azcık hızlı yürüsem iki merdiven çıksam bende tıkanıyorum hemen neresi erkenmiş sen benden daha da ilerdesin ve şuana kadr aldıgım kilo da 4 kilo maksimum :)
bence totonun biraz büyümesi güzel ya ben isterdim şuan sadece göbek var bakıyorum arkadanda büyüseydi azcık iyiydi diye herkes kendinde olmayanı istiyor sanırm
Ay evet bence de normal,zaten egzersizde de öyle olsaydı önemli bir şey derdim ama değil bakalım. Popoya bayılıyorum ben ya olsun istiyorum zaten ama göğüslerimden şikayetciyim
Ay evet bence de normal,zaten egzersizde de öyle olsaydı önemli bir şey derdim ama değil bakalım. Popoya bayılıyorum ben ya olsun istiyorum zaten ama göğüslerimden şikayetciyim
aa neden büyüdüler diyemi
aksine bende ekstra memnunum normalde 75 destekli takardım şimdi 80 desteksiz kullanıyorum ve tam dolduruyor diyorum hatta inş. kalırlar böyle diye
aa neden büyüdüler diyemi
aksine bende ekstra memnunum normalde 75 destekli takardım şimdi 80 desteksiz kullanıyorum ve tam dolduruyor diyorum hatta inş. kalırlar böyle diye
Dr karnımdan bakınca suyun geldi mi hiç dedi
Geçen hafta çamaşırımda 2-3 kere İslaklık görmüştüm
Ben gebelik akıntısı falan sandım meğer bebeğin suyu imiş
O içgüdüsel bişey sanırım bi keresinde yiğenim daha 2 aylık falan ablam dediki sen odasında yat ağladığı zaman bana haber verirsin belki ben duymam falan dedi. Bende dedim ben hayatta uyanmam bana güvenme dedim ama o düşünceyle yattımya yiğenim ııh dese uyanmıştım gece :))
hepimizin sütü olsun inş. :) senin bebişden sonra küçülsünler, benim aynı kalsınlar inş hahahha gerçi kiloyla da alakalı zayıflayınca küçülcekler el mahkum
Ağır saçmalamışlar. Dondurmanın insana ne faydası var? Kalsiyum sebzede bile var. Dondurma şeker, margarin ve suni katkı maddesi deposu bir şey. Bir sürü aroma var içinde ve aromalar direkt beyne zarar veriyor.
Hem doktor abartmadan yiyebilirsin diyor hem de eczacı.
Kronik bir rahatsızlıgin yoksa çikolatadan bin kat daha masum bence.
Çikolatanin içinde neler var kimbilir.
Hele cips vs düşününce dondurma oldukça masum. O aroma dediğimiz içtiğimiz çay da bile var.