2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Allah yardımcın olsun canım sıkma lütfen canını bebişi de üzme Allah'ın izniyle saglikla doğacak bebiş sen yeter ki dinlen dikkat et

22.haftadayken mi? Doktor kesmedi mi? Benim kesti 12.hafta bitince, çogu arkoadasin da kesmisti. Decavit ile demir kullanıyorum şu an.

Benimde 12 de folik asiti bıraktırdı, decavit verdi.. 16 dan sonrada decavit i kullanmana gerek yok dedi Gyno Ferro yu verdi herkes farklı şekilde kullanıyor sanırım grupta :)

Slm anneler çok geriyi okumadım inşallah bebeklerde sizlerde iyisinizdir ben 10 gün daha rapor alabildim bakalım buna şükür
Bugün tetenoz aşımın ilkini oldum ağrı hissetmedim yapılırkende bişi anlamadım

Çok geçmiş olsun bacaklarını destekle yat ben 12. Haftadan beri yatıyorum ne yapalım herşey evlat için serklajın yada açılman varmıydı?

Kızlar Sizler ne vitaminleri kullanıyorsunuz ben gynoferon ve decavit kullanıyorum omega 3 kullanmalı mıyız yorumlra falan bakıyorum kullanan da var kullanmayanda sizler ne yapıyorsunuz :)

Benimde 12 de folik asiti bıraktırdı, decavit verdi.. 16 dan sonrada decavit i kullanmana gerek yok dedi Gyno Ferro yu verdi herkes farklı şekilde kullanıyor sanırım grupta :)
Banada mesela gyno daha vermedıler bıdaha gıttıgım zaman kan testı yaptırcam ozaman gerek gorurse verecekmıs...

Ayh iyi ya, az da olsa rapor almana sevindim. Tetanos ilk aşamada agrimiyor da ertesi gün, yatarken vs agriyabiliyor.

Kızlar Sizler ne vitaminleri kullanıyorsunuz ben gynoferon ve decavit kullanıyorum omega 3 kullanmalı mıyız yorumlra falan bakıyorum kullanan da var kullanmayanda sizler ne yapıyorsunuz :)
Magnezyum dekavit gynoferon kullanıyorum. Birde progestan iğne haftalık hap günde bir ikisinide kullanıyorum

Eki Görüntüle 2236958
Bunu siparis verdim.ozan doğdu ipek abla oldu : ))hastanede kapiya evde duvara gece lambasi olur diye düşündüm
ayy bu da çok güzelmiş ya
benim 15 de folik asidi bıraktırıp vitamine geçirdi 20 de de demire başlatıı ikisini doğuma kdr kullanacaksın dedi
inşallah ağrımaz hiç canım
benim kullandığım vitaminde var omega . hatta 3 kez vitamin değiştirdim ben hepsinde vardı doktorum hep onları tavsiye etti.
ocean mummy şuan kullandığım.

Ayh iyi ya, az da olsa rapor almana sevindim. Tetanos ilk aşamada agrimiyor da ertesi gün, yatarken vs agriyabiliyor.
Riskli gebelik normal gebelik hepsine randevu aldım bu 10 gün içinde çözüm bulmaya çalışıyorum ayrıca özelde gittiğim doktoru değiştirmeliymişim sizce yardımcı olması gerekmezmiydi

Etmedim
WC ye gittiğimde çamaşırım ıslaktı biraz ağ kısmı
Ben normal akıntı sandım
Değilmiş ama
Dr su o dedi
Rengi yoktu ıslaklık vardı
Biraz olumlu bakmaya calis fıstık, 8 sene hiç dinlenmemissin, bu dinlenmen için bir fırsat. Doktorun dediğini ihmal etme, kalkmaya calisma bence, bana da ev isi yapma dediklerinde , pek dinlememistim, dinlemek gerekiyormuş.

Riskli gebelik normal gebelik hepsine randevu aldım bu 10 gün içinde çözüm bulmaya çalışıyorum ayrıca özelde gittiğim doktoru değiştirmeliymişim sizce yardımcı olması gerekmezmiydi
Kesinlikle. Doktor bana 10 gün rapor yazacakti, sıkıntı olmasın dedim, kim ne karışır ki, dedi. Sen risktesin, ben rapor yazıyorum, kesinlikle yazmaliydi.

Çok geçmiş olsun bacaklarını destekle yat ben 12. Haftadan beri yatıyorum ne yapalım herşey evlat için serklajın yada açılman varmıydı?
Nasıl destek arasına minder mi
Senin neyin var canım
Birşey demedi dr çok kargaşaya geldi muayene
Eşim su gelmıs deyince baygınlık geçirdi odada bir de onla uğraştık tam komedi filmi gibiydik
Rahim ağzın iyi dedi alttan baktı

Hamile yastığı ile yatıyorum bi kaç haftadır ve cok rahat ettim tavsiye ederim kullanmayanlar için.. almasanızda en kötü bacak arasına yastık fln sıkıştırmanızda yarar var :)

Kızlar merhaba
Bugün detaylımız vardı kalpte parlaklık var dedi doktor fetal eko çektirmemi söyledi. İki hafta sonraya randevu aldım canım sıkıldı biraz ikili testimiz zaten çok yüksekti. Ve bu parlaklık sağlıklı çocuklarda da kromozom bozukluğu olanlarda da olabiliyormuş ama kromozom bozukluğu olanlarda daha sık görülüyormuş İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim fetal eko öncesi yorum yapamam dedi. Hayırlısı olsun İnşâAllah

Hamile yastığı ile yatıyorum bi kaç haftadır ve cok rahat ettim tavsiye ederim kullanmayanlar için.. almasanızda en kötü bacak arasına yastık fln sıkıştırmanızda yarar var :)
Atar mısın resmini canım nerden aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…