Canm bebek iyymiş. Bi o rahatlattı valla beni yoksa şu bulantı çeklcek gibi değil Anne olmak kolay değilmş Allah hepimzn yardımcısı olsun. Doktor ilaç verdimi sana bulantı için bana verdi inş iyi gelir
Rennie verdi canim . sana ne verdi? Bu arada bi doktor bana bulanti kusma yanma vs olmasi iyi bir seymis bebek icin desi . zufor dil alti verdi ama netten baktim hamilelik icin uygun gelmedi kullanmadim hic
Kızlar günaydın herkese bugün 6+3 olduk kalp atşlarını görfük doktora gttik.Yalnız bulantılarım inanılmsz arttı mutfağın yandan gecemiyorm çok kötyüm rapor alfö işe gdemedm
Rennie verdi canim . sana ne verdi? Bu arada bi doktor bana bulanti kusma yanma vs olmasi iyi bir seymis bebek icin desi . zufor dil alti verdi ama netten baktim hamilelik icin uygun gelmedi kullanmadim hic
Valla ben bazen bazilarin ikili muhabbetine de dahil oluyorum.araya kayniyorum.bildigim bir seyse bilgi vermek istiyorum. Sordugun bir sey mi oldu gozden kacmistir canim.
Yaaaaa cok sevindim bir ikiz annesine denk geldigim icin yakin olsam yanina gelip uzun uzun konusmak isterdim. Surecin nasildi nasil sorunlar yasadin ne olur az payls benimle . tek yumurta mi ayri yumurta ikizleri mi ayyy cok sorum var benim .
Kızlar günaydın herkese bugün 6+3 olduk kalp atşlarını görfük doktora gttik.Yalnız bulantılarım inanılmsz arttı mutfağın yandan gecemiyorm çok kötyüm rapor alfö işe gdemedm
Bebek emziriyordum ruyamda.ama ole bebek olacak heyecaniyla degil yine meme uclarim deli gibi yara olacak diye.kizimdan tam net hatirladigim hatta unutamadigim tek sey meme uclarimin yarasiydi.
annenin boyu kisa ve minyon o yuzden gec gorundu iki yasinda ikizleri var onlardada aynisi olmus gec gorunmus yine hamile ve aynisi olmus bende öle diyor boyum kisa ya gec gorunuyor diyor hic duymamistim
Okadar halsizim ki sürekli yatma ihtiyacı duyuyorum sonrada uyuya kalıyorum sabah kahvaltıdan sonnra uyuya kalmışım oğlum tuvaletim geldi diye uyandırdı onlada ilgilenemiyorum yemeğini yedirip tuvatiyle ilgileniyorum okadar inş geçer hemen yaa ev işleri bile duruo
annenin boyu kisa ve minyon o yuzden gec gorundu iki yasinda ikizleri var onlardada aynisi olmus gec gorunmus yine hamile ve aynisi olmus bende öle diyor boyum kisa ya gec gorunuyor diyor hic duymamistim
Yaaaaa cok sevindim bir ikiz annesine denk geldigim icin yakin olsam yanina gelip uzun uzun konusmak isterdim. Surecin nasildi nasil sorunlar yasadin ne olur az payls benimle . tek yumurta mi ayri yumurta ikizleri mi ayyy cok sorum var benim .
çift yumurta canım, 37.haftaya kadar gittiler, 2500 civari dogdular, kuveze girmediler, simdi 22 ayliklar..
gebelikte bulanti disinda bir sikintim olmadi..
dusuk riski, kanama vs yasamadim ama bulanti kusma doguma kadar devam etti ilk 3-4 ay su bile icememistim, serumlarla zofranla fln bir nebze rahatliyordum ama kesilmiyordu bulantım..
suan da en cekindigim nokta bu, ayni sekilde gecerse nasil bakarim kizlara bilmiyorum
Bebek emziriyordum ruyamda.ama ole bebek olacak heyecaniyla degil yine meme uclarim deli gibi yara olacak diye.kizimdan tam net hatirladigim hatta unutamadigim tek sey meme uclarimin yarasiydi.