2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ay evet bence de normal,zaten egzersizde de öyle olsaydı önemli bir şey derdim ama değil bakalım. Popoya bayılıyorum ben ya olsun istiyorum zaten ama göğüslerimden şikayetciyim

Al benden de o kadar canım sol tarafıma doğru yatınca göğsümün oraya bir kemik batıyor sanki gece eşimi uyandırdım o kadar rahatsız oldum
Nedendir acaba ya ben acaba göğüslerim mi büyük geliyor, ya da atlet falan mı sıkıştırıyor dedim bilmiyorum 28 şubatta randevum anca o zaman sorarım

Ay evet bence de normal,zaten egzersizde de öyle olsaydı önemli bir şey derdim ama değil bakalım. Popoya bayılıyorum ben ya olsun istiyorum zaten ama göğüslerimden şikayetciyim

aa neden büyüdüler diyemi
aksine bende ekstra memnunum normalde 75 destekli takardım şimdi 80 desteksiz kullanıyorum ve tam dolduruyor diyorum hatta inş. kalırlar böyle diye

aa neden büyüdüler diyemi
aksine bende ekstra memnunum normalde 75 destekli takardım şimdi 80 desteksiz kullanıyorum ve tam dolduruyor diyorum hatta inş. kalırlar böyle diye
Eveeet benim zaten 85ti idealdi bana göre şimdi bildiğin 95 olmuştur

Hic bilemedim ki yazan oldu mu ben doktora sormayi unuttum ama cok can sıkıcı olabiliyor .sen ogrenirsen buradan yaz olur mu bende ogreneyim : )
Tamam canım ama 28inde gitcem doktora o zamana kadar atletimi lambadamı falan genişleteyim diye düşündüm

Dr karnımdan bakınca suyun geldi mi hiç dedi
Geçen hafta çamaşırımda 2-3 kere İslaklık görmüştüm
Ben gebelik akıntısı falan sandım meğer bebeğin suyu imiş
geçmiş olsun canım bol bol dinlen alışman falan yoksa daha iyi bebeğin suyu azaldığı zaman yerine koyabiliyorlar serumla falan diye biliyorum

allahtan bir güç gelecek sanırım yoksa dayanamayız gerçekten :)

Deme deme nazar et de küçülsünler sütüm olsun istiyorum sadece ama memişler küçülsün

hepimizin sütü olsun inş. :) senin bebişden sonra küçülsünler, benim aynı kalsınlar inş hahahha gerçi kiloyla da alakalı zayıflayınca küçülcekler el mahkum

Birsey soracagim suyun geldigini sen farkettinmi yada birdaha olursa nasil anlarmissin olmasinda tabi Allah korusun birsey dediler mi ?
Etmedim
WC ye gittiğimde çamaşırım ıslaktı biraz ağ kısmı
Ben normal akıntı sandım
Değilmiş ama
Dr su o dedi
Rengi yoktu ıslaklık vardı

Ağır saçmalamışlar. Dondurmanın insana ne faydası var? Kalsiyum sebzede bile var. Dondurma şeker, margarin ve suni katkı maddesi deposu bir şey. Bir sürü aroma var içinde ve aromalar direkt beyne zarar veriyor.
Hem doktor abartmadan yiyebilirsin diyor hem de eczacı.
Kronik bir rahatsızlıgin yoksa çikolatadan bin kat daha masum bence.
Çikolatanin içinde neler var kimbilir.
Hele cips vs düşününce dondurma oldukça masum. O aroma dediğimiz içtiğimiz çay da bile var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…