Lequeen çanta alanlar benim bu çanta takıldı mı naptı ya zaten geç verdiler kargoya 1 haftadır da gönderi sevk edilmeye hazır diyor kargo takip numarası var ama hiç bir bilgi yazmıyo
aliexpress den aldın galiba canım benim başka alışverişlerim olmuştu satıcıya göre 2 haftada da gelen oldu 2 ayda gelen de oldu beklemeni öneririm :):)
öyle dene ozmn canım bana ilk bulantı yapar diye gece yatmadan içmemi önermişti ama ertesi gün okdr pişman oldumki içtiğime sabahında istifrayla uyanıp bütün gün beter geçmişti :)
bünyeden bünyeye farklılık yapabilir bi de ilaca alışmış da olabilirim belki şuan gece içsem yapmaz ama ben korkudan yine aynı sisteme devam ediyorum :):)
Aynen ilaca alışmışsındır bence büyük ihtimalle :) benimde bulantıdan daha çok boğazımda bi düğüm oluştu değişik bi tat ne yesem geçmedi o bulandırdı midemi :/
Ben sabah çok erken gitmesem de zorlanıyorum :/ hep evde pinekleyesim var diğer taraftan ben hep ayaktayım ilerisi için o da iyi oluyor diye teselli ediyorum kendimi :)))
Ben sabah çok erken gitmesem de zorlanıyorum :/ hep evde pinekleyesim var diğer taraftan ben hep ayaktayım ilerisi için o da iyi oluyor diye teselli ediyorum kendimi :)))
Sor canım kontrolünde benm tahlillerde bi sıkıntı yoktu ilacı verdiginde ama bebiş bizden tüm vitaminleri aldıgı için kullanmamız gerekiyor diye biliyorum.
Ben kullanıyorum 13.haftadan beri ama tahlil sonucuna göre eksik çıkmıştı demir. Bu sebeple verdi doktor. Folik asidi kestiğim andan itibaren kullanmami istedi.
Yok canım için rahat olsun eskiden ekmek yokmuş hep ondan yapar yerlermiş özellikle kepekli unla yapıldığı zaman ondan sağlıklısı yok :) kayınvalidem yapar bazen ramazan ayında falan yeriz bayada tok tutar :)
Kızlar nasılsınız? Kaç gundur bakamıyorum sayfalar cok bırıkmıs okuyamadım ya gunlerım bıraz yogun gectı fırsat olmadı....
Benım kuyruk sokumum agrıyordu hafıften ıkıgundur daha fazla ozellıkle otururken popoma vuruyor agrı sırt agrımda cok fazla ıkı uc gundur sankı sırtıma soguk yemıs gıbıyım bunların hepsı bu haftalara ozelmı hatırlayamadım.... magnezyumuda hıc ıcmıyorum ben galıba ıhmal etmesem ıyı olacak
Sızler ne durumdasınzı
Kızlar nasılsınız? Kaç gundur bakamıyorum sayfalar cok bırıkmıs okuyamadım ya gunlerım bıraz yogun gectı fırsat olmadı....
Benım kuyruk sokumum agrıyordu hafıften ıkıgundur daha fazla ozellıkle otururken popoma vuruyor agrı sırt agrımda cok fazla ıkı uc gundur sankı sırtıma soguk yemıs gıbıyım bunların hepsı bu haftalara ozelmı hatırlayamadım.... magnezyumuda hıc ıcmıyorum ben galıba ıhmal etmesem ıyı olacak
Sızler ne durumdasınzı
Geçmiş olsun canım ,dünden beri ben de bel ağrısı yaşıyorum,yatıyorum artık başka yapacak çözüm bulamadım.Doktorum bana magnezyum filan vermedi,isteyim mi ,iyi geliyorsa
Geçmiş olsun canım ,dünden beri ben de bel ağrısı yaşıyorum,yatıyorum artık başka yapacak çözüm bulamadım.Doktorum bana magnezyum filan vermedi,isteyim mi ,iyi geliyorsa
Ya ben hanı karnımda toplanıyor kasılıyor demiştim ya ozaman doktor vermıstı ama ben cok ıcmedım... bu tarz agrılar ondan oluyor mesela sırt agrım kuyruk sokumum ve iş yaparken kalcama da agrı gırıyor bunlar normal aslında magnezyum alırsak ıyı gelır dıye dusunuyorum.
Ben soda hergun ıcıyorum dıye gerek gormemıstım ama arada bır ıcsem ıyı olcak. Sende doktorundan ıste canım sırt agrıları normal cok buyudugu zamanlara yavastan gırıyoruz hazırlanıyor vucudumuz... sanada gecmıs olsun :/
Yok canım için rahat olsun eskiden ekmek yokmuş hep ondan yapar yerlermiş özellikle kepekli unla yapıldığı zaman ondan sağlıklısı yok :) kayınvalidem yapar bazen ramazan ayında falan yeriz bayada tok tutar :)
Lequeen çanta alanlar benim bu çanta takıldı mı naptı ya zaten geç verdiler kargoya 1 haftadır da gönderi sevk edilmeye hazır diyor kargo takip numarası var ama hiç bir bilgi yazmıyo
Sızler ne durumdasınzı