- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Pregna formula verdi bana doktorumKızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Ben regenesis max başladım. Ama pahalı geldi bana
Canım hep aklımızda biliyorum ama çok düşünmemeye çalış haziran ayında 11. Haftamda rutin kontrole gittiğimde doktor kalp atışı yok dediğinde şok olmuştum tüp bebekti ve 7. Senemde sayısız tedavi aşılama sonunda 3. Tüp bebek denememde gelmişti inanılmaz bulantım vardı 6 kilo vermiştim ama hiç anlamadım kanamam da olmadı sancım da. ki 9. Haftada durmuş kalbi kürtaja girene kadarda bulantım vardı çıkınca iştahım yerine gelmişti. Olduktan sonra elden bişey gelmiyor şimdi çok şükür 4. Tüp bebek tedavimden MâşâAllah yine olumlu sonuç aldık İnşâAllah bu sefer kucağımıza almayı nasip eder Rabbim her birimizeKızlar size bişey sorucam. Hani doktorlar diyorya kalbi ilk etapta yavaş atıyor allah korusun duradabilir diye. Allahım korusun diyelim ki durdu nasıl belli ediyor kanamamı gelir yoksa Allah korusun düşemez anneyemi zarar verir çok merak ediyorum hiç bilgim yok bu konuda.
Ya korunma yöntemlerinden korkuyorum artik ya yine kalırsam diye sezeryanla tup baglatmak istiyorumMasallah 4 tanesi normal dogumdu yani. Tebrik ederim seni. Genelde normal dogumdan korkulur. Baglatmak yerine farkli korunma yolari deneseniz canim. Korundun mu hiç? Doktorunla paylaş bence bu düşünceni.
Ben sadece folidoc kullanıyorum içinde folik asit ve b12 vitamini varKızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Ben regenesis max başladım. Ama pahalı geldi bana
Allah isteyenlere nasip etsin canim sen de haklısın.Ya korunma yöntemlerinden korkuyorum artik ya yine kalırsam diye sezeryanla tup baglatmak istiyorum
Amin inşallah zaten dört kizim var Allah nasip ederse bu dogsa daha dusunmem ama hamile olmadaydim 7 sene sonra anca diodum oda belki nasip işte inşallah isteyen herkes yavrusuna kavuşur Allah kotu durumlardan korusun kimsenin kucagini biz birakmasin yavrusyla sinamasinAllah isteyenlere nasip etsin canim sen de haklısın.
Herkesin durumu farklı işte canim. Bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Allah'ım yavrularimizi bize bagislasin. Saglikla buyutmek nasip olsun insallah.Amin inşallah zaten dört kizim var Allah nasip ederse bu dogsa daha dusunmem ama hamile olmadaydim 7 sene sonra anca diodum oda belki nasip işte inşallah isteyen herkes yavrusuna kavuşur Allah kotu durumlardan korusun kimsenin kucagini biz birakmasin yavrusyla sinamasin
aminAmin inşallah zaten dört kizim var Allah nasip ederse bu dogsa daha dusunmem ama hamile olmadaydim 7 sene sonra anca diodum oda belki nasip işte inşallah isteyen herkes yavrusuna kavuşur Allah kotu durumlardan korusun kimsenin kucagini biz birakmasin yavrusyla sinamasin
Amin inşallah yasim çok küçük çok yiprandim 24 yasin da yim bebeğim doğunca 25 olacam ve 5 cocuk ben asla isyan etmiyorum ama zor kaynana ile birlikte sadece bir odada kendilerine ait bir odaları bile yokHerkesin durumu farklı işte canim. Bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Allah'ım yavrularimizi bize bagislasin. Saglikla buyutmek nasip olsun insallah.
Amin amin evlat çok büyük bir nimet Allah olmayanlara sabir versin inşallahamin
MâşâAllah canım yaşınız kaçınız Rabbim kimseyi evlatlarıyla ve evlat hasretiyle sınamasın
Benim ki biraz büyük gibi sanki
Çok haklisin canim gercekten. Cocuklar icin de cok zor. Yanlis anlama ama kendi evinize çikma sansiniz yok mu? Yani bu cocuklar buyuyecek. Hepiniz bir oda da olmaz. Sizinde bir özel hayatiniz var.Amin inşallah yasim çok küçük çok yiprandim 24 yasin da yim bebeğim doğunca 25 olacam ve 5 cocuk ben asla isyan etmiyorum ama zor kaynana ile birlikte sadece bir odada kendilerine ait bir odaları bile yok
Sanirim bende haziran annesi adayiyim 19 ağustos son adet tarihim. 2 ekimde kan testim 50 3 ekim 78 4 ekim 129. 11 ekimde 3900 ve 15 ekim kan testim 14900 bugun doltora gittigimde 5+2 dedi gec dollenme 13.85 mm kese gorundu kalp atusi için iki hafta sonra dedi benim gibi olan varmi okuduklarima nazaran haftasina gore kan degerim ve kese olcumu buyukmu
Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Ben regenesis max başladım. Ama pahalı geldi bana
Canım benim nasıl üzüldüm. Ahh ahh erkek kız diyoruz işte sağlıklı olsunlarda. İnanırmısınız tuvalette peçeteye bi kan leke gelicek diye ödüm kopuyor nasıl bir duygu bu. Şimdiden mi işliyor annelik duygusu anlamadım ki. Allah seninde sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım benim iyi düşünelim iyi olsun allahın izniyle :)Canım hep aklımızda biliyorum ama çok düşünmemeye çalış haziran ayında 11. Haftamda rutin kontrole gittiğimde doktor kalp atışı yok dediğinde şok olmuştum tüp bebekti ve 7. Senemde sayısız tedavi aşılama sonunda 3. Tüp bebek denememde gelmişti inanılmaz bulantım vardı 6 kilo vermiştim ama hiç anlamadım kanamam da olmadı sancım da. ki 9. Haftada durmuş kalbi kürtaja girene kadarda bulantım vardı çıkınca iştahım yerine gelmişti. Olduktan sonra elden bişey gelmiyor şimdi çok şükür 4. Tüp bebek tedavimden MâşâAllah yine olumlu sonuç aldık İnşâAllah bu sefer kucağımıza almayı nasip eder Rabbim her birimizeBuarada Allah korusun ama doktorum anneye zarar vermez dedi ayrıca ilk etapta da kalbi çok iyi atıyordu ama olmadı genetiğe gönderdik kromozom bozukluğu çıktı yani hastaymış yavrum Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın
Amin Rabbim sabırdan ziyade hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesinAmin amin evlat çok büyük bir nimet Allah olmayanlara sabir versin inşallah
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım İnşâAllah annelik duygusunu bizede nasip etsin RabbimCanım benim nasıl üzüldüm. Ahh ahh erkek kız diyoruz işte sağlıklı olsunlarda. İnanırmısınız tuvalette peçeteye bi kan leke gelicek diye ödüm kopuyor nasıl bir duygu bu. Şimdiden mi işliyor annelik duygusu anlamadım ki. Allah seninde sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım benim iyi düşünelim iyi olsun allahın izniyle :)
Ya memlekette bir evleri var bir turlu satamadilar satsalar anca öyle ev alabiliriz kira çok zor esim 2000 alıyor yetmez Allah bir kapi acarda insallahÇok haklisin canim gercekten. Cocuklar icin de cok zor. Yanlis anlama ama kendi evinize çikma sansiniz yok mu? Yani bu cocuklar buyuyecek. Hepiniz bir oda da olmaz. Sizinde bir özel hayatiniz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?