Benim normali düsük zaten tansiyonum hep 11 7 lerde seyreder bu sefer kacti solemediler ki ben bu aralar ilaclari baya aksattim kendimi de yordum ondandir diyorum yarin randevum var doktorum detayli bakar ins hersey olmasi gerektigi gibidirallah allah neden düştü ki kan değerlerin :/ çok kötü oluyor ya benimde bi gözüm kararıyo kulaklarım çınlıyo anlıyorm ki düşüyo çıktığı zaman çarpıntı falan yapıyor bende baş ağrısı yapıyor normalde 13 9 falandı benim tansiyon şimdi 10 larda olunca etkiliyo beni
Benimde ama ben mecburum ://Valla canım evet hastası çok ama muayeneleri asla aceleye getirmiyor randevular sarksa bile içerdeki hastayla tam performans ilgileniyor ne bileyim yapıcı ve açıklayıcı bir adam . Biz bebeğimizin kalp Atışını alamadığımız zaman resmen benimle üzüldüğünü hissettirdi bana o bile yetti . Her muayenem detaylı geçiyor sorularıma cevap veriyor inşallah bozulmayız:)
Midemi bulandırıyor:/
Benim annem ve kayınvalidem uzakta eşim de öğretmen değil özel sektörde ben başlayamam :)
Aynen kuzum yoksa ne olurdu bilmemçokk geçmiş olsun canım.. Allah tan yanındaymış
Amin canim hepimizi korusun insallahÇok geçmiş olsun Allahım beterinden korusun
Bilmiyorum da o acayip rahatsiz ediyor beni yirtilacakmis gibi hissediyorum.İyi olmana sevindim dikkat et kendine ve bebişe, benim karnım da çok geriliyor, bana yediklerim dokunuyor galiba
Tesékkur ederim canim bilgilendirme icin ins. Bizde memnun kalirizSağol canım bilgilendirdigin için tabi ki haber veririm sana
Hakkından hayırlısı olsun tekrar
İnşallah bu doktorundan daha çok içine siner yenisi
Çok güldüm mesajına freyahel. İnsanların işi gücü yok yemin ederim.
Ben de oglumda litetrax kullandım çok memnunduk. Herkese tavsiye ederim arkadaşlar
Özellikle kalın tekerlekli oluşu ve sağlamligi çok iyi
Leporella Allah kolaylık versin hepimize
Hamilelere günde 1 saat ya da 1.5 saat daha kısa çalışma izni var canım haberin var di mi
Havvaku, arkadaşım egsitasarim dan yaptırdı instagramda. Memnun kaldı bir bak istersen canım
Çok geçmiş olsun canım. Aman istirahat edin.
Kanaryam Size de geçmiş olsun inşallah çok sağlıklı olur hepimizin bebeği
Çantanın markası ne mirketcim
Çok geçmiş olsun
Buz ve kolonya oneriyorlar canim benim hic agrimadigi icin denemedim ama yaniltmayayim burdaki arkadaslardan okumustum sadeceDün tetenoz aşısı olduğumu yazmıştım yapılırken bile acı hissetmedim demiştim ve şu an omzundan aşağı bütün kolum ağrıyor yahu bide üstüne yatmışım aman aman koptu kolum
Geçmiş olsun canım kolunu dün aşıdan sonra soğuk tutsaydın bugüne hiç ağrın kalmazdı,ben buraya yazmıştım,istersen şimdi koy buz torbası ya da ıslak bir havluDün tetenoz aşısı olduğumu yazmıştım yapılırken bile acı hissetmedim demiştim ve şu an omzundan aşağı bütün kolum ağrıyor yahu bide üstüne yatmışım aman aman koptu kolum
Sag ol canım iyiyiz geçen tlf bozuktu kaç gün giremedim doğru düzgün.kontroller şeker yüklemesi atlattık şükür bakalım ilerliyoruz.asıl sen nasılsın canım neden olmuş kan değerlerinde dolayı mı ?Kuzummm cok saol sen nasilsin gorunmuyorsun ?
