2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Dusuk yapip kanamayla ogrenen var çoğunlukla erken donemde
Ben ilk gebeligimde kontrole gittigimde ogrenmistim ama 6 aylik kadardi.

Bünyeye degisir canim kalbi durduysa vücut kendi de atabilir kanama olur duser icerde parca kalmaz temizlenirse kurtaja gerek olmaz.hiç kanama olmadan da olabilir bir hafta on günde bisey olmuyor anneye.

Masallah 4 tanesi normal dogumdu yani. Tebrik ederim seni. Genelde normal dogumdan korkulur. Baglatmak yerine farkli korunma yolari deneseniz canim. Korundun mu hiç? Doktorunla paylaş bence bu düşünceni.

Bünyeye degisir canim kalbi durduysa vücut kendi de atabilir kanama olur duser icerde parca kalmaz temizlenirse kurtaja gerek olmaz.hiç kanama olmadan da olabilir bir hafta on günde bisey olmuyor anneye.
Mesela bana 3 hafta sonra gel dedi ben 3 hafta gidemicem Allah korusun bişey olsa insan nasıl anlıcakki. Kafama böyle şeyler geliyor bazen

Ay canım çok üzüldüm ya. Ahirette sana şefaatçi olur inşallah
Amin arkadasim insallah
Cok şükür allah ardından kizimi verdi bana.
Simdide nasipse bu cekirdek gelecek. Hep birliktede doguma giderken heyecanlarimizi yazarız ins aklina olumsuz hic 1sey getirme lutfen

Bende Mart ayinda hamilelik yasamistim. Bebegin gelisimi geriden geliyordu haftasina gore. Sonra kalp atislarida durdu. Doktor bekletti belki duşük olur diye ama olmadi. Kurtaj oldum. Kanamam falan da olmadi. Allah kimsenin basina vermesin. Insallah bebislerin iyi haberlerini aliriz hep.

Hayirli olsun
Benim de 5+3 te kesem 1.34 cm imiş normal yani seninkide o haftada betahcg yi bilmiyorum

Kanama olur
İlk etapta çok da belli etmez kendini

Amin arkadasim insallah
Cok şükür allah ardından kizimi verdi bana.
Simdide nasipse bu cekirdek gelecek. Hep birliktede doguma giderken heyecanlarimizi yazarız ins aklina olumsuz hic 1sey getirme lutfen
İnşallah canım getirmemeye çalışıyorum bende inşallah hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız.

Reactions: H E
Nekadar canım scaba doğum ücreti sezeryan ? Bende orayı ve o doktoru duydum daha öncede adnan bey koru hastanesinde görev yapmış
evet canim koru hastanesindede hekim olarak calismis. ben persembeye randevu aldim. normal fiyati 6200 TL ama sigorta aracigiyla yapinca 5000 TL ayrica devlet 15% geri ödüyormus.
Koru hastaneside 6500 TL fiyat vermisti. ben Koruya gidelim diyorum ama eşim illa önce Adnan hocayla görüşelim dedi

Mesela bana 3 hafta sonra gel dedi ben 3 hafta gidemicem Allah korusun bişey olsa insan nasıl anlıcakki. Kafama böyle şeyler geliyor bazen
Sana birşey olmaz
Sana zarar veeme aşamasına gelene kadar zaten belli eder kendini
Düşük belirtileri olur kanama olur
Gebelik belirtilerin kaybılur
Ocak’ta benim bebeğimin de kalbi durmuştu
Sabah bi kalktım hiç bi rahatsızlık kalmamış , iki gün sonra dr a göründüm kalp atılı Yok dedi

Canım ya çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın. Bebeğini sağ sağlim alırsın inşalah kucağına.

Canım benim zaten şimdide yok hiç belirtim o yüzden merak ediyorum ben zaten. Çok nadir kasıklarım ağrıyor veya sızlıyor o kadar ama oda çok az.

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…