- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Benim doktorum da her gittiğimde ayrıntılı ultrasyon gibi bebekle ilgileniyor.Zaten ben her muayenede iki tane farklı ultrasyona giriyorum.Bir tanesini başka hoca yapıyor,diğerini kendi doktorum yapıyor ve organlarına,parmaklarına kadar herşeyi detaylı bir şekilde inceliyoryani sen sormadan bebege ultrasonda bakınca kendı kendıne detay anlatıyor mu?
Metroda da verene rastlamadım henüz biraz daha havalar ısınsın kıyafetler incelsin o zaman yer verirler diye düşünüyorum şuan monttan tam anlaşılıyor belki de :)))
mont çok etkiliyor ya ben de şişme mont gşyersem kimse yer vermiyor ama kaşe mont giyince baya belli oluyorbuarada şişme montum zaten artık olmuyor göbek kısmı kapanmıyor
ya aslında işim cok rahat benim kadar rahat çalışanda azdır ama 9/6 çalışınca standart ister istemez evden cıkıp eve girdiğin saat o oluyor ortalama :)Anladım canım zormuş evet yainş daha güzel yer bulursun isteyince
Benim de şişme montumun önü kapanmıyor artık,eşim dün kafayı yedi ,10 kere önünü kapat dedi,kapanmıyor dedim,başka mont giyseydin dedi.Sonra mont alalım dedi,ben de kaşe montum var almaya gerek yok dedim,bebişe astrnot tulum aldırdımmont çok etkiliyor ya ben de şişme mont gşyersem kimse yer vermiyor ama kaşe mont giyince baya belli oluyorbuarada şişme montum zaten artık olmuyor göbek kısmı kapanmıyor
Çalışma saatlerin iyi bence ama sanırım eve uzak diye sıkıntı oluyor inş kalbine göre olur kuzumya aslında işim cok rahat benim kadar rahat çalışanda azdır ama 9/6 çalışınca standart ister istemez evden cıkıp eve girdiğin saat o oluyor ortalama :)
kış meyvelerini pek sevmediğim için yemiyorum çok. haftada bir iki kez birileri getirir önüme koyarsa belki :/ zeytinyağı da salatada kahvaltıda yiyorum ama o da çok sayılmaz. dün zorlanmaktan çok zarar verdim bölgeye. hemoroid olacağım bu gidişle :/ bu arada aşı olmadım ben de. doktor istersen yaptırabilirsin dedi çok üstüne düşmedi. ben de amaan kalsın dedim.Meyve
Zeytinyağı
Yiyomusun
Ay ben de öyleyim 2 kap yemeği zor yapıyorum. Haftanın 2 günü de dışarda yiyoruz yemek yapmak bile zor geliyo sürekli yarı uzanık haldeyimSabah olunca aman bosver bugunde yatayim ben modundan çıkabilirsem ins dediginiz gibi yapacagim : ))
Hamilelik takviminde yazan ile farklı o zaman. Anladım fıstık. Biraz daha kullanabiliyorsun o zaman izni, ne güzel.benim sat a göre 7 nisanda 32+0 oluyor. ama ultrasonda geriden geliyor geç döllenmeden dolayı takvimim ultrasona göredoktorum nöbet için sat ı baz alarak 24 haftalık rapor verdi. 32 de de aynı şekilde olacak canım.
benim de yatağa uzanınca iyice hareketleniyor. akşam yemeğinden hemen sonra başlıyor sporuna. tekme olmasa da karnım hep oynuyor dalgalanıyor <3Ben de bakıyorum gece fln uyandığımda hareketli , akşam 10 dan sonra coşuyor zaten .. bittik biz diyorum :))
Tuvalet sorunu bende de demire başladıktan sonra iyice bozuldu malesef ya
sağol canım inş. öyle olur hepimiz için :)Çalışma saatlerin iyi bence ama sanırım eve uzak diye sıkıntı oluyor inş kalbine göre olur kuzum
Güzel haberler duyduğuna çok sevindim fıstık.Rahatlamissindir. yine de biraz dunlenmeye devam et bence. Ne zaman dönmeyi düşünüyorsun?evet ona gittim
ilk defa gittim oktay beye adını cok duydum ama fırsat olmadı
benım bebeğim tüp bebek ya
tüp bebeği suat bey yaptı
sürecte cok memnun kaldım kendısınden
ıkı amelıyat oldum cok ılhgılılerdı temız bır hastane aynı zamanda
o bakımdan ona guvendım ve devam ettım ancak
suat bey hıc yorum yapmıyor
bebeğe bakıyor
kılosu boyu bu tamam
hersey yolunda o kadar
oktay bey buun kafatasını gosterdı
parmaklarını
ellerini
işte gözunde beyaz bır nokta olursa sıkıntı var demek olur sizde yok dedi
