Benim 3.sezeryanim olacak inşallah 2.sezeryanım tam 1sene önce oldu.
14 -15 ay arayla 2.sezeryan dogumunu yapanlar arkadaslarim var sıkıntı olmadi hic birinde.
Merhaba ;benim ön dişlerimde çok az açıklık var,daha önce ortaya dolgu yaptırmıştım,ama tekrar açıldı ve şu anda yaptırmak istiyorum.Yaptırabilirmiyim,yapılırsa ne zaman ?
Antalyada yaşıyorum ama semt olarak küçük ve eşim bu semtli %80 akraba var. Karşı apartmanımızda dayısı var çaprazımızda teyzesi falan :) ama çok samimi değiller öyle yakın oldukları için galiba evime daha hiç biri gelmedi mesela ilginç bi şekilde :)
Kızlar size bişey sorucam. Hani doktorlar diyorya kalbi ilk etapta yavaş atıyor allah korusun duradabilir diye. Allahım korusun diyelim ki durdu nasıl belli ediyor kanamamı gelir yoksa Allah korusun düşemez anneyemi zarar verir çok merak ediyorum hiç bilgim yok bu konuda.
Sanirim bende haziran annesi adayiyim 19 ağustos son adet tarihim. 2 ekimde kan testim 50 3 ekim 78 4 ekim 129. 11 ekimde 3900 ve 15 ekim kan testim 14900 bugun doltora gittigimde 5+2 dedi gec dollenme 13.85 mm kese gorundu kalp atusi için iki hafta sonra dedi benim gibi olan varmi okuduklarima nazaran haftasina gore kan degerim ve kese olcumu buyukmu
Merhaba bende 1 sey sorabilir miyim.dis tasi temizligi yaptirabiliyor muyum bu donemde.
Ve implantlarım sorun yaratmaz degil mi.vee elma sirkesi ile gargaraya ne diyorsunuz