Sende de su gibi mi geliyor
Renksiz olursa sıkıntı dedi
Ben de rahatladım
Doktorumu değişsem mi diyorum ama ayaklarım geri gidiyor
Biliyorsun tüp bebek bebeğim
Doktorumdan tüp bebek sürecinde çok memnundum ama gebelik takibinde hiç memnun kalmadım.
2 tup bebek yaptiran arkadasim kontrollerine baska doktor tercih etti biz bile kac doktor dolanip iletisim kurabildigimizi sectik.kiminle rahatsan ve guveniyorsan onunla devam et derim.
Bide benimde kanama ve tehlike donemimde o zaman ki doktorum beyaz ic camasiri giy yada saat basi degismek kaydi ile pamuklu gunluk ped kullan gozden kacirma demisti.ins sen bir daha yasamayacaksin cunku hersey guzel olacak : ))
Sende de su gibi mi geliyor
Renksiz olursa sıkıntı dedi
Ben de rahatladım
Doktorumu değişsem mi diyorum ama ayaklarım geri gidiyor
Biliyorsun tüp bebek bebeğim
Doktorumdan tüp bebek sürecinde çok memnundum ama gebelik takibinde hiç memnun kalmadım.
Banada doktorum akıntının rengi yeşilimsi ve kokulu olursa ondan kork demişti renksiz olanı en zararsız akıntı diye biliyorum.Ayaklarini da usutmemeye de dikkat et o zaman da sulu akıntı oluyo.
2 tup bebek yaptiran arkadasim kontrollerine baska doktor tercih etti biz bile kac doktor dolanip iletisim kurabildigimizi sectik.kiminle rahatsan ve guveniyorsan onunla devam et derim.
Bide benimde kanama ve tehlike donemimde o zaman ki doktorum beyaz ic camasiri giy yada saat basi degismek kaydi ile pamuklu gunluk ped kullan gozden kacirma demisti.ins sen bir daha yasamayacaksin cunku hersey guzel olacak : ))
Bugün gittiğim doktordan memnun kaldım ama nette çok kötü yorumlar da okudum
Dr işi çok zor gerçekten
Yenidoğan ünitesi de çok önemli
Bugün gittiğim hastanenin yenidoğan ünitesi yetersizmiş yoksa doktoru sevmıstim
Banada doktorum akıntının rengi yeşilimsi ve kokulu olursa ondan kork demişti renksiz olanı en zararsız akıntı diye biliyorum.Ayaklarini da usutmemeye de dikkat et o zaman da sulu akıntı oluyo.
Kizlar 24 haftalik oldum artik bebegin hareketlerini cok net hissediyorum. Bugun bir arkadasim ben senin gibiyken karnim saga sola yamuluyordu cok hareketliydi oglum dedi. Bu mumkun mu? Canim sıkıldı bir problem mi var diye. Iki kere kayip yasadim zaten stresliyim bunu duyunca butun gun hareket takibi yaptim
Degisir o 2.gebelik karnin bolgesinde ki yag orani bebegin ve plesantanin yerlesme acisi vs vs vs.
Takma kafana hamile.moral bozuculari hepimizin etrafinda var
Kizlar 24 haftalik oldum artik bebegin hareketlerini cok net hissediyorum. Bugun bir arkadasim ben senin gibiyken karnim saga sola yamuluyordu cok hareketliydi oglum dedi. Bu mumkun mu? Canim sıkıldı bir problem mi var diye. Iki kere kayip yasadim zaten stresliyim bunu duyunca butun gun hareket takibi yaptim
Aynen öyle yavrularımız Allah a emanetler bizlerde tedbirimizi alıcaz gerisine olumlu bakmaya çalıscaz yoksa hamileliğımizin tadını çıkaramıyoruz. Daha dün bebeğim az hareket etti diye endiselenirken bugün de noldu böyle hareketli diyorum annelik gerçekten delilik haliymiş
Kızlar nasılsınz ?
Biz sabahtan beri hastanedeyiz açlık tokluk baktırıyoruz inşallah iyi çıkar
Bunun dışında casual cadillac air aldıık bebek arabasını
E bebekte indirm vardı bugün stoklr baya sıkıntılı duruyordu halledebildik
Kızlar dün doktora gittik elim ayağım şisiyor üçlü taramayıda gösterdim doktor sanırom gebelik zehirlenmesinden endise etti bütün kan idrar testlerimi yaptı perşembe gidocem sonuçlar icin bu ara tekmeler fena şiddetli sizler nasılsınız daha 23 haftalıgız ama usg çeken doktora göre 6 aylık olmak üzereyiz bu benim kız ciddi inden gidiyor galiba erken mi gelir dünyaya sizce bu arada kesin kızmış saglıklı cok şükür uzun zamandıd giremiyorum napıyorsunuz nasılsınız
Bugün gittiğim doktordan memnun kaldım ama nette çok kötü yorumlar da okudum
Dr işi çok zor gerçekten
Yenidoğan ünitesi de çok önemli
Bugün gittiğim hastanenin yenidoğan ünitesi yetersizmiş yoksa doktoru sevmıstim
Evet ins ihtiyacimiz olmaz ama cok cok onemli.
Umarim tam anlamiyla iletisimde basarili olacagin seni tatmin edebilecek bir doktorun olur.
Kontrollerden icin rahat endisesiz cikmak gibisi yok
Açlık sonucum yazmıyor internette.
Ama genelde açlık 89 geliyor. Bende şeker baya düşüktü.
Daha önce hiç yaptırmadigim için hiç bir fikrim yok. Şeker yüklemesinden korkarak gittim zaten. Icemem diye.
Çayı şekersiz içen biri olarak,oldukça zor oldu İçmesi.