Tamam der sadece annesine söyler babannede herkese söylerOlumsuz düşünme boşver... kayınpederın zaten cok ıstıyormus baba nazar degmesın torununa 3aya kadar aramızda kalsın olur mu dersen tamam demezmı ? :)
Yanlış yazmısım bır kızım var ıkıtane varmıs gıbı olmuşGeçen gün bi tane arkadaşım var çok yakın ona söyledim sonra eşim sen söyledin benimde bi hakkım var arkadaşıma söylicem dedi oda yakın arkadaşına söyledi o kadar valla şimdilik bide siz
Hahahaahahhahahahah ayyy şuan kötüydüm kahkahaaa attımmmmmm senın kayınpeder fenaTamam der sadece annesine söyler babannede herkese söylerşöyle söyliyim eşimde fıtık çıktı kimseye söylemedik yani saklamak amacıyla değil tabiki görmedik kimseyi kayınpederim kayınvalidem bide babannem duydu geçen marketten çıktık eşimin kuzeninin eşini gördük. Eşime dedi ki fıtık çıkmış belinde ameliyat olcakmışsın doğrumu dedi ben şok babannemin kız kardeşi eşimin dayısıyla evli. Kardeşine söylemiş kardeşide gelinine söylemiş falan filan anlatabildim mi hiç bilmiyorum çok karışık burası hep akraba
Beddua mı dua mı belli değil ama oda güzel bir seferde kalabalık bir aile olurHiç bakmadım ama ikizi olucak arkadaş varya burda bi tane o baktı ikiz değil dedi anlıyormuş ama bakalım 2 kasımda gitcez daha doktora. O değilde kayınpederim çok fazla torun istiyordu daha söylemedik hamile olduğumu geçen gün beddua etmiş allahım inşallah ikiz veya üçüz verde bakamasınlar bize vermek zorunda kalsınlar diye ondan korkuyorum
Hahahaahahhahahahah ayyy şuan kötüydüm kahkahaaa attımmmmmm senın kayınpeder fena
Bana o diyorki eğer sizin çocuk olsun ben asla size vermem yatmadan yatmaya sadece diyor bende kızıyorum kimse benim çocuğumu ben olmadan götüremez bi yere diyorum:) biliyoki ben zor sevdircem ondan iki tane olsunda bakmakta zorlansınlar kendi istekleriyle versinler diye dua ediyoBeddua mı dua mı belli değil ama oda güzel bir seferde kalabalık bir aile olur
Nerede yasıyorsun kucuk bır yer mı yoksa akrabalar arası çığ gıbı buyuyormune güzel seni güldürebildiysem hahah. Burası böyle valla biri kaza yapıyor öldü yarın cenazesi var diyolar :) Kesin kayınpederim söz verir 3 gün geçer ağzından kaçırır ben onu tanıyorum 10 yaşındaki çocuktan daha çocuktur kendisi :)
Ayyy biz ögrendiğimiz gibi ben anneme ve 2 kız kardeşime söyledim tabi eşimde dayanamayıp kız kardeşine söyledi dedim fazla kimse bilmesin ilk üç aya kadar ama kaynanam duyduğu gibi bütün aileye haber vermiş müjdemi isterim die şuan duymayan kalmadı nerdeyseValla yaa torun diye ölceksöylicez ama adımız gibi eminiz söylediğimiz anda bütün sülale duyar o gün o yüzden biraz daha beklicez bakalım en azından 3 ay olsaydı :) Daha ben kendi anneme bile söylemedim ama söylemeyi düşünüyorum bi kaç güne siz kimlere söyledinizz?
Antalyada yaşıyorum ama semt olarak küçük ve eşim bu semtli %80 akraba var. Karşı apartmanımızda dayısı var çaprazımızda teyzesi falan :) ama çok samimi değiller öyle yakın oldukları için galiba evime daha hiç biri gelmedi mesela ilginç bi şekilde :)Nerede yasıyorsun kucuk bır yer mı yoksa akrabalar arası çığ gıbı buyuyormu
Allah nazardan korusun o zaman kuzumm dua edin bol bol. Ben arkadaşıma söyledim eşim bana niye söyledin diye trip attı. Sonra sen söyledin bende bi arkadaşıma söylicem dedi o söyledi bu sefer ben bozuldumAyyy biz ögrendiğimiz gibi ben anneme ve 2 kız kardeşime söyledim tabi eşimde dayanamayıp kız kardeşine söyledi dedim fazla kimse bilmesin ilk üç aya kadar ama kaynanam duyduğu gibi bütün aileye haber vermiş müjdemi isterim die şuan duymayan kalmadı nerdeyse
Yok canim gitmedim erken diye pzt gidicem insAllah 5+5 oluyoruz.cuma gunu 397 ydi sen gittin mi hic ?
Ozaman senın kayınpeder apartmana pankart acabılır dıkkat etAntalyada yaşıyorum ama semt olarak küçük ve eşim bu semtli %80 akraba var. Karşı apartmanımızda dayısı var çaprazımızda teyzesi falan :) ama çok samimi değiller öyle yakın oldukları için galiba evime daha hiç biri gelmedi mesela ilginç bi şekilde :)
Hahahaha yok ona gerek yok facebook adresi var 1500 kişi var bütün tanıdıklar vs. Ordan reklam yapar kesinOzaman senın kayınpeder apartmana pankart acabılır dıkkat et
Kızlar diş hekimiyim yardım edebileceğim bişey varsa sorabilirsinizÇok saol canım inşallah ikimizde biraz bu dönemde rahat ederiz diş konusunda
Hayirli olsun Allah sagkikla kavustursunHellöööö
Kızlar bugün sonucumu aldım 194 inşallah sağ salim kucağıma alırım
MasaAllah cok guzel cikmis hayirli olsunnben de bugün ilk kan testini yaptırdım sata göre 4+6 2030 çıktı
he kuzum var mı bel ağrınAramızda 1 gun var
Kızlar diş hekimiyim yardım edebileceğim bişey varsa sorabilirsiniz
amiin canım cümlemizinkiniHayirli olsun Allah sagkikla kavustursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?