2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Dr karnımdan bakınca suyun geldi mi hiç dedi
Geçen hafta çamaşırımda 2-3 kere İslaklık görmüştüm
Ben gebelik akıntısı falan sandım meğer bebeğin suyu imiş
Çok geçmiş olsun inşallah dinlenince geçer. Geçen haftalarda ağır bi grip yaşadım ondan sonra benimde iç çamaşırımda baya ıslaklık oldu aynı gün doktora gittim suyumun iyi bunun akıntı olabileceğini haftaya bi daha gel aynı zamanda bebeğin suyu olsa daha fazla bi yoğunlukta gelebileceğini söylemişti. Bi daha gittiğimde çok şükür herşey normaldi.Daha sonra o tarz ıslaklık yine yaşadım genelde de ayaklarımı üsüttüğüm zaman oluyordu. Demem o ki istersen başka bi doktora daha git gelen sıvının bebeğin suyu olup olmadığını anlayan testler oluyo onlardan yapılır belki.

Kızlar benimde kız olduğu kesinleşti ve tüm alisverisimi yaptım sükür.doktor bebeğin dik değil yan yattığını söyledi dönerse döner dedi.ben zaten sezeryan olacağım için dönüp dönmemesi de önemli değil aslında.Kizimda benim gibi keyfine düşkün olacak şimdiden yan gelip yatıyor.

Etmedim
WC ye gittiğimde çamaşırım ıslaktı biraz ağ kısmı
Ben normal akıntı sandım
Değilmiş ama
Dr su o dedi
Rengi yoktu ıslaklık vardı
Vıc gecmısı okumadıgım ıcın kaçırdım geçmiş olsun.... dıkkat et kendıne bol bol dınlen..
Sımdı kızlar ben yazacaktım onceden ama burada cok hassas arkadaslar var etkı altında kalınsın ıstemedım vazgectım...
benım ılk gebelıgımde akıntı leke degılde nem olarak hıssedıyordum sureklı sonra doktor bana suyumun normalden az oldugunu soylemıstı ama kesınlıkle tehlıkede vs demedı neyse cok sukur bız 38 e kadar geldık ben kızım hareketlı oldugu ıcın yavaslamıstı ve hıssettım meger suyum tehlıkeye gırmıs kakasını yeme ıhtımalı vardı 38+5 dogum yaptım... son haftalar zaten doktor cagrıyor sureklı sancı kontrollerı yapılıyor endıse etme...

Yanı ben bu konuya da dıkkat edın dıyecektım ama sonra korkutuyor olurum dıye soylemedım
Ayrıca merak etme bunu cok kısı yasıyor hatta kuzenım de hamıle onunda suyu normalden bıraz azmıs sıkıntı yok... ınsallah sende bu surecı en guzel sekılde atlatır dogumunu gerceklestırırsın... :) kontrol altındasın zaten sıkıntı olmaz ınsallah.

buda takıldı sanırım takip numarasından da bir şey çıkmıyo yazdım bi bakalım :)
Hava alaninda birde gumrukte uzun süre kalabiliyor ya ordan cikinca hemen eline ulaşıyor:) sana verilen surenin dolmamasina dikkat et birde saticiya yazabilirsin ilgileniyorlar genelde canim

hepimizin sütü olsun inş. :) senin bebişden sonra küçülsünler, benim aynı kalsınlar inş hahahha gerçi kiloyla da alakalı zayıflayınca küçülcekler el mahkum
Yok ya aynı kalan da var bir miktar büyük kalan da var :) inş senin aynı kalır benim küçülür

Benimde göğüslerim inanılmaz büyüdü aynı şeyi düşündüm
Aaa o zaman ondandır nedenini bulduk. Ben evlenmeden önce dış çekim yapcaz diye gelinliği önceden giymiştim. Kuaför gelinliği o kadar sıkmıştı ki akşam bu bahsettiğim yerin ağrısından uyuyamamıştım. Şimdi ağrı ona benziyor dedim acaba atletim lambadam falan mı sıkıştırdı göğüsler büyüyünce de taşınmıyor zaten

Yarın gideceğim başka doktora da
İçim rahat etmeyecek
Benim bebek aşağıda imiş
Ondan da şüphelendi doktorum
Sana da gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…