2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kafama takmamaya calisiyorum zorla sinir edicek bir konu buluyorlar. Insanlardan kacar oldum artik. Hassasiyetimizi anlamalari lazim. Aynen bende minikten biraz buyuk hissediyorum:) pit pit saga sola vuruyor ben burdayim diyor..

evet anlamıyorlar gerçekten duymamaya çalışmak lazım... burda bile herkes hissetmeye başladı bende hissedeyim die bekliyordum oyuzden minik kıpırtılara şükür kademe kademe güçlenir bundan sonrasını dert etmeye gerek yok :)

sen benden biraz daha öndesin sanırım bak seninkiler daha güçlüymüş

Oglun tembel olcak galiba deyip duruyor surekli. Arkadas mi dusman mi belli degil. 24+1 olduk bugun cok azcik ondeyiz sanirim. 36. Haftalara dogru isinlansak artik dogum haberleriyle icimiz rahatlasa cok uzun bir surec:)

Çoooook teşekkür ediyorum
Icimi rahatlattın canım ☺
Sağîma yatarim sürekli arada sola dönerim. Bedenim öyle rahat ediyor.
O zaman ikinci dozum hafif geçecek : )

Oglun tembel olcak galiba deyip duruyor surekli. Arkadas mi dusman mi belli degil. 24+1 olduk bugun cok azcik ondeyiz sanirim. 36. Haftalara dogru isinlansak artik dogum haberleriyle icimiz rahatlasa cok uzun bir surec:)
tembel değil uslu olacak benim oğlum annesini hiç yormıcakk, hem anneye tekme atılmaz biliyo işte akıllı de hemen

Bu gittigimde konusacagim ben sıkı takipte olmak istiyorum diye riskli gebelikleri sıkı takibe aliyorlarmis sadece ama 5 hafta da cok ya :/
Ya insan rahat edemiyor içimiz rahat olsun gidelim bişey olmaz :) fetal eco için 4 Mart'a randevu verdiler doktor illa burada yaptır dedi. Kendi doktoruma mesaj attım için rahat etsin başka yerde de yaptırabilirsin dedi
Ben kağıdımda göremedim öyle bir değeri
Çok sağol canım doktoruma ulaştım sonunda normal yazmış

Çok teşekkür ederim canım İnşâAllah bi sıkıntı değildir Rabbim onu bize bağışlasın

Ay hiç sıkma canını canım hareketlerini net hissediyor olmak yeterli ayrıca o kadar hareketli çocuk kesin şuanda da fazla hareketlidir bizimkiler sakin uslu bebiş olacaklar böyle düşün o arkadaşına da oyle cevap ver

Slm kızlar,detaylıya girdik dün.herşey yolunda radyolog “periton zarında kalsifikasyon”var yazıcam rapora ama korkmayın tek başına birşey ifade etmez dedi.ikili testimiz de güzel çıkmıştı.kadın doğumcumuza gösterdik o da pek anlamdım dedi hoca kendisi.dedi emin olalım perinatolojiden bi hocadan randevu aldı bize önümüzdeki çarşamba tekrar bakılacak.var mı benzer şeyler çıkan?mühim olmasa bile insan stres yapıyor :/

Bu haftalarda mumkun mu okadar hareket onu da anlamadim. daha once kayip yasamasam takmazdim ama simdi sorun mu var diye kafama takildi. Aynen su an yaramaz bir oglu var duvara tirmaniyor. Hic guzel biseyler soyleyimde mutlu olsun diyen yok.sagolun moral oldu banada yazdiklariniz:)

merhaba bende öğretmenim, nöbetten düşmek için okula rapor mu vermek gerekiyor? Ve tam 24. haftanın başladığı günden itibaren mi geçerli oluyor nasıl oluyor o ayrıntılı anlatabilirseniz çok sevinirim benim hiç bilgim yok bu konuda.

Ben burdan bi arkadaştan duymuştum 10. Haftada rapor almıştı benim doktorum da 19. Haftada yazdı raporumu okulum sıkıntı çıkarmadı 2. Dönem nöbet tutmadım hiç

öyle oluyor mu ya ? ben 24 den önce olmuyor sanıyordum

Ben de 24ü bekliyorum, öncesinde olduğunu bilmiyordum
Ben de sizin gibi biliyordum özür dileyerek söylüyorum buradan bir arkadaş söylemişti erken aldığını ismini hatırlayamıyorum:/ ben de şansımı denedim doktora söyledim yazarım dedi belim çok ağrıyordu çünkü ayakta kalınca 19. Haftada aldım okul sıkıntı çıkarabilirmiş ama bikaç yerde araştırdım ama şükür benimkiler sıkıntı çıkarmadı

o zaman ben de alayım ya benim için de zor oluyor, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…