Aynı resimleri indirmişiz canım ben de kendim yapıcam ,Suluhan’dan gidip malzemeleri alıcam.Ben hastane odasına da şöyle bir kapı süsü yapmayı planlıyorum.Ben tacımla,terliğimi aldım
Meraba kızlar dün bütün gün şiddetli baş agrım vardı ve migdemde bulanıyordu bi kaç kez istifa ettim dün gece doktora gittim gebelik testi yapıldı kan testinin sonuçu 0.54 çıktı adetime daha 2 gün var kızlar sizce bu sonuç var gibimi????
Yok canım doğumla ilgili değil gaz sancısı bence seninki geçen benimde başıma geldi hatta yazdım buraya hareket ettim sürekli maden suyu içtim öyle geçti
Iciyorum ama malesef laktozsuz olanindan. Diger sutler sanci gaz yapiyor cok fena.
Sütü Çok ısıtma ya da soğuk olmasin. Ben su sicakliginda ısıtıyorum azıcık.
O zaman su niyetine içiyorum bi kerede. Oyalansam gece gece benim de icim almıyor. Bi de boyle dene bakalim.
Canım decavit multivitamin olarak geçiyordu 4.ay dolunca onun yerine bana da gyno ferro yu verdi dr.
gece yatarken aç karnına iç demişti ertesi gün cok fena bulantı yaptı. bi kaç gün ara verdim
şuan kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum 1.5 2 saat sonrada ögle yemegi yiyorum etkilemiyor bulantı yapmıyor sende dene kendine göre dogru zamanlamayı ayarlarsın canm
demir + folik asit + b12 en önemli şeyler bu ilacı öyle ya da böyle içmemiz gerekiyor :)
Canım ben dün öğle yemeğinden 1 saat önce içtim senin yaptığın gibi ama genede bulantı yaptı bende yatmadan önce mi içsem diye düşünüyodum taa ertesi güne nasıl bulantı yapıyor ya çok ilginç
Lequeen çanta alanlar benim bu çanta takıldı mı naptı ya zaten geç verdiler kargoya 1 haftadır da gönderi sevk edilmeye hazır diyor kargo takip numarası var ama hiç bir bilgi yazmıyo
Canım ben dün öğle yemeğinden 1 saat önce içtim senin yaptığın gibi ama genede bulantı yaptı bende yatmadan önce mi içsem diye düşünüyodum taa ertesi güne nasıl bulantı yapıyor ya çok ilginç
öyle dene ozmn canım bana ilk bulantı yapar diye gece yatmadan içmemi önermişti ama ertesi gün okdr pişman oldumki içtiğime sabahında istifrayla uyanıp bütün gün beter geçmişti :)
bünyeden bünyeye farklılık yapabilir bi de ilaca alışmış da olabilirim belki şuan gece içsem yapmaz ama ben korkudan yine aynı sisteme devam ediyorum :):)