2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayyy çok güldüm yaaa valla bizde de durumlar aynı benim küçük kız kardeş bilmiyordu hani ağzından kaçırır die o da okulda eşimin ailesinden olan arkadaşindan öğrenmiş

Napsınlar torun sevgisi bir başka olur derler evlattan daha şirin olurmuş hayırlısı olsunda yeterki olsun. Ben ve eşim ikiz çok istiyoduk ama olmadı hatta eşime kalsa üçüz bile olur diyordu allah büyük kısmet

Çok doğru söyluyosun canım napalım ne kadar tembih etsemde bir kere ağza yayıldı mı dururmu inşallah rabbim bebişlerimizi ve bizleri korusun yapcak bişey yom boll bol nazar duası okuycaz artık

Ayyy çok güldüm yaaa valla bizde de durumlar aynı benim küçük kız kardeş bilmiyordu hani ağzından kaçırır die o da okulda eşimin ailesinden olan arkadaşindan öğrenmiş
İşte gördünmü bak muhakkak duyuluyor ya birine söylersen allah korusun artık bebişlerimizi kötü gözden napalım :)

Hayırlısı olsun kuzum ikiz çok güzel ama çok zor ya. Arkadaşım ikiz doğum yaptı güzel yanları çok ama hem hamilelikte çok zorlanıyosun hem erken doğum oluyor hemde ne biliyim birinle ilgilensen birine haksızlık yapıyormuş gibi hissediyosun.

Kesinlikle git yazık o agrı cekılmez. Gecen uyuyamadım ben nıhayet kurtuldum... bunlar oluyor malesef vıtamınler bebıseee agrılar bıze :)
3 gündür çok acı çekiyorum ve öyle böyle değil normalde koşa koşa giderdim ama işye şimdi korkuyom ama yarın hem kadın doğuma hem dişçiye sorcam sonra

Elbette çok zordur ki kaldı birine bakamazken ama kendimi bildim bileli anne olmak istedipim andan beri hep ikiz istemişimdir ama rabbim çok şükür şimdi birini veriyor çok şükür

Benim Allah nasip ederse bayramda olabilir gibi. Bakalim ne zaman gelecek bebisler
Ben bu bebeğimi sezeryan ile yapmak istiyorum nasil olursa ve tüp baglatacam bir daha doğum yapmayi düşünmüyorum çünkü bu yaşta 5 cocuk ve bir daha doğum yapmak istemiyorum ama biraz korkuyorum sezeryandan ne yapmacagimi bilemiyorum

Anladim hayirlisi olsun inşallah saglicakla kucağına al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…