2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
bi de senin ikiz ama sen daha fazla hissedersin
Şanslısın öyleyse biraz geç başlamış :)
aslında pek değil canım çnkü geç döllenmeymiş 8 hafta diyordum ama 5+3 oldu

Decavıt sımdı mı kullanıyosun? Ben sadece folbiol kullanıyorum. Kızımda da decavıti 3ay dan sonra vermişlerdi dıye hatırlıyorum merak ettımmm sımdıı

Kızlar belim çok ağrıyo ya 4+1 im ortadan ayrılıyo sanki göğüs hassasiyetim de azaldı korkuyorum ya rabbim bu korkuları kimseye yaşatmasın çok zor

Decavıt sımdı mı kullanıyosun? Ben sadece folbiol kullanıyorum. Kızımda da decavıti 3ay dan sonra vermişlerdi dıye hatırlıyorum merak ettımmm sımdıı
7+5im benim ikiz gebelik belki ondan erken basltmis olabilirler . bugun baska bir doktora gorunecegim farkli doktorlarin fikrini almak da fayda ona sorayim . folibol kullaniyordum bende cok yan etkisi vardi 5 gun kullanabilmistim. Tesekkur ettim bilgi verdigin icin

Aaa bak olabilirr hayır yanlış mı hatırlıyorum bana vermedimi yoksa oldum :))

Kızlar çay içmek iyi değil diyorlar ama çay bana iyi geliyor. Zararı olur mu acaba?
Benim doktorum içebilirsin dedi.
Kahvede kisitlama koydu filitre kahve ictigimi biliyordu yasakladi arada turk kahvesiyle yetin dedi.
Bol bol taze sıkılmıs portakal mandalina suyu iciyorum bende

Canm bebek iyymiş. Bi o rahatlattı valla beni yoksa şu bulantı çeklcek gibi değil Anne olmak kolay değilmş Allah hepimzn yardımcısı olsun. Doktor ilaç verdimi sana bulantı için bana verdi inş iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…