- 30 Mart 2017
- 12.773
- 19.857
- 298
Canim sen kese kalp atisi falan gordun mu ben de 4+6 yim merak ettimBugün muayene ye gittim geç döllenme dedi doktor. 17 gün geriye çekti. Şu an 4+6 daymışız. 10.5 mm olmuş miniğim
Hahahaha yok ona gerek yok facebook adresi var 1500 kişi var bütün tanıdıklar vs. Ordan reklam yapar kesinameliyat falan olsa ordan paylaşıyor bütün akrabalar eve geliyor geçmiş olsuna kayınvalidemde kızıyor
Bende yarın gidip dişçime görünüp sorcam bakalım ne diycekAa öylemi ara sor doktoruna bence...
Dolgu vs gıbı seyler 4aydan sonra yapılıyormuş dişci öyle söyledı bana
Kesinlikle git yazık o agrı cekılmez. Gecen uyuyamadım ben nıhayet kurtuldum... bunlar oluyor malesef vıtamınler bebıseee agrılar bıze :)Bende yarın gidip dişçime görünüp sorcam bakalım ne diycek
Ayyy çok güldüm yaaa valla bizde de durumlar aynı benim küçük kız kardeş bilmiyordu hani ağzından kaçırır die o da okulda eşimin ailesinden olan arkadaşindan öğrenmişTamam der sadece annesine söyler babannede herkese söylerşöyle söyliyim eşimde fıtık çıktı kimseye söylemedik yani saklamak amacıyla değil tabiki görmedik kimseyi kayınpederim kayınvalidem bide babannem duydu geçen marketten çıktık eşimin kuzeninin eşini gördük. Eşime dedi ki fıtık çıkmış belinde ameliyat olcakmışsın doğrumu dedi ben şok babannemin kız kardeşi eşimin dayısıyla evli. Kardeşine söylemiş kardeşide gelinine söylemiş falan filan anlatabildim mi hiç bilmiyorum çok karışık burası hep akraba
Yok canım bakılmadı.daha önceki değere göre 7000 civarına katlaması gerekiyor dedi doktorBeta HCG'n kaç acaba bugun baktırdın mı ?
Napsınlar torun sevgisi bir başka olur derler evlattan daha şirin olurmuş hayırlısı olsunda yeterki olsun. Ben ve eşim ikiz çok istiyoduk ama olmadı hatta eşime kalsa üçüz bile olur diyordu allah büyük kısmetBana o diyorki eğer sizin çocuk olsun ben asla size vermem yatmadan yatmaya sadece diyor bende kızıyorum kimse benim çocuğumu ben olmadan götüremez bi yere diyorum:) biliyoki ben zor sevdircem ondan iki tane olsunda bakmakta zorlansınlar kendi istekleriyle versinler diye dua ediyo
Çok doğru söyluyosun canım napalım ne kadar tembih etsemde bir kere ağza yayıldı mı dururmu inşallah rabbim bebişlerimizi ve bizleri korusun yapcak bişey yom boll bol nazar duası okuycaz artıkAllah nazardan korusun o zaman kuzumm dua edin bol bol. Ben arkadaşıma söyledim eşim bana niye söyledin diye trip attı. Sonra sen söyledin bende bi arkadaşıma söylicem dedi o söyledi bu sefer ben bozuldumşimdi mecburiyetten anneme ve kayınvalideme söylicez annemin ağzındada hiç bakla ıslanmaz bakalım nolucak ama 2 ay oldu sayılır duyulcak artık tabiki. :) Çok korkuyorum sadece nazar değer bişey olur diye bazı insanlar gerçekten çok fesat canım tanıyamıyosun insanları.
İşte gördünmü bakAyyy çok güldüm yaaa valla bizde de durumlar aynı benim küçük kız kardeş bilmiyordu hani ağzından kaçırır die o da okulda eşimin ailesinden olan arkadaşindan öğrenmiş
Hayırlısı olsun kuzum ikiz çok güzel ama çok zor ya. Arkadaşım ikiz doğum yaptı güzel yanları çok ama hem hamilelikte çok zorlanıyosun hem erken doğum oluyor hemde ne biliyim birinle ilgilensen birine haksızlık yapıyormuş gibi hissediyosun.Napsınlar torun sevgisi bir başka olur derler evlattan daha şirin olurmuş hayırlısı olsunda yeterki olsun. Ben ve eşim ikiz çok istiyoduk ama olmadı hatta eşime kalsa üçüz bile olur diyordu allah büyük kısmet
Sadece kese gördüm canım. Henüz bebek ve kalp atışı yoktu. Ama kese baya büyük gibi.. 10.5 mm diCanim sen kese kalp atisi falan gordun mu ben de 4+6 yim merak ettim
Benim Allah nasip ederse bayramda olabilir gibi. Bakalim ne zaman gelecek bebislerHanımlar tahminen ramazanda doğuracak olan var mi benimki ramazanda olacak nasipse
Sence canım kaplamanın çıkarılması şuan bebeğim için zararlımı oekiKızlar diş hekimiyim yardım edebileceğim bişey varsa sorabilirsiniz
3 gündür çok acı çekiyorum ve öyle böyle değil normalde koşa koşa giderdim ama işye şimdi korkuyom ama yarın hem kadın doğuma hem dişçiye sorcam sonraKesinlikle git yazık o agrı cekılmez. Gecen uyuyamadım ben nıhayet kurtuldum... bunlar oluyor malesef vıtamınler bebıseee agrılar bıze :)
2 gün önce çoktı ama bugun hafifledi çok şükürhe kuzum var mı bel ağrın
Elbette çok zordur ki kaldı birine bakamazken ama kendimi bildim bileli anne olmak istedipim andan beri hep ikiz istemişimdir ama rabbim çok şükür şimdi birini veriyor çok şükürHayırlısı olsun kuzum ikiz çok güzel ama çok zor ya. Arkadaşım ikiz doğum yaptı güzel yanları çok ama hem hamilelikte çok zorlanıyosun hem erken doğum oluyor hemde ne biliyim birinle ilgilensen birine haksızlık yapıyormuş gibi hissediyosun.
Yok cnm geç döllenme değil son regl tarihine göre 5 buçuk hafta ama kese boyutu 4+4 gösteriyo embriyo ölçüldüğü zaman son regl tarihine göre oturuyo hesap hepimiznki öyle yani sat bebeği kese boyutu döllenme gününü gösteriyoGeç dollenmemi 4+4 dedin benimki SAT 25.09.2018
Ben bu bebeğimi sezeryan ile yapmak istiyorum nasil olursa ve tüp baglatacam bir daha doğum yapmayi düşünmüyorum çünkü bu yaşta 5 cocuk ve bir daha doğum yapmak istemiyorum ama biraz korkuyorum sezeryandan ne yapmacagimi bilemiyorumBenim Allah nasip ederse bayramda olabilir gibi. Bakalim ne zaman gelecek bebisler
Anladim hayirlisi olsun inşallah saglicakla kucağına al insallahYok cnm geç döllenme değil son regl tarihine göre 5 buçuk hafta ama kese boyutu 4+4 gösteriyo embriyo ölçüldüğü zaman son regl tarihine göre oturuyo hesap hepimiznki öyle yani sat bebeği kese boyutu döllenme gününü gösteriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?