Ay ben de öyleyim 2 kap yemeği zor yapıyorum. Haftanın 2 günü de dışarda yiyoruz yemek yapmak bile zor geliyo sürekli yarı uzanık haldeyim
benimde ara öğünlerim tatlı oldu vallaBenim doktorum sadece tatliya karsi ve ben bu ay baya yedim saniyorum ://
Ana öğünlerimde tatli olabilir biraksam : )benimde ara öğünlerim tatlı oldu valla
Mecburi olacak bakalım inşallah altından kalkabiliriz:)))Fırsatın varsa ayrıl tabiki, annem memlekette ama kayınvalidemle aynı şehirdeyiz, bakıcı durumu olsa ben de ayrılırdım ama gözüm arkada kalmıyor anneler olunca, Allah sağlıklı ömür versin ikisine de :)
ooh oh maşallah
gözün audın canım çok sevindim iyi şeyler duymana.. rahatla artık birazcık ooh
ben de gecebılırım o doktora
sağol canım
hastanede yenıdogan unıtesı var mı
sitesınde yazmıyor ama?
inşallah canım yorma kendini ilaçlarını aksatmaBenim normali düsük zaten tansiyonum hep 11 7 lerde seyreder bu sefer kacti solemediler ki ben bu aralar ilaclari baya aksattim kendimi de yordum ondandir diyorum yarin randevum var doktorum detayli bakar ins hersey olmasi gerektigi gibidir
ahah asıl kiloyu bunlar yapıyor işte bu zamana kadar almadım ama tatlı yediğimden beri almaya başladım iyi mi kötümü bilemedimAna öğünlerimde tatli olabilir biraksam : )
Bünyen zaten zayıf galiba senin kendinde zayıfsın Ozan bütün değerlerini sömürüyor.hamilelik gerçekten bir hastalık bir gibi bilmiyorum banada pek yaramıyor :)Ondan da olabilir tansiyonda düsmüs ondanda olabilir dediler. Degerlerim hep yerlerdeydi gittigimde zaten ben bu aralar hatta yaklasik 1 aydir nerdeyse hic dinlenmedim ilaclari da biraz aksattim ondan oldugunu düsünuyorum cok sukür herseyinin temiz cikmasina cok sevindim grupta detayliyi olmayan bir ben kaldim saniyorum ikili testte de oyle olmustu :)) gec olsun guc olmasin insallah
Off sorma bütün gün uzanabilirim rutinler bile işkence :SBi silkeleyelim birbirimizi : )bazen rutini bile yapmak zor geliyor.iyice tembel oldum
Kizlar 24 haftalik oldum artik bebegin hareketlerini cok net hissediyorum. Bugun bir arkadasim ben senin gibiyken karnim saga sola yamuluyordu cok hareketliydi oglum dedi. Bu mumkun mu? Canim sıkıldı bir problem mi var diye. Iki kere kayip yasadim zaten stresliyim bunu duyunca butun gun hareket takibi yaptim
Bence biraz abartmış sanki bilemedim ben daha bugün hissettim günün .Kizlar 24 haftalik oldum artik bebegin hareketlerini cok net hissediyorum. Bugun bir arkadasim ben senin gibiyken karnim saga sola yamuluyordu cok hareketliydi oglum dedi. Bu mumkun mu? Canim sıkıldı bir problem mi var diye. Iki kere kayip yasadim zaten stresliyim bunu duyunca butun gun hareket takibi yaptim
Sinsi aşı ertesi gün çıkıyo ağrısı.Bi haftaya geçiyor geçmiş olsunDün tetenoz aşısı olduğumu yazmıştım yapılırken bile acı hissetmedim demiştim ve şu an omzundan aşağı bütün kolum ağrıyor yahu bide üstüne yatmışım aman aman koptu kolum
Kizlar 24 haftalik oldum artik bebegin hareketlerini cok net hissediyorum. Bugun bir arkadasim ben senin gibiyken karnim saga sola yamuluyordu cok hareketliydi oglum dedi. Bu mumkun mu? Canim sıkıldı bir problem mi var diye. Iki kere kayip yasadim zaten stresliyim bunu duyunca butun gun hareket takibi yaptim
canım ben zaten baya geç hissettm hareketleriniBenim disardan gorunmuyor ya ne zamandan sonra disardan gorulebiliyor ? Daha haftam erkenmi ki ?
herkesin yapısı farklı bence hiç takma kafana. ben 24 de hareketlerini yeni hissetmeye başlamıştım yani..Kizlar 24 haftalik oldum artik bebegin hareketlerini cok net hissediyorum. Bugun bir arkadasim ben senin gibiyken karnim saga sola yamuluyordu cok hareketliydi oglum dedi. Bu mumkun mu? Canim sıkıldı bir problem mi var diye. Iki kere kayip yasadim zaten stresliyim bunu duyunca butun gun hareket takibi yaptim
Zorla can sıkıyor insanlar paranoyak oldum bisey mi oldu diye. 650 gram bebek ne kadar guclu olabilir ki sonucta. Sagol canim icimi rahatlattin:)Hamilelikte herkes herşeyi aynı yaşamaz. Bence bunu kafana hiç takmamalısın
Atıyorum seninle ikimiz bugün 24+4 olalım, yine de senin bebeğinin tepkileri ve hareketleriyle benimki aynı olmaz.
Kimseninki aynı olamazHiiiiçççç canını sıkıp moralini bozma Problem yoktur merak etme
Zaten o konuya hic deginmiyorum 35 yil onceki hamilelikte neler as erdigini dinlemekten biktim:) bizle yarismasalar olmaz. 28 haftaya kadar duzenli hareketi olmaz dedi doktorum. Bir gun uyur bir gun cok hareketli olur normal dedi. Yinede can sıkan arkadaslar oluyor sagolsunlar yani..Bence biraz abartmış sanki bilemedim ben daha bugün hissettim günün .
Benim kv de kocamı 40 günlük hamileyken hissetmiş güya öyle diyor40 günlük hamile nasıl olunuyorsa :))
Dün ben de telaşlıydım hiç hissetmiyorum diye arkadaşlar güzel şeyler söylediler sağolsunlar rahatlattılar Beni bu sabah tekme yedim :)
Kafama takmamaya calisiyorum zorla sinir edicek bir konu buluyorlar. Insanlardan kacar oldum artik. Hassasiyetimizi anlamalari lazim. Aynen bende minikten biraz buyuk hissediyorum:) pit pit saga sola vuruyor ben burdayim diyor..Canım bence endişelenicek bişey yok herkes hissederken bebegini hatta tekmeler atıyor derken ben 2 3 haftadır minik minik kıpırtılar hissediyorum hala :):) kaldıki karnımın şekli deişsinn çok zor ihtimal şuan için...
22+3üm ultrasonda daha büyük görünüyordu en son ona ragmen hala minik kıpırtılardayım herkesin hissi aynı deil bunları kafana takma bence önemli olan hissetmenn orda oldugunu bilmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?