2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar selam. Sabah 6 da uyandım istanbuldan sakaryaya gittim 6 saat hastanedeydim ve akşamında istanbul trafiğine yakalanıp eve döndüm. Bütün gün ayaktaydım birde üstüne yolculuk ve birde annemin tekerlekli sandalyesini ittim belim çatlıyor. İnşallah birşey olmaz dua edin

Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Ben regenesis max başladım. Ama pahalı geldi bana

Reactions: H E
Canım hep aklımızda biliyorum ama çok düşünmemeye çalış haziran ayında 11. Haftamda rutin kontrole gittiğimde doktor kalp atışı yok dediğinde şok olmuştum tüp bebekti ve 7. Senemde sayısız tedavi aşılama sonunda 3. Tüp bebek denememde gelmişti inanılmaz bulantım vardı 6 kilo vermiştim ama hiç anlamadım kanamam da olmadı sancım da. ki 9. Haftada durmuş kalbi kürtaja girene kadarda bulantım vardı çıkınca iştahım yerine gelmişti. Olduktan sonra elden bişey gelmiyor şimdi çok şükür 4. Tüp bebek tedavimden MâşâAllah yine olumlu sonuç aldık İnşâAllah bu sefer kucağımıza almayı nasip eder Rabbim her birimize Buarada Allah korusun ama doktorum anneye zarar vermez dedi ayrıca ilk etapta da kalbi çok iyi atıyordu ama olmadı genetiğe gönderdik kromozom bozukluğu çıktı yani hastaymış yavrum Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın

Masallah 4 tanesi normal dogumdu yani. Tebrik ederim seni. Genelde normal dogumdan korkulur. Baglatmak yerine farkli korunma yolari deneseniz canim. Korundun mu hiç? Doktorunla paylaş bence bu düşünceni.
Ya korunma yöntemlerinden korkuyorum artik ya yine kalırsam diye sezeryanla tup baglatmak istiyorum

Allah isteyenlere nasip etsin canim sen de haklısın.
Amin inşallah zaten dört kizim var Allah nasip ederse bu dogsa daha dusunmem ama hamile olmadaydim 7 sene sonra anca diodum oda belki nasip işte inşallah isteyen herkes yavrusuna kavuşur Allah kotu durumlardan korusun kimsenin kucagini biz birakmasin yavrusyla sinamasin

Herkesin durumu farklı işte canim. Bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Allah'ım yavrularimizi bize bagislasin. Saglikla buyutmek nasip olsun insallah.

amin
MâşâAllah canım yaşınız kaçınız Rabbim kimseyi evlatlarıyla ve evlat hasretiyle sınamasın

Herkesin durumu farklı işte canim. Bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Allah'ım yavrularimizi bize bagislasin. Saglikla buyutmek nasip olsun insallah.
Amin inşallah yasim çok küçük çok yiprandim 24 yasin da yim bebeğim doğunca 25 olacam ve 5 cocuk ben asla isyan etmiyorum ama zor kaynana ile birlikte sadece bir odada kendilerine ait bir odaları bile yok

Amin inşallah yasim çok küçük çok yiprandim 24 yasin da yim bebeğim doğunca 25 olacam ve 5 cocuk ben asla isyan etmiyorum ama zor kaynana ile birlikte sadece bir odada kendilerine ait bir odaları bile yok
Çok haklisin canim gercekten. Cocuklar icin de cok zor. Yanlis anlama ama kendi evinize çikma sansiniz yok mu? Yani bu cocuklar buyuyecek. Hepiniz bir oda da olmaz. Sizinde bir özel hayatiniz var.

Benim sat 10 eylül 5+1 im nerdeyse 1 ay var aramızda nasıl aynı hafta oluyo anlamadım

Son düzenleme:
Canım benim nasıl üzüldüm. Ahh ahh erkek kız diyoruz işte sağlıklı olsunlarda. İnanırmısınız tuvalette peçeteye bi kan leke gelicek diye ödüm kopuyor nasıl bir duygu bu. Şimdiden mi işliyor annelik duygusu anlamadım ki. Allah seninde sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım benim iyi düşünelim iyi olsun allahın izniyle :)

Amin amin evlat çok büyük bir nimet Allah olmayanlara sabir versin inşallah
Amin Rabbim sabırdan ziyade hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım İnşâAllah annelik duygusunu bizede nasip etsin Rabbim Pozitif olalım aynen herşey çok güzel olacak İnşâAllah

Çok haklisin canim gercekten. Cocuklar icin de cok zor. Yanlis anlama ama kendi evinize çikma sansiniz yok mu? Yani bu cocuklar buyuyecek. Hepiniz bir oda da olmaz. Sizinde bir özel hayatiniz var.
Ya memlekette bir evleri var bir turlu satamadilar satsalar anca öyle ev alabiliriz kira çok zor esim 2000 alıyor yetmez Allah bir kapi acarda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…