beynınde gorulen sıyahlık zeka gerılıgı olmadıgını gosterıyor dedı
suat beyden bu sekılde konusmalar hıc duymadım ben
suyu ıcın de en düşük 2 en yuksek 8 olmalı
senın 4 dedi
güzel dedi
suat bey mesela su için suanda korkulacak bırsey yok ama iş yok yasak deyınce cok krktum ben su mıktarını falan hıc soylemedı
size dogum için ne kadar dedi oktay bey
oktay beyın de cok hastası var
aynı gune gelen ınsanları nasıl dogurtacak
Benim de şişme montumun önü kapanmıyor artık,eşim dün kafayı yedi ,10 kere önünü kapat dedi,kapanmıyor dedim,başka mont giyseydin dedi.Sonra mont alalım dedi,ben de kaşe montum var almaya gerek yok dedim,bebişe astrnot tulum aldırdım
hastanede yenıdogan unıtesı var mıValla canım evet hastası çok ama muayeneleri asla aceleye getirmiyor randevular sarksa bile içerdeki hastayla tam performans ilgileniyor ne bileyim yapıcı ve açıklayıcı bir adam . Biz bebeğimizin kalp Atışını alamadığımız zaman resmen benimle üzüldüğünü hissettirdi bana o bile yetti . Her muayenem detaylı geçiyor sorularıma cevap veriyor inşallah bozulmayız:)
Midemi bulandırıyor:/
Benim annem ve kayınvalidem uzakta eşim de öğretmen değil özel sektörde ben başlayamam :)
Hamile olmadan önce de bayanlara yer verilmiyordu ki canım,şimdi verilsin kazara oturduğumuz zaman da başımızda bekliyorlar,kalkıp yer verelim diyeÇıkar montunu aç önünüü çekilin ben hamileyim de
en azından mont almadan kışı bitireceğizBenimki parka tarzı evet çok belli olmuyor insanlara da kızamıyorum o yüzden :) Kase montla üşüyorum ben ya o yüzden giyemedim bu kış :)
Montun olmaması da kötü oluyor neyse ki kış bitmek üzere
aynen canım dikkat etmek lazım.. bende metro kullanıyorum ama genelde yer veriyolar allahtan benim göbek 2 ay önden gittiğinden galibabenimde son demlerim montlarımla ya zor kapatıyorum önlerini bi an önce havalar ısınsınnn artık :)
ben metro otobüs farketmez sıcak oldugu için montu direk çıkarıyorum oyuzden sanırım ama hamilelikle ilgili deil önceden de kapalı biyere girer girmez çıkarırdım üstümdekini diger türlü soguga cıkınca anında kapardım şifayı çünkü :):)
zaten artık kendimize bişey almıyoruz varsa yoksa bebişeBenim de şişme montumun önü kapanmıyor artık,eşim dün kafayı yedi ,10 kere önünü kapat dedi,kapanmıyor dedim,başka mont giyseydin dedi.Sonra mont alalım dedi,ben de kaşe montum var almaya gerek yok dedim,bebişe astrnot tulum aldırdım
benim de yatağa uzanınca iyice hareketleniyor. akşam yemeğinden hemen sonra başlıyor sporuna. tekme olmasa da karnım hep oynuyor dalgalanıyor <3
bu sürecin sonunda hemoroid olmasak bari. ben oraya doğru gidiyorum. tüm gece çok sinirim bozuktu. ne yapalım başa gelen çekilir.
Kuzummm cok saol sen nasilsin gorunmuyorsun ?S Serylady Canım çok geçmiş olsun tatsız bir olay atlamışsın şükür iyiymişsin şimdi sevindim kendine dikkat et canım gelmiş geçmiş olsun bi daha olmasın inşallah.
@kanaryamm Canım o ufak tepek şeyler çok çıkıyor ayrıntılıda için rahat olsun prensesin gayet sağlıklı maşallah.ultrason ve ayrıntılı sonuçlarını baktım canım o değerde bişey yazmıyor bende göremedim.
victoryvivi canım biraz korku atlatmışsın şükür bugün güzel sonuçlar almışsın gözün aydın.
freyahel bende senin gibiyim canım yapılacak işler var günlük rutin işler dışında bugün yarın erteliyorum hiç bişey yapmak canım istemiyor bi kendime gelmem lazım.
Benim doktorum sadece tatliya karsi ve ben bu ay baya yedim saniyorum ://malum çikolataya dayanamıyoruz dondurma diğerlerine göre daha iyi sütte var içinde zaten şerbetli tatlılar daha zararlı oluyor bende sütlü tatlıları çok severim
Hamile olmadan önce de bayanlara yer verilmiyordu ki canım,şimdi verilsin kazara oturduğumuz zaman da başımızda bekliyorlar,kalkıp yer verelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?