Ben 1 aydir ilaci icmiyorum midemi bulandiriyor diye birde düsün aman sende ihmal etme canimBende o gün hemen eczaneye gittim 8 5 di tansiyon ama sonra sağlık ocağında ki testlerde ortaya çıktı ki Demir eksikliği 1 aydır ilaç kıllanıyorum ama yükselmiyor
Ne gelirse bana haber ver hazırlıklı olayım :) arkandan da ben geliyorum hepBende bi ara poaca borek takilmistim.sonra serbetli tatlilar.hatta bir ara cekirdek yiyip durdum ki hic sevmem.neyse ki dondurmayi yemeside keyifli bir surede ona takilayim bakalim ardindan ne gelecek
Bu gittigimde konusacagim ben sıkı takipte olmak istiyorum diye riskli gebelikleri sıkı takibe aliyorlarmis sadece ama 5 hafta da cok ya :/Geçmiş olsun canım. 5 hafta çokmuş ya bizimki 15-20 günde bi çağırıyor sağolsun o bile az geliyo bana
Ben de içmiyorum :/ şuan nasılsın canım iyi misin ?Ben 1 aydir ilaci icmiyorum midemi bulandiriyor diye birde düsün aman sende ihmal etme canim
Bana takalim demedi 10 civariydi saniyorum bu gittigimde birde kendi doktorum baksın yarin randevum var konusacagimHgb kaça düşmüş canım senin ben de demir kullanamıyorum o yüzden benim de düşüyor kan serumu taktıralım dedi doktorum devlet hastanesindeki doktorum da kan serumu 8-10 hafta idare eder 30. Haftada takalım doğumda işe yarasın dedi benim hgb 9 kusüratlardaydı
evet ona gittimİyi yapmışsın :) evet canım @Eylem15 ve ben Oktay beye gidiyoruz ona mı gittin bugün ?
Iyiyim cok sükür canim ama dunde iyiydim bir anda oldu anlamadik. Ondan bir sure evde takilacagim saniyorum :// sen niye icmiyorsun bana icmiyorum diye cok kızdi ya doktorBen de içmiyorum :/ şuan nasılsın canım iyi misin ?
Insallah canim benim cok saol:)Ayy canım cok gecmiş olsunnnnnnn.... kendıne cok dıkkat et bak bu ara fazla dolaşma tek basına toparlarsın insallah canım benım
Sen de haklısın, ben öğretmenim, çalışma saatlerim seninkine göre daha uygun, öyle olunca çok yorucu olsa da evde makul bi saatte olabiliyorum, ondan öyle düşünüyorum sanırımMuhasebe canım bende bebeğin en güzel zamanlarını işteyken kaçırmak istemem sanıırm aklım hep onda kalır.. zaten şuan için tek çocuk düşünüyoruz en tatlı zamanlarında yanında olmak isterim tabiki şartlar neyi gösterir o zamanla belli olur ama...
Sen de haklısın, ben öğretmenim, çalışma saatlerim seninkine göre daha uygun, öyle olunca çok yorucu olsa da evde makul bi saatte olabiliyorum, ondan öyle düşünüyorum sanırım
Başlıcam sanırım, durum ne gösterir bilinmez ama şimdi başlayacağım diye plan yapıyoruz. Babaannemiz bakacak 2 gün diğer günler eşimle programlarımızı ayarlayabilirsek dönüşümlü bakacağız. Bizim 2. Oğlumuz geliyor ilkinde de ayrılmadım ama 4 buçuk aylıkken başlamıştım, kışın da annem gelir muhtemelen beraber kalırız, bakalım bu sene nasıl olacak ben de merak ediyorum :)Aynı ben :) Allah'tan ben işe gidiyorum bahanem hazır yoksa full yatardım@sassygirll e katılıyorum bir arkadaşın gelsinl birlikte çok eğlenceli olur vakit geçiverir :)
Benim de 29 Nisan sanırım o aralar ayrılcam malum izin yanıyor yaz tatili :) Eylül'de hemen başlayacak mısın peki ben 1 sene başlamayı düşünmüyorum
Benim 9 olmasına rağmen idare eder seni kan doğumda lazım dedi zaten 10 un altına düşmeden devlet karşılamıyormuş bu dediğim serumu hamilelikte düşük olması çok normalmiş kan değerininsıkma canını 10 sıkıntılı bir değer değil gebeler için hamilelik öncesi benim.hep 13 civarindaBana takalim demedi 10 civariydi saniyorum bu gittigimde birde kendi doktorum baksın yarin randevum var konusacagim
Gerçekten tüm günün dışarda geçiyor, yerinde olsam ben de aynı şekilde düşünürdüm. Yorgun argın bi de bebekle ilgilenmek çok zor olurÖğretmen olunca tabiki çocugunla cok daha fazla vakit geçirebilirsin arkadaşıdan biliyorum gayetde rahat şekilde çocuguyla :)
ama ben 8 de evden cıkıp 7 de anca girebiliyorum haftasonu sadece izin oyuzden herşeyinden mahrum kalırım gibi..
