2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim normali düsük zaten tansiyonum hep 11 7 lerde seyreder bu sefer kacti solemediler ki ben bu aralar ilaclari baya aksattim kendimi de yordum ondandir diyorum yarin randevum var doktorum detayli bakar ins hersey olmasi gerektigi gibidir

Benimde ama ben mecburum ://

Dün tetenoz aşısı olduğumu yazmıştım yapılırken bile acı hissetmedim demiştim ve şu an omzundan aşağı bütün kolum ağrıyor yahu bide üstüne yatmışım aman aman koptu kolum

Tesékkur ederim canim bilgilendirme icin ins. Bizde memnun kaliriz

Dün tetenoz aşısı olduğumu yazmıştım yapılırken bile acı hissetmedim demiştim ve şu an omzundan aşağı bütün kolum ağrıyor yahu bide üstüne yatmışım aman aman koptu kolum
Buz ve kolonya oneriyorlar canim benim hic agrimadigi icin denemedim ama yaniltmayayim burdaki arkadaslardan okumustum sadece

Geçmiş olsun canım kolunu dün aşıdan sonra soğuk tutsaydın bugüne hiç ağrın kalmazdı,ben buraya yazmıştım,istersen şimdi koy buz torbası ya da ıslak bir havlu

Benim disardan gorunmuyor ya ne zamandan sonra disardan gorulebiliyor ? Daha haftam erkenmi ki ?

SAğolun kızlar buz torbam var hemen koyayım gittikçe şiddetleniyor
Buz ve kolonya oneriyorlar canim benim hic agrimadigi icin denemedim ama yaniltmayayim burdaki arkadaslardan okumustum sadece

Geçmiş olsun canım kolunu dün aşıdan sonra soğuk tutsaydın bugüne hiç ağrın kalmazdı,ben buraya yazmıştım,istersen şimdi koy buz torbası ya da ıslak bir havlu

Ondan da olabilir tansiyonda düsmüs ondanda olabilir dediler. Degerlerim hep yerlerdeydi gittigimde zaten ben bu aralar hatta yaklasik 1 aydir nerdeyse hic dinlenmedim ilaclari da biraz aksattim ondan oldugunu düsünuyorum cok sukür herseyinin temiz cikmasina cok sevindim grupta detayliyi olmayan bir ben kaldim saniyorum ikili testte de oyle olmustu :)) gec olsun guc olmasin insallah

Benim de oyleydi oranin acisindqn tuvalete gidemiyordum artik kayisi ve kefir sayesinde suan iyiyim. Insan o karindaki sislige bile dayanamiyor lifli gidalar tuketmeye bak brokoli vs gibi insallah birseyin kalmaz birde hareket ve su kuzum kurtarici

Metroda da verene rastlamadım henüz biraz daha havalar ısınsın kıyafetler incelsin o zaman yer verirler diye düşünüyorum şuan monttan tam anlaşılıyor belki de :)))
Benim montlarin onu simdiden kapanmiyor hepsini darmi almisim nedir :)) ondan belli de oluyor yer veriyorlar genelde versinler de bir zahmet

Benim montlarin onu simdiden kapanmiyor hepsini darmi almisim nedir :)) ondan belli de oluyor yer veriyorlar genelde versinler de bir zahmet
Ben de hamilelikten aylar önce sigarayı bıraktığım için kilo almıştım zaten üstüne bı de hamilelik olunca benim tüm montlar olmadı parka tarzı mont aldım yeni biraz bol o yüzden belli olmuyor ben rahat ediyorum dar olmadığı için de kimse anlayıp yer vermiyor bozuluyorum artık :))) çok da kilo almadım sanırım galiba insanlar da haklı anlamıyorlar ama ben biliyorum ya herkes bilsin istiyorum hahahaha

Benim de oyleydi oranin acisindqn tuvalete gidemiyordum artik kayisi ve kefir sayesinde suan iyiyim. Insan o karindaki sislige bile dayanamiyor lifli gidalar tuketmeye bak brokoli vs gibi insallah birseyin kalmaz birde hareket ve su kuzum kurtarici
Kefiri kendin mi mayalıyorsun canım yoksa hazır mı

Bi silkeleyelim birbirimizi : )bazen rutini bile yapmak zor geliyor.iyice tembel oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…