uyar yaymasınlar

Hahahaahahhahahahah ayyy şuan kötüydüm kahkahaaa attımmmmmm senın kayınpeder fena

Beddua mı dua mı belli değil ama oda güzel bir seferde kalabalık bir aile olur

Hahahaahahhahahahah ayyy şuan kötüydüm kahkahaaa attımmmmmm senın kayınpeder fena
ne güzel seni güldürebildiysem hahah. Burası böyle valla biri kaza yapıyor öldü yarın cenazesi var diyolar :) Kesin kayınpederim söz verir 3 gün geçer ağzından kaçırır ben onu tanıyorum 10 yaşındaki çocuktan daha çocuktur kendisi :)

Yaa ben bugun cok garıbım
Bugune kadar asırı ıstahlıydım sıgarayı zaten hamılelık bekledıgım ıcın bırakmıstım ondan olabılır asırı ıstahlıydım gece bıle canm yemek cekıyodu..
Dun cook sevdıgım bı yemegı yaptım bayılırım hatta gece bıle yemıstım
Ama bugun sabah kahvaltı yapamadım aksama dogru tost yaptım kasarlı sade dıye ondan yedım kuruyemıs havuc falan yedım... mıdem bulanıyo esım o cok sevdıgım yemegı ısıtıyodu yemege baktım ve öğür öğür bi hal oldum
Ay ben böylemi olucam sureklı kızımda ıstıfar bı ıkı olmustu ama metal kokusu cektım 9ay bunda farklı ılerlıcek sanırım

Beddua mı dua mı belli değil ama oda güzel bir seferde kalabalık bir aile olur
Bana o diyorki eğer sizin çocuk olsun ben asla size vermem yatmadan yatmaya sadece diyor bende kızıyorum kimse benim çocuğumu ben olmadan götüremez bi yere diyorum:) biliyoki ben zor sevdircem ondan iki tane olsunda bakmakta zorlansınlar kendi istekleriyle versinler diye dua ediyo

Nerede yasıyorsun kucuk bır yer mı yoksa akrabalar arası çığ gıbı buyuyormu

Ayyy biz ögrendiğimiz gibi ben anneme ve 2 kız kardeşime söyledim tabi eşimde dayanamayıp kız kardeşine söyledi dedim fazla kimse bilmesin ilk üç aya kadar ama kaynanam duyduğu gibi bütün aileye haber vermiş müjdemi isterim die şuan duymayan kalmadı nerdeyse

Nerede yasıyorsun kucuk bır yer mı yoksa akrabalar arası çığ gıbı buyuyormu
Antalyada yaşıyorum ama semt olarak küçük ve eşim bu semtli %80 akraba var. Karşı apartmanımızda dayısı var çaprazımızda teyzesi falan :) ama çok samimi değiller öyle yakın oldukları için galiba evime daha hiç biri gelmedi mesela ilginç bi şekilde :)

Allah nazardan korusun o zaman kuzumm dua edin bol bol. Ben arkadaşıma söyledim eşim bana niye söyledin diye trip attı. Sonra sen söyledin bende bi arkadaşıma söylicem dedi o söyledi bu sefer ben bozuldum şimdi mecburiyetten anneme ve kayınvalideme söylicez annemin ağzındada hiç bakla ıslanmaz bakalım nolucak ama 2 ay oldu sayılır duyulcak artık tabiki. :) Çok korkuyorum sadece nazar değer bişey olur diye bazı insanlar gerçekten çok fesat canım tanıyamıyosun insanları.

Ozaman senın kayınpeder apartmana pankart acabılır dıkkat et

Ozaman senın kayınpeder apartmana pankart acabılır dıkkat et
Hahahaha yok ona gerek yok facebook adresi var 1500 kişi var bütün tanıdıklar vs. Ordan reklam yapar kesin ameliyat falan olsa ordan paylaşıyor bütün akrabalar eve geliyor geçmiş olsuna kayınvalidemde kızıyor

Kızlar diş hekimiyim yardım edebileceğim bişey varsa sorabilirsiniz

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun.

Aslında benim sorum şu ki benim yarim kalmis dolgum var geçici bir şekilde kapatıldı fakat araya gebelik girince tekrar gidemedim.
Uyuşturma vs olmadan işlem yaptıramiyorum acayip bir fobim var o dış hekimi koltuğuna uzaninca titriyorum :)

Bu dolgu işi ne olacak böyle kalsa bir zararı olur mu yapılsa nasıl yapılır zararı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…