2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
2 tup bebek yaptiran arkadasim kontrollerine baska doktor tercih etti biz bile kac doktor dolanip iletisim kurabildigimizi sectik.kiminle rahatsan ve guveniyorsan onunla devam et derim.
Bide benimde kanama ve tehlike donemimde o zaman ki doktorum beyaz ic camasiri giy yada saat basi degismek kaydi ile pamuklu gunluk ped kullan gozden kacirma demisti.ins sen bir daha yasamayacaksin cunku hersey guzel olacak : ))

Banada doktorum akıntının rengi yeşilimsi ve kokulu olursa ondan kork demişti renksiz olanı en zararsız akıntı diye biliyorum.Ayaklarini da usutmemeye de dikkat et o zaman da sulu akıntı oluyo.

Bugün gittiğim doktordan memnun kaldım ama nette çok kötü yorumlar da okudum
Dr işi çok zor gerçekten
Yenidoğan ünitesi de çok önemli
Bugün gittiğim hastanenin yenidoğan ünitesi yetersizmiş yoksa doktoru sevmıstim

Degisir o 2.gebelik karnin bolgesinde ki yag orani bebegin ve plesantanin yerlesme acisi vs vs vs.
Takma kafana hamile.moral bozuculari hepimizin etrafinda var

Saçmalamis o kişi
Bu haftalarda hafif tik tik
O dedigi son haftalar hafizakaybi olmus bence o kiside yanlış hatirliyo

Her doktor başka şey diyor
Hangisine güveneceğiz
Aynen öyle yavrularımız Allah a emanetler bizlerde tedbirimizi alıcaz gerisine olumlu bakmaya çalıscaz yoksa hamileliğımizin tadını çıkaramıyoruz. Daha dün bebeğim az hareket etti diye endiselenirken bugün de noldu böyle hareketli diyorum annelik gerçekten delilik haliymiş

Maşallah canım ya çok belli degil ki insanlar napsın :)

Canım sen nerde saklıyorsun bu bebişi maşallah valla ben senin yaninda 9 aylik gibiyim
yaa buda birden çıktı öyle olunca bana baya büyük geldi ama daha size yetişememişim demek ki ona ramen hareketlerim kısıtlanmaya başladı çok

Nasıl casual bende cok begeniyorum ama çin malı diyede endise ediyorum nettede var nekadara aldınız nasıl bi anlatsana canım

Kızlar dün doktora gittik elim ayağım şisiyor üçlü taramayıda gösterdim doktor sanırom gebelik zehirlenmesinden endise etti bütün kan idrar testlerimi yaptı perşembe gidocem sonuçlar icin bu ara tekmeler fena şiddetli sizler nasılsınız daha 23 haftalıgız ama usg çeken doktora göre 6 aylık olmak üzereyiz bu benim kız ciddi inden gidiyor galiba erken mi gelir dünyaya sizce bu arada kesin kızmış saglıklı cok şükür uzun zamandıd giremiyorum napıyorsunuz nasılsınız

Evet ins ihtiyacimiz olmaz ama cok cok onemli.
Umarim tam anlamiyla iletisimde basarili olacagin seni tatmin edebilecek bir doktorun olur.
Kontrollerden icin rahat endisesiz cikmak gibisi yok

Kızlar yarin seker yuklemem var. Gece 12 den sonra bisey yiyip icmiyorum de mi
Bisey yemesem olur da suzuluktan mahvolucam

Canım 1.saat ölçümü bana biraz yüksek gibi geldi.açlık değeri kaç çıkmıştı?dr un en iyisini bilir tabi ki.

Açlık sonucum yazmıyor internette.
Ama genelde açlık 89 geliyor. Bende şeker baya düşüktü.
Daha önce hiç yaptırmadigim için hiç bir fikrim yok. Şeker yüklemesinden korkarak gittim zaten. Icemem diye.
Çayı şekersiz içen biri olarak,oldukça zor oldu İçmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…