2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok sormadım cumartesi gitçem nasipse ama bu kasılma nasıl birşey acaba ağrım var gibi bazen canımı yakıyor gibi ama erken de daha
Bende kasılma tam nasıl olur bilmiyorum ilk hamileliğimde yaşamadım hiç doktora sorınca bana da yazarmısın ne dediğini benim daha 3 haftam war

Canım evde yapasana ben çok canım isteyince evde yapıp yiyorum

Canım evde yapasana ben çok canım isteyince evde yapıp yiyorum
Canım yaptım ama köfteden yapmıştım ben ve benim canım tavuk istiyor onların tavuğunu tutmuyo benim evde yaptığım onun kokusu bile farklı bi kez yiyimde rahatlıyım en iyisi.

Canım yaptım ama köfteden yapmıştım ben ve benim canım tavuk istiyor onların tavuğunu tutmuyo benim evde yaptığım onun kokusu bile farklı bi kez yiyimde rahatlıyım en iyisi.
Anladım canım ye ozaman sendin sanırım dışardan bişi yiyince etkilenen midesi bozulan dikkat et güvenilir biryer bulmaya çalış

Bende hiç sevmem aslında ama biliyosun aylardır yemek yapamıyorum çok nadir yaptığım zamanlar eşimin desteğiyle sağolsun. Açlıktan kıvrandığım zamanlar eşim alıp getirdi bi kaç kez yedim mecburiyetten çünkü kahvaltı yapmaktanda bıkmıştım artık. Yakınımda lokanta falanda yok hep fastfood. Keşke yemek yapabilsem ah şu gurbette olmakcan sağolsun napalım

Ben ilk hamileliğimde hiç yaşamadım oyüzden kasılmamı bebeğin gerilmesimi anlayamadım saol cewabın için
Benim.ilkinde daha gec başlamıştı bu defa erken olunca son gittgimde doktoruma sordum.ritmis sekilde mesela saatte 3 defa 5 defa degilde duzensiz ve agrisiz oluyorsa sorun degil dedi.rica ederim

Daha butik hamburgerciler oluyor ben onlardan yiyorum arada normalde hic yemem ama simdi bi haller oldu yemedigim seyleri istiyor canim : )o tarz yerlerde ye bi defacik

Benim.ilkinde daha gec başlamıştı bu defa erken olunca son gittgimde doktoruma sordum.ritmis sekilde mesela saatte 3 defa 5 defa degilde duzensiz ve agrisiz oluyorsa sorun degil dedi.rica ederim
Anladım canım düzensiz ve ağrısız benimkilerde korkulcak bişi yok yani ay rahatladım walla

Yeni sürüm çok kötü olmuş mobile uyumlu degil sayfayi kaydirarak okumakzorunda kaliyorsun onun disinda detaylim var kizlar dua edin bana cok az kaldi :)

Yeni sürüm çok kötü olmuş mobile uyumlu degil sayfayi kaydirarak okumakzorunda kaliyorsun onun disinda detaylim var kizlar dua edin bana cok az kaldi :)
güzel haberlerle gelirsin inşallah oğluşun inşallah güzel poz da verir. bizimki hiç göstermiyor yüzünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…