2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba arkadaşlar benimde sat 15 Eylül test pozitif henüz doktora gitmedim kalp atışı duyan varmı

Kanal tedavisi mi başlandı da geçici dolguyla kapatıldı. Eğer kanal dolumu yapılacaksa yaptıramazsın çünkü kanal dolumu için röntgen çekilmesi gerekiyor

Reactions: H E
Merhaba ;benim ön dişlerimde çok az açıklık var,daha önce ortaya dolgu yaptırmıştım,ama tekrar açıldı ve şu anda yaptırmak istiyorum.Yaptırabilirmiyim,yapılırsa ne zaman ?
Rahatlıkla yaptırabilirsin. Sadece ilk 3 at ve son 3 ay diş tedavisi önerilmez. En güvenli aylar 4 5 6. Aylar. Anestezi eşliğinde dolgun yapılabilir 12. Haftadan sonra

Merhaba bende 1 sey sorabilir miyim.dis tasi temizligi yaptirabiliyor muyum bu donemde.
Ve implantlarım sorun yaratmaz degil mi.vee elma sirkesi ile gargaraya ne diyorsunuz
4 5 ve 6. Aylarda diş taşı temizliği yaptırabilrsn implantlar hiçbir şekilde sorun yaratmaz elma sirkesi kullanabilirsin

cevap veren oldumu bülmiyorum yaziim istersen koru 6500, medicalparkda aynı medicanada 6000 bin
ankaradamısın sende nereye karar verdin?
Ankarada değilim ama orada yapmak istiyorum doğumu. Henüz Bi hastane bulamadım. Koru da Zahide hanımı önerdiler ama kararsızım

4 5 ve 6. Aylarda diş taşı temizliği yaptırabilrsn implantlar hiçbir şekilde sorun yaratmaz elma sirkesi kullanabilirsin
Merhaba gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanımında dişlerde yan etki oluyormuş ben devam etmeyen gebeliğimde 11 hafta kullandım lekeler oluştu derinden ve geçmedi üç ay önce düşük yapmıştım şimdi tekrar hamileyim ve başladım nasıl bir önlem almalıyız acaba kardeşim de hibor kullanmıştı dişleri mahvoldu benimki clexane.

Benim 3.sezeryanim olacak inşallah 2.sezeryanım tam 1sene önce oldu.
14 -15 ay arayla 2.sezeryan dogumunu yapanlar arkadaslarim var sıkıntı olmadi hic birinde.
Benim iki çocuk arası 22 ay bu sefer 17 ay olacak ama baya araştırdım sıkıntı olmuyomuş sanırım :)

merhaba canım hayırlı olsun :)
benim de son adet 26 ağustos. 3 ekimde kan verdim 45 çıkmıştı. sonra katlayarak gitti. dün ultrasonda 4+6 çıktı. geç döllenme dedi ve kese boyutu 10.5 mm dedi. haftasına göre bana da büyük geldi. ama burdaki arkadaşların dediğinine göre geç döllenme olsa da ilerleyen zamanda asıl haftasını yakalıyormuş

Gunaydin hanimlar nasilsiniz ?
Benim ikizlerim tam gaz buyumeye devam ediyor iki kat hormon salgiladiklarindan mide bulantilarim son bi kac gun daha cok artti. Laktozsuz sut icmeye basladim daha az gaz olustiruyor. Bol bol leblebiye devam :))
günaydın maşallah miniklere :) keseyi ilk kaçıncı haftada gördün ve boyutu ne kadardı hatırlıyor musun?

Gunaydin hanimlar nasilsiniz ?
Benim ikizlerim tam gaz buyumeye devam ediyor iki kat hormon salgiladiklarindan mide bulantilarim son bi kac gun daha cok artti. Laktozsuz sut icmeye basladim daha az gaz olustiruyor. Bol bol leblebiye devam :))

Maşallahh sağlıkla büyüsünler inşallah :)

Ayni durumdayiz ve beni anlayan biri. cok tedirgindim boyle olmasindan kan degerine gore cogul gebelik olabilir dedi saglik ocagi sana dedilermi degerlerle ilgili bisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…