2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
yani sen sormadan bebege ultrasonda bakınca kendı kendıne detay anlatıyor mu?

yani sen sormadan bebege ultrasonda bakınca kendı kendıne detay anlatıyor mu?
Evet anlatıyor ben en son 17. Haftamda gittim resmen detaylı gibi baktı ben sormadan anlatıyor zaten burası böbrekler bunlar parmaklar bak plesenta burda yeri güzel vs sıradaki randevum haftaya 23. Haftada detaylı bakacak .

Fırsatın varsa ayrıl tabiki, annem memlekette ama kayınvalidemle aynı şehirdeyiz, bakıcı durumu olsa ben de ayrılırdım ama gözüm arkada kalmıyor anneler olunca, Allah sağlıklı ömür versin ikisine de :)

Evet y, biraz zaman geçseydi iyiydi. İnsan o kadarcik bebeği bırakmak istemiyor.

Benim kızçem annemi fazla telaşlandırdım galiba diye az önce kahvaltı sonrası Show yaptı babası bile hissetti ilk defa elini koyunca net bir şekilde şok olduk
ooh oh maşallah
Şimdi başka dr dan geldim
Bebeğin suyu 2-8 arası olması gerekiyor
Seninki 4 gayet güzel dedi
İçime su serpti
Bebek de güzel dedi sağlıklı herşey yolunda dedi

gözün audın canım çok sevindim iyi şeyler duymana.. rahatla artık birazcık ooh

Yaaa bana kimse yer vermiyor çok dertliyim bu konuda :)))))

Evet anlatıyor ben en son 17. Haftamda gittim resmen detaylı gibi baktı ben sormadan anlatıyor zaten burası böbrekler bunlar parmaklar bak plesenta burda yeri güzel vs sıradaki randevum haftaya 23. Haftada detaylı bakacak .
ben de gecebılırım o doktora
sağol canım

Geçmiş olsun canım açlıktan olabilir tansiyonun düşmüş olabilir aç kalmamaya çalış

allah allah neden düştü ki kan değerlerin :/ çok kötü oluyor ya benimde bi gözüm kararıyo kulaklarım çınlıyo anlıyorm ki düşüyo çıktığı zaman çarpıntı falan yapıyor bende baş ağrısı yapıyor normalde 13 9 falandı benim tansiyon şimdi 10 larda olunca etkiliyo beni

Şimdi başka dr dan geldim
Bebeğin suyu 2-8 arası olması gerekiyor
Seninki 4 gayet güzel dedi
İçime su serpti
Bebek de güzel dedi sağlıklı herşey yolunda dedi
Hadi geçmiş olsun diyelim o zaman sıkma bundan sonra canını da doktor niye seni böyle korkuttu ki

Bende yedim 2hafta önce zararli olabilecegi aklima gelmemisti acikcasi ama doktorum az oldugu surece herseyden yiyebilecegimi soylemisti dondurma dahilmiydi bilmiyorum tabi
malum çikolataya dayanamıyoruz dondurma diğerlerine göre daha iyi sütte var içinde zaten şerbetli tatlılar daha zararlı oluyor bende sütlü tatlıları çok severim

Otobüslerde yer vermiyorlar kimse önünden başka yere bakmıyor ama metroları seviyorum ister istemez görüyorlar :):)
Metroda da verene rastlamadım henüz biraz daha havalar ısınsın kıyafetler incelsin o zaman yer verirler diye düşünüyorum şuan monttan tam anlaşılıyor belki de :)))

Metroda da verene rastlamadım henüz biraz daha havalar ısınsın kıyafetler incelsin o zaman yer verirler diye düşünüyorum şuan monttan tam anlaşılıyor belki de :)))
mont çok etkiliyor ya ben de şişme mont gşyersem kimse yer vermiyor ama kaşe mont giyince baya belli oluyor buarada şişme montum zaten artık olmuyor göbek kısmı kapanmıyor

Acaba suyum dınlenınce mı arttı anlamadım
çünkü işi bıraktım evden calısıyorum ve hıc kalkmıyorum
Birkaç günde toparlamışsa süper canım neyse ki geçti gitti o korku bı daha yaşama inşallah ve dinlenmeye devam et tabi bende de var o tarz az az akıntı doktor suyun iyi olduğunu söylüyor hep

Anladım canım zormuş evet ya inş daha güzel yer bulursun isteyince

mont çok etkiliyor ya ben de şişme mont gşyersem kimse yer vermiyor ama kaşe mont giyince baya belli oluyor buarada şişme montum zaten artık olmuyor göbek kısmı kapanmıyor
Benimki parka tarzı evet çok belli olmuyor insanlara da kızamıyorum o yüzden :) Kase montla üşüyorum ben ya o yüzden giyemedim bu kış :)
Montun olmaması da kötü oluyor neyse ki kış bitmek üzere

Kızlar iyi günler ızmır civarı yaşayanlar tepecikde ayrıntılı usm yapdiran var mı?Birde normal fiyata önere bileceğiniz bir yer var mı?
Tepecik geçen sene alsancak mr ile anlaşmalı idi bu sene başında anlaşması bitmişti ayrıntılıyı kendi bünyesinde bakıyordu o da günde 20 tane sıra veriyordu sabahta çok erken gidip sıra almak gerekiyordu.şimdi anlaştı mı bi yerle bilmiyorum geçen ay sıkıntı idi ayrıntılı yaptırmak.
Ben perinatoloji uzmanında yaptırdım ayrıntılıyı tavsiye ederim işinin ehli çok iyi bir dr du.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…