2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim daha once de yazmistim ama gozden kacti galiba listede kendimi goremedim. Minikler feeling teyze bizi unutmasin diyor :)
Feeling07
Canim beni de listeye ekleyebilir misin ?

Sat:22/08/2018
Tahmini doğum:05/06/2019
Hamile kalınan kilo:56
Boy:1.68
Yas 31
1.gebelik

Bildiğim kadarıyla bu aylarlar rahim bebeğe zarar gelmesin diye bolca sıvı akıntı salgılarmış ondardır canım benimde akıntım çoğaldı

Ayni durumdayiz ve beni anlayan biri. cok tedirgindim boyle olmasindan kan degerine gore cogul gebelik olabilir dedi saglik ocagi sana dedilermi degerlerle ilgili bisi
Cogul gebeligim var su an tek yumurta ikizlerim hemde. 6.haftaya kadar kan degerlerim tekil gebelikle ayniydi. 6haftadan sonra degismeye basladi.Ultrasonda kesin belli oluyor cogul mu bende kimse beklemiyordu cogul oldugunu.

İlgisinin iyi olduğunu söylediler.. Açıklama yapıyormuş vs. Sizin önereceğiniz başka biri var mı
Ben de arayış içindeyim
Şuan başkent üni Hastanesi nde Göğşen hocama gidiyorum
Tüp bebek dr umdu
Çok güveniyorum ona ama takibimi yapar mı sonuna kadar bilmiyorum
İki yıldır tanıyorum onu , kime gitsem de yine dönüp ona muayene olduğumda içim rahatlıyor

Cogul gebeligim var su an tek yumurta ikizlerim hemde. 6.haftaya kadar kan degerlerim tekil gebelikle ayniydi. 6haftadan sonra degismeye basladi.Ultrasonda kesin belli oluyor cogul mu bende kimse beklemiyordu cogul oldugunu.
Ultrason görüntüsü varsa atar mısın canım
çok merak ettim :)

Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin çok güzel bir duygu olmalı :)
Saglikla kucagima alma telasi basti beni canim baya zorluyorlular bulantibkusma yanma bas agrisi bu aralar cok kotuyum rapor aldim bugun bitiyor yarin nasil ise gidecem builmiyorum . onlar saglikli olsun ben bunlara alisirim Rabbim herkesin bebegini de benim miniklerimi de korusun insAllah.
günaydın kızlar, ben de dün kusma başladı kendi kendime nazar değdirdim resmen
Ha hay ayni ben ilk haftalatda diyordum ne guzel hamilemiyjm hissetmiyorjm bile .sonra sen gibi nazar ettim kendimi bulanti kusma kismen basagrisi bitik durumdayim . seni cok iyi anliyorum

Ben de aynı durumdayım canım doktor 1 hafta rapor verdi bana da Pazartesi başlayacağım işe keşke sen de biraz uzun alsaydın. İlaç kullanıyor musun?

Ben de aynı durumdayım canım doktor 1 hafta rapor verdi bana da Pazartesi başlayacağım işe keşke sen de biraz uzun alsaydın. İlaç kullanıyor musun?
Buradaki doktorlar cok kit rapor mevzusunda. Rennie ile zavor mu net hatrlamiyorum bunlari verdi. Rennie yi kullaniyorjm ama son haddede . sonucta ilac . dogerine netten baktim hamilelikte kullanilmasi konusunda supheleri gorunce rafa kldirdim . bebekler icin decavit kullaniyorum

Ayni durumdayiz ve beni anlayan biri. cok tedirgindim boyle olmasindan kan degerine gore cogul gebelik olabilir dedi saglik ocagi sana dedilermi degerlerle ilgili bisi
en son değeri geçen salı verdim 895ti. dün verdim ama doktor 7000 civarıdır dedi. kan değeri ile ultrason uyuşuyor sat a uymuyor dedi.. ama keseyi ilk gördüğünde çoğu insan 2-3 mm en fazla 4-5 olsun..

orda doğum ücretleri ne kadar peki?

orda doğum ücretleri ne kadar peki?
Hiç bilmiyorum ....
Benim iki düşüğüm var
Kürtaj orda çok daha uygundu ama ben öncelikle dr tercihinden ötürü gidiyordum oraya
Şuan Cuma günü kontrolüm var
İnş gebeliğim sağlıkla devam ederse dr nasıl yönlendirirse artık ...

Bence normal canim . hem buyuk kese iyidir . sanki bazen sorun bulmak icin yer ariyoruz :)) kafan karismasin
evet kesinlikle öyle.. 2 hafta bekleyecez kalp atışı için.. bu süre boyunca 40 tilki dolanıyor insanın kafasında. ama yine de mutluyum. çok şükür o keseyi bile görmek çoook güzel

inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…