2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende bi ara poaca borek takilmistim.sonra serbetli tatlilar.hatta bir ara cekirdek yiyip durdum ki hic sevmem.neyse ki dondurmayi yemeside keyifli bir surede ona takilayim bakalim ardindan ne gelecek

Yiyelim tabi : )bebeler büyünce ilk dondurma yedirdigimiz gunleri konusalim o sevimli tepkilerini sonrada ınsaallah

Bende bazen yoğun kıvamlı bazen de su gibi altıma kaçırmışım gibi az az oluyor. İnşallah hiçbir sorun yaşamayacaksın bak gör. Bahaneyle azcık dinlenmiş oluyorsun bak hem öyle düşün. Diğer doktordan çıkınca yaz mutlaka hiç olumsuz bi his yok içimde

Şimdi başka dr dan geldim
Bebeğin suyu 2-8 arası olması gerekiyor
Seninki 4 gayet güzel dedi
İçime su serpti
Bebek de güzel dedi sağlıklı herşey yolunda dedi
Ohh ne güzel işte ikinci hekim görüşü her zaman kıymetli bence kafanı netleştiriyor veya rahatlatıyor. Senin doktor cinsiyette de bi değişikti şimdi de seni fazla panik yaptırmış bence eşin ne tepki verdi bugün kötü olmuştu ya geçen sefer

Her aksam plan yapiyorum sabah kizi okula gonderir gardorabu doker duzenlerim..bebegin dolabini bosaltir duzenlerim..bazi albumler var ayarlarim..onu yaparim bunu yaparim diye sabah esimle kizim ciktigi anda uyuyorum 11 12de uyaniyorum.hep yarin yarin modunda birsey yapmadan geciyor gunler

Şimdi başka dr dan geldim
Bebeğin suyu 2-8 arası olması gerekiyor
Seninki 4 gayet güzel dedi
İçime su serpti
Bebek de güzel dedi sağlıklı herşey yolunda dedi
Çok sevindim canım iyiki başka doktora da gitmişsin su olup olmadığını öyle bakmayla anlayamaz çünkü test yapmadan da böyle bişey söylemesi çok tuhaf olmuş.Sizlere de boşuna stres yaşattı.İnşallah bundan sonra öyle şeylerle karşılaşmazsın sen yine dinlenmene dikkat et .

Bu dr da test yapmadı
Ultrasondan gösterdi
Burası bebeğin suyu dedi asagıdan yukarıya ölçtü
Sağolasın

Eğer yakın bir arkadaşın varsa onu çağır birlikte yapın canım vaktin nasıl geçtiği bile anlaşılmıyor

Mikan Mart'ta dogursaydik, komple dönemi kapatırdik:). Benim de senin hesap 23 Nisan gözüküyor iznim, 32.hafta. senin?
Benim de 2 Mayıs görünüyor, bari öncesini kurtaralım mantığındayım zaten 28 aylık oğlum var biraz başbaşa vakit geçiririz diye düşünüyorum, dönem kapatmasak da şöyle 4 aylık olunca falan başlasaydık tekrar işe daha iyi olurdu :) neyse sağlıklı olsunlar da

Kızlar sabah uyandığımda çok ağır bi baş dönmesiyle uyandım. Şuan biraz daha iyiyim gece aç yatmıştım en son dün akşam saat 8 de çayın yanında bişeyler atıştırmıştım 2 gibide uyumuştum. Eşim iş yerinden izin alıp geldi bişeyler yedirdi bana şuan biraz daha iyiyim çok şükür. Acaba açlıktanmı oluyor anlamadım . Ama çok kötü bi durum

bende varımm sağlık durumu elverdiği sürece 37 e kdr çalışmayı düşünüorum sonrasında temelli çıkıcam sanırım
Ne iş yapıyorsun :) temelli bırakamam ben ya bırakmak istemem bunalırım evde, hepimiz hakkında hayırlısı

Eğer yakın bir arkadaşın varsa onu çağır birlikte yapın canım vaktin nasıl geçtiği bile anlaşılmıyor
Arkadaslarim saolsun yapiyor annem zaten haftada 2 gun geliyor ütü camasir falan hallediyor ama bazilarini kendim halledeyim diyorum oglene kadar uyuyup sonrasinda gezmeye gidim ben en iyisi aksamda oyy bacaklarim belim koptu seklinde yasamaktan silkenebilirsem.yinede dedigin gibi olacak galiba biri gelirse en azindan yapilir biter bana kalsa yandik : )

Ne iş yapıyorsun :) temelli bırakamam ben ya bırakmak istemem bunalırım evde, hepimiz hakkında hayırlısı

Muhasebe canım bende bebeğin en güzel zamanlarını işteyken kaçırmak istemem sanıırm aklım hep onda kalır.. zaten şuan için tek çocuk düşünüyoruz en tatlı zamanlarında yanında olmak isterim tabiki şartlar neyi gösterir o zamanla belli olur ama...

eşimi goturmedım bugun:)
oktay beye sen mı gıdıyordun karıstırdım mı:)

Aynı ben :) Allah'tan ben işe gidiyorum bahanem hazır yoksa full yatardım sassygirll e katılıyorum bir arkadaşın gelsinl birlikte çok eğlenceli olur vakit geçiverir :)

Benim de 29 Nisan sanırım o aralar ayrılcam malum izin yanıyor yaz tatili :) Eylül'de hemen başlayacak mısın peki ben 1 sene başlamayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…