aliexpress den aldın galiba canım benim başka alışverişlerim olmuştu satıcıya göre 2 haftada da gelen oldu 2 ayda gelen de oldu beklemeni öneririm :):)
evet ya ilk defa aldığım için bilemedim bide muhattap da yok açıp kargom nerde de diyemiyorsun bir kaç şey daha almıştım onlar da ilerleme var ama bunu hala kabul etmemişlerBen senden bı hafta 10 gün önce falan almıştım sanırım canım bugün dağıtımda bence acele etme gelir
benimde öyle gece çok uykum bölünüyo öyle olunca da sabah uykusuda pek tatlı geliyo hiç kaldıramıyorm kafamı 12 ye kadar bebiş gelince nasıl dayanıcaksam uykusuzluğaBenimde boğazlarım yanıyo çok fena yatıncada ağzıma su geliyomuş gibi oluyo saatlerce uyuyamıyorum saate bi bakıyorum 3 olmuş sabahta geç kalkıyorum haliyle
Kızlar
15 senelik iş hayatıma ilk defa bugün ara varmış durumdayım
Son 8 senedir yillik izine bile çıkmadan çalıştım
Tek iznim bayramlardı kendi aile şirketimiz ve yerime bakacak tek bir kişi Yok
Herkesin iş görevi ayrı idi
Bugün sağlık ocağına da gittim kendi dr umdan sonra
O da aynı seyleri dedi
Asla oturmak bile Yok hep sol yanına yatacaksın dedi
Haftada bir de gel bebeğin kalp atışlarına bakacağız dedi
Çok korkuyorum ben bu miniğe 5 sene sonra tüp bebek ile kavuştum
O kadar emek ve para harcadım ki
Dışımdan güçlü görünsem de ara ara ağlıyorum
Birşey olmasından çok endişe duyuyorum lütfen bize dua edin
canım sıkıntı neydi tam takip edemedim sanırım serkraj vardı doktorun dediğini uygula gerçekten bu şekilde bebişlerini doğuran çok kişi var az kaldı zaten biraz daha sabretsen zaten bir sıkıntı olmaz inşallah allah korusun bu haftalarda doğup yaşayan bebişler bile var çokta bir zaman kalmadı zaten doğumumuza geçmiş olsun allahın izniyle iyi olacaksınızKızlar
O da aynı seyleri dedi
ben de suluhana gideceğiiimmAynı resimleri indirmişiz canımben de kendim yapıcam ,Suluhan’dan gidip malzemeleri alıcam.Ben hastane odasına da şöyle bir kapı süsü yapmayı planlıyorum.Ben tacımla,terliğimi aldım
Çok güzellermiş canım
bence bunlarda çok güzel canımmBen bunları beğendim nasıl sizce
evet canım hepsi hoşuma gidiyr bakalım artık nasıl bişey olacaksaumut olan çok güzelmiş babynest setlerine bakıyordum ordada mavi bulut desenini begenmiştim direkt dikkatimi çektii :):)
Kızlar
O da aynı seyleri dedi
Hiçbir şey senden ve bebeğinden kıymetli değil,bebişini sağlıkla kucağına al daha sonra tekrar işinin başına geçersinKızlar
O da aynı seyleri dedi
Dogru dıyorsun ılkınde de yasadım daha bu haftalardan yasamak canımı sıktı... bende ıceyım bugun mutlaka yoksa zor gerçekten...Canım ben de magnezyumu ihmal edeyim geri geliyor hemen ağrılar magnezyumu içtiğimde daha dayanılabilir oluyor
Dr karnımdan bakınca suyun geldi mi hiç dedicanım sıkıntı neydi tam takip edemedim sanırım serkraj vardı doktorun dediğini uygula gerçekten bu şekilde bebişlerini doğuran çok kişi var az kaldı zaten biraz daha sabretsen zaten bir sıkıntı olmaz inşallah allah korusun bu haftalarda doğup yaşayan bebişler bile var çokta bir zaman kalmadı zaten doğumumuza geçmiş olsun allahın izniyle iyi olacaksınız
Bugün ilk günümHiçbir şey senden ve bebeğinden kıymetli değil,bebişini sağlıkla kucağına al daha sonra tekrar işinin başına geçersinkısa bir mola,bir tatil gibi düşün ,sana bir tavsiye de bulunuyum hatta Netfix al,diziler acayip sarıyor,sıkılmana gerek bile kalmıyor
O içgüdüsel bişey sanırım bi keresinde yiğenim daha 2 aylık falan ablam dediki sen odasında yat ağladığı zaman bana haber verirsin belki ben duymam falan dedi. Bende dedim ben hayatta uyanmam bana güvenme dedim ama o düşünceyle yattımya yiğenim ııh dese uyanmıştım gece :))benimde öyle gece çok uykum bölünüyo öyle olunca da sabah uykusuda pek tatlı geliyo hiç kaldıramıyorm kafamı 12 ye kadar bebiş gelince nasıl dayanıcaksam uykusuzluğa
Hamile oldugumu biliyorum sagliksiz beslenmeye bayilirim bebegime yazik mi oek umursamam tesekkur ederimKendini frenle. Çok tehlikeli. Teyzem her gün yarım kutu yiyordu kolesterol krizi geçirdi, kolesterol hastası olmamasına rağmen. Doktor bu dondurmaların içinde yüksek oranda şeker ve margarin türü yağ olduğunu, ciddi zararlı olduğunu hemen kesmesi gerektiğini söylemiş. Kaldı ki sen hamilesin. Bebeğine yazıkCanın tatlı istiyorsa evde kendin bir şeyler yap, margarin yerine tereyağ koy, şekerini az koy.
Ya benzer benimkine,bununla ilgili yorum yapan oldu mu canım ? Ben sola yatınca sağ tarafımdaki kemikler sanki üst üste gelip batıyor
Bak daha dun sanki 8.10.haftalardaydik.zaman sayili gun daha da cabuk geciyor.Kızlar
O da aynı seyleri dedi
Birsey soracagim suyun geldigini sen farkettinmi yada birdaha olursa nasil anlarmissin olmasinda tabi Allah korusun birsey dediler mi ?Bugün ilk günüm
Sıkılmaya vakit Yok yattığım yerden çalışıyorum :)
Vakit bulursam biraz uyuyacağım :)
Ayrica hersey cok iyi olacak bebisin saglikla gelecek insallah hic uzme kendini olurmuBugün ilk günüm
Sıkılmaya vakit Yok yattığım yerden çalışıyorum :)
Vakit bulursam biraz uyuyacağım :)
Canim ingilizce biliyorsan yaz saticiya geri donüs yapiyorlar mutlaka benim de gumrukte takilmisti 10 gün saticiya yazmistim sonrada geldi zaten :))evet ya ilk defa aldığım için bilemedim bide muhattap da yok açıp kargom nerde de diyemiyorsun bir kaç şey daha almıştım onlar da ilerleme var ama bunu hala kabul etmemişler
Firma geç vermiştir kargoya belki dediğim gibi bekleyen devam et benceevet ya ilk defa aldığım için bilemedim bide muhattap da yok açıp kargom nerde de diyemiyorsun bir kaç şey daha almıştım onlar da ilerleme var ama bunu hala kabul etmemişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?