2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Jeli taptıktan sonra aksine yürümek gerekiyor her yereyayılsın diye internet ye kullanımındada yazıyor tablette ise Eriyene kadar uzanmak gerekiyor

Evet de ben yatıyorum ama sabah dozunda yarım saat sonra kalkıyorum mecburen ne bileyim hemen kalksam akıverecek gibi

Kızlar merhaba ben bebegini kaybettim. Düşük olacak yani. Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin gruptan cikiom kendinize iyi bakın.
Canim n olur üzülme olur mu hayirlısı böyleymiş demekki Allahim en kisa zamanda tekrardan nasip etsin insallah Sende kendine iyi bak olur mu?

Selam kızlar bende yeni öğrendim. Haziran annesi olacağım Allah nasip ederse benim sorum aranızda 3.sezeryanı 1 sene arayla yapan var mı ???
Benim 3.sezeryanim olacak inşallah 2.sezeryanım tam 1sene önce oldu.
14 -15 ay arayla 2.sezeryan dogumunu yapanlar arkadaslarim var sıkıntı olmadi hic birinde.

Kızlar diş hekimiyim yardım edebileceğim bişey varsa sorabilirsiniz
Merhaba ;benim ön dişlerimde çok az açıklık var,daha önce ortaya dolgu yaptırmıştım,ama tekrar açıldı ve şu anda yaptırmak istiyorum.Yaptırabilirmiyim,yapılırsa ne zaman ?

Hangi semt feelingcim çok merak ettim bende Antalyalıyım ya ben uncalı mah oturuyorum

Kızlar size bişey sorucam. Hani doktorlar diyorya kalbi ilk etapta yavaş atıyor allah korusun duradabilir diye. Allahım korusun diyelim ki durdu nasıl belli ediyor kanamamı gelir yoksa Allah korusun düşemez anneyemi zarar verir çok merak ediyorum hiç bilgim yok bu konuda.

Sanirim bende haziran annesi adayiyim 19 ağustos son adet tarihim. 2 ekimde kan testim 50 3 ekim 78 4 ekim 129. 11 ekimde 3900 ve 15 ekim kan testim 14900 bugun doltora gittigimde 5+2 dedi gec dollenme 13.85 mm kese gorundu kalp atusi için iki hafta sonra dedi benim gibi olan varmi okuduklarima nazaran haftasina gore kan degerim ve kese olcumu buyukmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…