2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu arada soda içersem günde bı kez icmezsem iki kez alıyorum magnezyumu ancak öyle rahatlıyorum

aliexpress den aldın galiba canım benim başka alışverişlerim olmuştu satıcıya göre 2 haftada da gelen oldu 2 ayda gelen de oldu beklemeni öneririm :):)

Ben senden bı hafta 10 gün önce falan almıştım sanırım canım bugün dağıtımda bence acele etme gelir
evet ya ilk defa aldığım için bilemedim bide muhattap da yok açıp kargom nerde de diyemiyorsun bir kaç şey daha almıştım onlar da ilerleme var ama bunu hala kabul etmemişler

Benimde boğazlarım yanıyo çok fena yatıncada ağzıma su geliyomuş gibi oluyo saatlerce uyuyamıyorum saate bi bakıyorum 3 olmuş sabahta geç kalkıyorum haliyle
benimde öyle gece çok uykum bölünüyo öyle olunca da sabah uykusuda pek tatlı geliyo hiç kaldıramıyorm kafamı 12 ye kadar bebiş gelince nasıl dayanıcaksam uykusuzluğa

Kızlar
15 senelik iş hayatıma ilk defa bugün ara varmış durumdayım
Son 8 senedir yillik izine bile çıkmadan çalıştım
Tek iznim bayramlardı kendi aile şirketimiz ve yerime bakacak tek bir kişi Yok
Herkesin iş görevi ayrı idi
Bugün sağlık ocağına da gittim kendi dr umdan sonra
O da aynı seyleri dedi
Asla oturmak bile Yok hep sol yanına yatacaksın dedi
Haftada bir de gel bebeğin kalp atışlarına bakacağız dedi
Çok korkuyorum ben bu miniğe 5 sene sonra tüp bebek ile kavuştum
O kadar emek ve para harcadım ki

Dışımdan güçlü görünsem de ara ara ağlıyorum
Birşey olmasından çok endişe duyuyorum lütfen bize dua edin

Canım çok şükür seninle ve sağlıklı bebegin kendini üzmemeye çalış ve sürekli konuş onunla artık bizi duyuyorlar biliyorsun... aranızdaki sevgi sizi birbirinize bağlar endişe etmemeye çalış ki bebişinde huzurlu olsun içerde

canım sıkıntı neydi tam takip edemedim sanırım serkraj vardı doktorun dediğini uygula gerçekten bu şekilde bebişlerini doğuran çok kişi var az kaldı zaten biraz daha sabretsen zaten bir sıkıntı olmaz inşallah allah korusun bu haftalarda doğup yaşayan bebişler bile var çokta bir zaman kalmadı zaten doğumumuza geçmiş olsun allahın izniyle iyi olacaksınız

Aynı resimleri indirmişiz canım ben de kendim yapıcam ,Suluhan’dan gidip malzemeleri alıcam.Ben hastane odasına da şöyle bir kapı süsü yapmayı planlıyorum.Ben tacımla,terliğimi aldım
ben de suluhana gideceğiiimm
Çok güzellermiş canım

Ben bunları beğendim nasıl sizce
bence bunlarda çok güzel canımm
umut olan çok güzelmiş babynest setlerine bakıyordum ordada mavi bulut desenini begenmiştim direkt dikkatimi çektii :):)
evet canım hepsi hoşuma gidiyr bakalım artık nasıl bişey olacaksa

canımm hiç canını sıkma bebeğin sana sıkı sıkı tutunuyor iş hayatına hiç takılma rahatla şu an tek önemli şey minik kuzunun sğlıkla doğması.. dualarım sizinle

Hiçbir şey senden ve bebeğinden kıymetli değil,bebişini sağlıkla kucağına al daha sonra tekrar işinin başına geçersin kısa bir mola,bir tatil gibi düşün ,sana bir tavsiye de bulunuyum hatta Netfix al,diziler acayip sarıyor,sıkılmana gerek bile kalmıyor

Dr karnımdan bakınca suyun geldi mi hiç dedi
Geçen hafta çamaşırımda 2-3 kere İslaklık görmüştüm
Ben gebelik akıntısı falan sandım meğer bebeğin suyu imiş

Bugün ilk günüm
Sıkılmaya vakit Yok yattığım yerden çalışıyorum :)
Vakit bulursam biraz uyuyacağım :)

benimde öyle gece çok uykum bölünüyo öyle olunca da sabah uykusuda pek tatlı geliyo hiç kaldıramıyorm kafamı 12 ye kadar bebiş gelince nasıl dayanıcaksam uykusuzluğa
O içgüdüsel bişey sanırım bi keresinde yiğenim daha 2 aylık falan ablam dediki sen odasında yat ağladığı zaman bana haber verirsin belki ben duymam falan dedi. Bende dedim ben hayatta uyanmam bana güvenme dedim ama o düşünceyle yattımya yiğenim ııh dese uyanmıştım gece :))

Hamile oldugumu biliyorum sagliksiz beslenmeye bayilirim bebegime yazik mi oek umursamam tesekkur ederim

Hic bilemedim ki yazan oldu mu ben doktora sormayi unuttum ama cok can sıkıcı olabiliyor .sen ogrenirsen buradan yaz olur mu bende ogreneyim : )
Ya benzer benimkine,bununla ilgili yorum yapan oldu mu canım ? Ben sola yatınca sağ tarafımdaki kemikler sanki üst üste gelip batıyor

Kramplardan nefret ediyorum
Normalde de magnezyumu eksik ara ara kramplar yasayan biriyim girdigi yer bide 3 gun delice agriyor

Bak daha dun sanki 8.10.haftalardaydik.zaman sayili gun daha da cabuk geciyor.
Biliyorum yatmak cok cok zor bende kanama donemimde yasadim onu.
Ama kendini oyala film dizi kitap koy sol taraf karsina.
Insaallah hic 1 sey olmayacak.endiselenip kendini sıkmaktansa ara ara agla gecsin gitsin : ))

evet ya ilk defa aldığım için bilemedim bide muhattap da yok açıp kargom nerde de diyemiyorsun bir kaç şey daha almıştım onlar da ilerleme var ama bunu hala kabul etmemişler
Canim ingilizce biliyorsan yaz saticiya geri donüs yapiyorlar mutlaka benim de gumrukte takilmisti 10 gün saticiya yazmistim sonrada geldi zaten :))

Firma geç vermiştir kargoya belki dediğim gibi bekleyen devam et bence

Benim çantam da geldi kızlar çok beğendim dikiş kalitesi falan da süper bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…