Benim disardan gorunmuyor ya ne zamandan sonra disardan gorulebiliyor ? Daha haftam erkenmi ki ?en azından mont almadan kışı bitireceğizyani inşallah
aynen canım dikkat etmek lazım.. bende metro kullanıyorum ama genelde yer veriyolar allahtan benim göbek 2 ay önden gittiğinden galiba
zaten artık kendimize bişey almıyoruz varsa yoksa bebişehaftasonu eşimle gömlek aldık kendimize bi mutlu olduk uzun süredir bişey almamıştık diye
benmde yemekten,meyveden ve sodadan sonra baya hareketleniyor , hatta evde olunca açıyorum göbüşü izliyorum dışardan bile farkediliyor
Buz ve kolonya oneriyorlar canim benim hic agrimadigi icin denemedim ama yaniltmayayim burdaki arkadaslardan okumustum sadece
Geçmiş olsun canım kolunu dün aşıdan sonra soğuk tutsaydın bugüne hiç ağrın kalmazdı,ben buraya yazmıştım,istersen şimdi koy buz torbası ya da ıslak bir havlu
Ondan da olabilir tansiyonda düsmüs ondanda olabilir dediler. Degerlerim hep yerlerdeydi gittigimde zaten ben bu aralar hatta yaklasik 1 aydir nerdeyse hic dinlenmedim ilaclari da biraz aksattim ondan oldugunu düsünuyorum cok sukür herseyinin temiz cikmasina cok sevindim grupta detayliyi olmayan bir ben kaldim saniyorum ikili testte de oyle olmustu :)) gec olsun guc olmasin insallahSag ol canım iyiyiz geçen tlf bozuktu kaç gün giremedim doğru düzgün.kontroller şeker yüklemesi atlattık şükür bakalım ilerliyoruz.asıl sen nasılsın canım neden olmuş kan değerlerinde dolayı mı ?
Benim de oyleydi oranin acisindqn tuvalete gidemiyordum artik kayisi ve kefir sayesinde suan iyiyim. Insan o karindaki sislige bile dayanamiyor lifli gidalar tuketmeye bak brokoli vs gibi insallah birseyin kalmaz birde hareket ve su kuzum kurtaricikış meyvelerini pek sevmediğim için yemiyorum çok. haftada bir iki kez birileri getirir önüme koyarsa belki :/ zeytinyağı da salatada kahvaltıda yiyorum ama o da çok sayılmaz. dün zorlanmaktan çok zarar verdim bölgeye. hemoroid olacağım bu gidişle :/ bu arada aşı olmadım ben de. doktor istersen yaptırabilirsin dedi çok üstüne düşmedi. ben de amaan kalsın dedim.
Hahahaha bı gün dayanamazsam yaparımÇıkar montunu aç önünüü çekilin ben hamileyim de
Benim montlarin onu simdiden kapanmiyor hepsini darmi almisim nedir :)) ondan belli de oluyor yer veriyorlar genelde versinler de bir zahmetMetroda da verene rastlamadım henüz biraz daha havalar ısınsın kıyafetler incelsin o zaman yer verirler diye düşünüyorum şuan monttan tam anlaşılıyor belki de :)))
Ben de hamilelikten aylar önce sigarayı bıraktığım için kilo almıştım zaten üstüne bı de hamilelik olunca benim tüm montlar olmadı parka tarzı mont aldım yeni biraz bol o yüzden belli olmuyor ben rahat ediyorum dar olmadığı için de kimse anlayıp yer vermiyor bozuluyorum artık :))) çok da kilo almadım sanırım galiba insanlar da haklı anlamıyorlar ama ben biliyorum ya herkes bilsin istiyorum hahahahaBenim montlarin onu simdiden kapanmiyor hepsini darmi almisim nedir :)) ondan belli de oluyor yer veriyorlar genelde versinler de bir zahmet
Kefiri kendin mi mayalıyorsun canım yoksa hazır mıBenim de oyleydi oranin acisindqn tuvalete gidemiyordum artik kayisi ve kefir sayesinde suan iyiyim. Insan o karindaki sislige bile dayanamiyor lifli gidalar tuketmeye bak brokoli vs gibi insallah birseyin kalmaz birde hareket ve su kuzum kurtarici
Bi silkeleyelim birbirimizi : )bazen rutini bile yapmak zor geliyor.iyice tembel oldumS Serylady Canım çok geçmiş olsun tatsız bir olay atlamışsın şükür iyiymişsin şimdi sevindim kendine dikkat et canım gelmiş geçmiş olsun bi daha olmasın inşallah.
@kanaryamm Canım o ufak tepek şeyler çok çıkıyor ayrıntılıda için rahat olsun prensesin gayet sağlıklı maşallah.ultrason ve ayrıntılı sonuçlarını baktım canım o değerde bişey yazmıyor bende göremedim.
@victoryvivi canım biraz korku atlatmışsın şükür bugün güzel sonuçlar almışsın gözün aydın.
freyahel bende senin gibiyim canım yapılacak işler var günlük rutin işler dışında bugün yarın erteliyorum hiç bişey yapmak canım istemiyor bi kendime gelmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?