Çoooook teşekkür ediyorum
Icimi rahatlattın canım ☺
Sağîma yatarim sürekli arada sola dönerim. Bedenim öyle rahat ediyor.
O zaman ikinci dozum hafif geçecek : )
Ben de sizin gibi biliyordum özür dileyerek söylüyorum buradan bir arkadaş söylemişti erken aldığını ismini hatırlayamıyorum:/ ben de şansımı denedim doktora söyledim yazarım dedi belim çok ağrıyordu çünkü ayakta kalınca 19. Haftada aldım okul sıkıntı çıkarabilirmiş ama bikaç yerde araştırdım ama şükür benimkiler sıkıntı çıkarmadı
Bu kisi ben olabilirim :))
araliktan beri nobet tutmuyorum. Okulunuzda yeteri kadar ogretmen varsa ya da dr nöbet tutmasi uygun değil diye yazi yazarsa tutmuyorsunuz.
Boşuna beklemeyin
Benim de oyleydi oranin acisindqn tuvalete gidemiyordum artik kayisi ve kefir sayesinde suan iyiyim. Insan o karindaki sislige bile dayanamiyor lifli gidalar tuketmeye bak brokoli vs gibi insallah birseyin kalmaz birde hareket ve su kuzum kurtarici
o korku bende de var. zaten dört günde bir anca giriyorum onda da bin korkuyla. dün resmen mahsur kaldım tuvalette. gece de ağrısı zonklamasıyla uğraşıp durdum. eşim yatakta kıpırdadıkça hıncımı ondan aldım. bundan sonra düzenli yürüyüş yapacağım. gerçekten çok şımarık bir hamilelik geçiriyorum benimkinin en önemli sebebi hareketsiz yaşam. sağol önerilerin için. brokoliyi de çok severim.
Ben de sizin gibi biliyordum özür dileyerek söylüyorum buradan bir arkadaş söylemişti erken aldığını ismini hatırlayamıyorum:/ ben de şansımı denedim doktora söyledim yazarım dedi belim çok ağrıyordu çünkü ayakta kalınca 19. Haftada aldım okul sıkıntı çıkarabilirmiş ama bikaç yerde araştırdım ama şükür benimkiler sıkıntı çıkarmadı
Çok iyiymiş valla bulantı dönemi çok zorlanmıştım keşke daha önce öğrenseydim bunu ama artık az kaldı tamamlarım hem şimdi kendimi daha iyi hissediyorum
Mikan
ve surisinem
Yalnız her doktor 24.hafta gelmeden yazmaya yanaşmıyor. Ben de 24'e girdim, bu hafta yazdırıcam. Gebeliğin 24.haftasindadir diye kağıt alicam sadece, dilekçe ile okul müdürlüğüne vereceğim. Düşük riski olanlara, zorlananlara doktor veriyor ama her zorlanana değil . Benim doktorum nöbet tuttugumu duyunca kızdı hatta, koca okulda adam mı yok, gebeye nöbet yazıyorlar, eskiden doğrudan nöbet tutmazdiniz gebeyken vs, dedi.
Doktor 5.doza tamamlarsan ömür boyu bir daha vurulmana gerek kalmaz dedi.
Ikisi birer ay arayla birisi 6 ay sonra diğerleri de birer sene arayla.
Eğer hafif geçerse belki değerlendiririm diye düşündüm : )
Tecrüben için teşekkür ederim canım.
Kızlar 75 lik şeker yüklememi yaptırdım bugün. 1. Saat 166
2. Saat 126
Anlayan var mı aranızda. Doktora gitmeden ön bilgim olsun.
Normalde şekerim çok düşüktür benim.
Şimdi başka dr dan geldim
Bebeğin suyu 2-8 arası olması gerekiyor
Seninki 4 gayet güzel dedi
İçime su serpti
Bebek de güzel dedi sağlıklı herşey yolunda dedi
Oh be nası rahatladım anlatamam :) azcık su geldi diye hiç kalkma hep sola yat denmesi bana çok garip gelmişti. Akıntı ara ara gelmesi gayet normal, ben her gün günlük ped kullanıyorum mesela..
Oh be nası rahatladım anlatamam :) azcık su geldi diye hiç kalkma hep sola yat denmesi bana çok garip gelmişti. Akıntı ara ara gelmesi gayet normal, ben her gün günlük ped kullanıyorum mesela..
Sende de su gibi mi geliyor
Renksiz olursa sıkıntı dedi
Ben de rahatladım
Doktorumu değişsem mi diyorum ama ayaklarım geri gidiyor
Biliyorsun tüp bebek bebeğim
Doktorumdan tüp bebek sürecinde çok memnundum ama gebelik takibinde hiç memnun kalmadım.
Bu kisi ben olabilirim :))
araliktan beri nobet tutmuyorum. Okulunuzda yeteri kadar ogretmen varsa ya da dr nöbet tutmasi uygun değil diye yazi yazarsa tutmuyorsunuz.
Boşuna beklemeyin
Çok iyiymiş valla bulantı dönemi çok zorlanmıştım keşke daha önce öğrenseydim bunu ama artık az kaldı tamamlarım hem şimdi kendimi daha iyi hissediyorum
kış meyvelerini pek sevmediğim için yemiyorum çok. haftada bir iki kez birileri getirir önüme koyarsa belki :/ zeytinyağı da salatada kahvaltıda yiyorum ama o da çok sayılmaz. dün zorlanmaktan çok zarar verdim bölgeye. hemoroid olacağım bu gidişle :/ bu arada aşı olmadım ben de. doktor istersen yaptırabilirsin dedi çok üstüne düşmedi. ben de amaan kalsın dedim.
Doktorum gerek görmedi eskiden kadınlar daha ilkel şartlarda doğum yaptıkları için yapılıyor şimdi hastane gibi steril bir ortamda gerek yok dedi. Birde her ihtimale karşı enfeksiyon iltihaplanma vs olabileceğinden dolayı gebeye müdaheleyi doğru bulmuyorum dedi. Bende yaptırmadım
Kizlar 24 haftalik oldum artik bebegin hareketlerini cok net hissediyorum. Bugun bir arkadasim ben senin gibiyken karnim saga sola yamuluyordu cok hareketliydi oglum dedi. Bu mumkun mu? Canim sıkıldı bir problem mi var diye. Iki kere kayip yasadim zaten stresliyim bunu duyunca butun gun hareket takibi yaptim
Bu haftalarda karın mı yamultuyormuş :)) evet 32den sonra bariz dalgalanmalar olur ama şimdi degil . hiç takma canım herkes bişey söyler inan bende senin gibiyim hazır cevapta veremem kendimizi üzdügümüzle kalıyoruz.mümkün olsa inzivaya çekilip 3 ay kimseyi görmek istemiyorum (
2. Saat 126
Ben 33 yaşına kadar tatlı yemeyen kişi Tatlıcı oldum resmen ye Tatlıyı çıkar Hakkı'yı derler ya hep eşim diyor nerde bizim hakkıMah-i nevfreyahel@Serylady
Benim de şişme montumun önü kapanmıyor artık,eşim dün kafayı yedi ,10 kere önünü kapat dedi,kapanmıyor dedim,başka mont giyseydin dedi.Sonra mont alalım dedi,ben de kaşe montum var almaya gerek yok dedim,bebişe astrnot tulum aldırdım
2. Saat 126