Doktorum gerek görmedi eskiden kadınlar daha ilkel şartlarda doğum yaptıkları için yapılıyor şimdi hastane gibi steril bir ortamda gerek yok dedi. Birde her ihtimale karşı enfeksiyon iltihaplanma vs olabileceğinden dolayı gebeye müdaheleyi doğru bulmuyorum dedi. Bende yaptırmadımDoktorunuz ne dedi
Sabah olunca aman bosver bugunde yatayim ben modundan çıkabilirsem ins dediginiz gibi yapacagim : ))Aynı ben :) Allah'tan ben işe gidiyorum bahanem hazır yoksa full yatardım@sassygirll e katılıyorum bir arkadaşın gelsinl birlikte çok eğlenceli olur vakit geçiverir :)
Benim de 29 Nisan sanırım o aralar ayrılcam malum izin yanıyor yaz tatili :) Eylül'de hemen başlayacak mısın peki ben 1 sene başlamayı düşünmüyorum
Ne gelirse bana haber ver hazırlıklı olayım :) arkandan da ben geliyorum hep
Valla canım evet hastası çok ama muayeneleri asla aceleye getirmiyor randevular sarksa bile içerdeki hastayla tam performans ilgileniyor ne bileyim yapıcı ve açıklayıcı bir adam . Biz bebeğimizin kalp Atışını alamadığımız zaman resmen benimle üzüldüğünü hissettirdi bana o bile yetti . Her muayenem detaylı geçiyor sorularıma cevap veriyor inşallah bozulmayız:)evet ona gittim
ilk defa gittim oktay beye adını cok duydum ama fırsat olmadı
benım bebeğim tüp bebek ya
tüp bebeği suat bey yaptı
sürecte cok memnun kaldım kendısınden
ıkı amelıyat oldum cok ılhgılılerdı temız bır hastane aynı zamanda
o bakımdan ona guvendım ve devam ettım ancak
suat bey hıc yorum yapmıyor
bebeğe bakıyor
kılosu boyu bu tamam
hersey yolunda o kadar
oktay bey buun kafatasını gosterdı
parmaklarını
ellerini
işte gözunde beyaz bır nokta olursa sıkıntı var demek olur sizde yok dedi
beynınde gorulen sıyahlık zeka gerılıgı olmadıgını gosterıyor dedı
suat beyden bu sekılde konusmalar hıc duymadım ben
suyu ıcın de en düşük 2 en yuksek 8 olmalı
senın 4 dedi
güzel dedi
suat bey mesela su için suanda korkulacak bırsey yok ama iş yok yasak deyınce cok krktum ben su mıktarını falan hıc soylemedı
size dogum için ne kadar dedi oktay bey
oktay beyın de cok hastası var
aynı gune gelen ınsanları nasıl dogurtacak
Midemi bulandırıyor:/Iyiyim cok sükür canim ama dunde iyiydim bir anda oldu anlamadik. Ondan bir sure evde takilacagim saniyorum :// sen niye icmiyorsun bana icmiyorum diye cok kızdi ya doktor
Benim annem ve kayınvalidem uzakta eşim de öğretmen değil özel sektörde ben başlayamam :)Başlıcam sanırım, durum ne gösterir bilinmez ama şimdi başlayacağım diye plan yapıyoruz. Babaannemiz bakacak 2 gün diğer günler eşimle programlarımızı ayarlayabilirsek dönüşümlü bakacağız. Bizim 2. Oğlumuz geliyor ilkinde de ayrılmadım ama 4 buçuk aylıkken başlamıştım, kışın da annem gelir muhtemelen beraber kalırız, bakalım bu sene nasıl olacak ben de merak ediyorum :)
Gerçekten tüm günün dışarda geçiyor, yerinde olsam ben de aynı şekilde düşünürdüm. Yorgun argın bi de bebekle ilgilenmek çok zor olur
Ben kağıdımda göremedim öyle bir değeriDetaylı ultrasona giren arkadaşlar bi ricam olacak sizden ultrason sırasında bebeğin kalbini dinlerken verdikleri ultrason kağıdında HR kaç BPM yazıyo doktor bana bişey söylemedi ama bizimkinde 96 yazıyo çok az değil mişimdiye kadar hiç böyle az çıkmamıştı hep 150 üstüydü acaba detaylının ölçümü mü farklı iyice kafayı yedim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?