Kızlar
15 senelik iş hayatıma ilk defa bugün ara varmış durumdayım
Son 8 senedir yillik izine bile çıkmadan çalıştım
Tek iznim bayramlardı kendi aile şirketimiz ve yerime bakacak tek bir kişi Yok
Herkesin iş görevi ayrı idi
Bugün sağlık ocağına da gittim kendi dr umdan sonra
O da aynı seyleri dedi
Asla oturmak bile Yok hep sol yanına yatacaksın dedi
Haftada bir de gel bebeğin kalp atışlarına bakacağız dedi
Çok korkuyorum ben bu miniğe 5 sene sonra tüp bebek ile kavuştum
O kadar emek ve para harcadım ki
Dışımdan güçlü görünsem de ara ara ağlıyorum
Birşey olmasından çok endişe duyuyorum lütfen bize dua edin
Benimde 12 de folik asiti bıraktırdı, decavit verdi.. 16 dan sonrada decavit i kullanmana gerek yok dedi Gyno Ferro yu verdi herkes farklı şekilde kullanıyor sanırım grupta :)
Slm anneler çok geriyi okumadım inşallah bebeklerde sizlerde iyisinizdir ben 10 gün daha rapor alabildim bakalım buna şükür
Bugün tetenoz aşımın ilkini oldum ağrı hissetmedim yapılırkende bişi anlamadım
Kızlar
15 senelik iş hayatıma ilk defa bugün ara varmış durumdayım
Son 8 senedir yillik izine bile çıkmadan çalıştım
Tek iznim bayramlardı kendi aile şirketimiz ve yerime bakacak tek bir kişi Yok
Herkesin iş görevi ayrı idi
Bugün sağlık ocağına da gittim kendi dr umdan sonra
O da aynı seyleri dedi
Asla oturmak bile Yok hep sol yanına yatacaksın dedi
Haftada bir de gel bebeğin kalp atışlarına bakacağız dedi
Çok korkuyorum ben bu miniğe 5 sene sonra tüp bebek ile kavuştum
O kadar emek ve para harcadım ki
Dışımdan güçlü görünsem de ara ara ağlıyorum
Birşey olmasından çok endişe duyuyorum lütfen bize dua edin
Kızlar Sizler ne vitaminleri kullanıyorsunuz ben gynoferon ve decavit kullanıyorum omega 3 kullanmalı mıyız yorumlra falan bakıyorum kullanan da var kullanmayanda sizler ne yapıyorsunuz :)
Benimde 12 de folik asiti bıraktırdı, decavit verdi.. 16 dan sonrada decavit i kullanmana gerek yok dedi Gyno Ferro yu verdi herkes farklı şekilde kullanıyor sanırım grupta :)
Slm anneler çok geriyi okumadım inşallah bebeklerde sizlerde iyisinizdir ben 10 gün daha rapor alabildim bakalım buna şükür
Kızlar Sizler ne vitaminleri kullanıyorsunuz ben gynoferon ve decavit kullanıyorum omega 3 kullanmalı mıyız yorumlra falan bakıyorum kullanan da var kullanmayanda sizler ne yapıyorsunuz :)
benim kullandığım vitaminde var omega . hatta 3 kez vitamin değiştirdim ben hepsinde vardı doktorum hep onları tavsiye etti.
ocean mummy şuan kullandığım.
Riskli gebelik normal gebelik hepsine randevu aldım bu 10 gün içinde çözüm bulmaya çalışıyorum ayrıca özelde gittiğim doktoru değiştirmeliymişim sizce yardımcı olması gerekmezmiydi
Biraz olumlu bakmaya calis fıstık, 8 sene hiç dinlenmemissin, bu dinlenmen için bir fırsat. Doktorun dediğini ihmal etme, kalkmaya calisma bence, bana da ev isi yapma dediklerinde , pek dinlememistim, dinlemek gerekiyormuş.
Riskli gebelik normal gebelik hepsine randevu aldım bu 10 gün içinde çözüm bulmaya çalışıyorum ayrıca özelde gittiğim doktoru değiştirmeliymişim sizce yardımcı olması gerekmezmiydi
Kesinlikle. Doktor bana 10 gün rapor yazacakti, sıkıntı olmasın dedim, kim ne karışır ki, dedi. Sen risktesin, ben rapor yazıyorum, kesinlikle yazmaliydi.
Nasıl destek arasına minder mi
Senin neyin var canım
Birşey demedi dr çok kargaşaya geldi muayene
Eşim su gelmıs deyince baygınlık geçirdi odada bir de onla uğraştık tam komedi filmi gibiydik
Rahim ağzın iyi dedi alttan baktı
Hamile yastığı ile yatıyorum bi kaç haftadır ve cok rahat ettim tavsiye ederim kullanmayanlar için.. almasanızda en kötü bacak arasına yastık fln sıkıştırmanızda yarar var :)
Kızlar merhaba
Bugün detaylımız vardı kalpte parlaklık var dedi doktor fetal eko çektirmemi söyledi. İki hafta sonraya randevu aldım canım sıkıldı biraz ikili testimiz zaten çok yüksekti. Ve bu parlaklık sağlıklı çocuklarda da kromozom bozukluğu olanlarda da olabiliyormuş ama kromozom bozukluğu olanlarda daha sık görülüyormuş İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim fetal eko öncesi yorum yapamam dedi. Hayırlısı olsun İnşâAllah
Hamile yastığı ile yatıyorum bi kaç haftadır ve cok rahat ettim tavsiye ederim kullanmayanlar için.. almasanızda en kötü bacak arasına yastık fln sıkıştırmanızda yarar var :)