2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende o gün hemen eczaneye gittim 8 5 di tansiyon ama sonra sağlık ocağında ki testlerde ortaya çıktı ki Demir eksikliği 1 aydır ilaç kıllanıyorum ama yükselmiyor
Ben 1 aydir ilaci icmiyorum midemi bulandiriyor diye birde düsün aman sende ihmal etme canim

Geçmiş olsun canım. 5 hafta çokmuş ya bizimki 15-20 günde bi çağırıyor sağolsun o bile az geliyo bana
Bu gittigimde konusacagim ben sıkı takipte olmak istiyorum diye riskli gebelikleri sıkı takibe aliyorlarmis sadece ama 5 hafta da cok ya :/

Bana takalim demedi 10 civariydi saniyorum bu gittigimde birde kendi doktorum baksın yarin randevum var konusacagim

İyi yapmışsın :) evet canım @Eylem15 ve ben Oktay beye gidiyoruz ona mı gittin bugün ?
evet ona gittim
ilk defa gittim oktay beye adını cok duydum ama fırsat olmadı
benım bebeğim tüp bebek ya
tüp bebeği suat bey yaptı
sürecte cok memnun kaldım kendısınden
ıkı amelıyat oldum cok ılhgılılerdı temız bır hastane aynı zamanda
o bakımdan ona guvendım ve devam ettım ancak
suat bey hıc yorum yapmıyor
bebeğe bakıyor
kılosu boyu bu tamam
hersey yolunda o kadar

oktay bey buun kafatasını gosterdı
parmaklarını
ellerini
işte gözunde beyaz bır nokta olursa sıkıntı var demek olur sizde yok dedi
beynınde gorulen sıyahlık zeka gerılıgı olmadıgını gosterıyor dedı
suat beyden bu sekılde konusmalar hıc duymadım ben
suyu ıcın de en düşük 2 en yuksek 8 olmalı
senın 4 dedi
güzel dedi
suat bey mesela su için suanda korkulacak bırsey yok ama iş yok yasak deyınce cok krktum ben su mıktarını falan hıc soylemedı
size dogum için ne kadar dedi oktay bey
oktay beyın de cok hastası var
aynı gune gelen ınsanları nasıl dogurtacak

Sen de haklısın, ben öğretmenim, çalışma saatlerim seninkine göre daha uygun, öyle olunca çok yorucu olsa da evde makul bi saatte olabiliyorum, ondan öyle düşünüyorum sanırım

Sen de haklısın, ben öğretmenim, çalışma saatlerim seninkine göre daha uygun, öyle olunca çok yorucu olsa da evde makul bi saatte olabiliyorum, ondan öyle düşünüyorum sanırım

Öğretmen olunca tabiki çocugunla cok daha fazla vakit geçirebilirsin arkadaşıdan biliyorum gayetde rahat şekilde çocuguyla :)
ama ben 8 de evden cıkıp 7 de anca girebiliyorum haftasonu sadece izin oyuzden herşeyinden mahrum kalırım gibi..

Başlıcam sanırım, durum ne gösterir bilinmez ama şimdi başlayacağım diye plan yapıyoruz. Babaannemiz bakacak 2 gün diğer günler eşimle programlarımızı ayarlayabilirsek dönüşümlü bakacağız. Bizim 2. Oğlumuz geliyor ilkinde de ayrılmadım ama 4 buçuk aylıkken başlamıştım, kışın da annem gelir muhtemelen beraber kalırız, bakalım bu sene nasıl olacak ben de merak ediyorum :)

Bana takalim demedi 10 civariydi saniyorum bu gittigimde birde kendi doktorum baksın yarin randevum var konusacagim
Benim 9 olmasına rağmen idare eder seni kan doğumda lazım dedi zaten 10 un altına düşmeden devlet karşılamıyormuş bu dediğim serumu hamilelikte düşük olması çok normalmiş kan değerininsıkma canını 10 sıkıntılı bir değer değil gebeler için hamilelik öncesi benim.hep 13 civarinda
Olurdu şimdi 9 a düştü ama pek bi etkisi yok gibi vücuduma yani değişik hissetmiyorum

Gerçekten tüm günün dışarda geçiyor, yerinde olsam ben de aynı şekilde düşünürdüm. Yorgun argın bi de bebekle ilgilenmek çok zor olur

Doktorunuz ne dedi
Doktorum gerek görmedi eskiden kadınlar daha ilkel şartlarda doğum yaptıkları için yapılıyor şimdi hastane gibi steril bir ortamda gerek yok dedi. Birde her ihtimale karşı enfeksiyon iltihaplanma vs olabileceğinden dolayı gebeye müdaheleyi doğru bulmuyorum dedi. Bende yaptırmadım

Sabah olunca aman bosver bugunde yatayim ben modundan çıkabilirsem ins dediginiz gibi yapacagim : ))

Valla canım evet hastası çok ama muayeneleri asla aceleye getirmiyor randevular sarksa bile içerdeki hastayla tam performans ilgileniyor ne bileyim yapıcı ve açıklayıcı bir adam . Biz bebeğimizin kalp Atışını alamadığımız zaman resmen benimle üzüldüğünü hissettirdi bana o bile yetti . Her muayenem detaylı geçiyor sorularıma cevap veriyor inşallah bozulmayız:)

Iyiyim cok sükür canim ama dunde iyiydim bir anda oldu anlamadik. Ondan bir sure evde takilacagim saniyorum :// sen niye icmiyorsun bana icmiyorum diye cok kızdi ya doktor
Midemi bulandırıyor:/

Benim annem ve kayınvalidem uzakta eşim de öğretmen değil özel sektörde ben başlayamam :)

Ben kağıdımda göremedim öyle bir değeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…