2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim doktorumda vermek istemedi hiç bi omega 3ü sağlıklı bulmuyorum dedi artık bende 15 günde bir zorla yiyorum aslında haftada iki kez yememiz lazımda mümkün değil :/
Aynı senin gibiyim gecen kendimi zorladım zorla yedim. Bitmeden 2 kere daha yesem iyidir diyorum

Kızlar ya benim göbek deliğimin sağ yan tarafında sürekli içten bi gerilme oluyor kasılmamı bu yoksa bebek biryerini yaslıyor yada ittiriyormu anlamıyorum günde 5,10 arası sürekli oluyor
Bende oluyor nefesimi kesiyor gibi oluyor çalışırken ya

Yarin annemde mevlut var.butun sevmediklerimde toplanacak simdi neyse sorulari tahmin edip cevaplari hazirladim zaten hastayim yarim saat takilir gecer oda da yatarim
Tayt tunik mi giysem elbise mi giysem bilemiyorum derdime bak

Bence 2 ayda bir yemenin bi sakıncası olmaz canım tabi doktorunada sor ama benim doktorum izin verdi. 2 ay önce yedim ve bu haftasonu tekrar yedim aşırı istiyor benim canımda :)

Bol şanslar canım bende cumartesi oğlumu görmeye gidecegim

Bence 2 ayda bir yemenin bi sakıncası olmaz canım tabi doktorunada sor ama benim doktorum izin verdi. 2 ay önce yedim ve bu haftasonu tekrar yedim aşırı istiyor benim canımda :)
Doktora sormadımda ben avmde çalıştım 2 sene ve çalışanlarlada konuşuyoduk hiç temiz bi ortamda çalışmadıklarını söylüyolardı burger yere düşünce müdürleri alın yerden kullanın diyomuş bunu falan duydum zaten yememiştim bida hamileyken hiç yemem demiştim ama gerçekten çok canım istiyor bi kere yicem sanırım ama alırkende hamile olduğumu ve tazeyse öyle sipariş vericeğimi söylücem belki gerçekten dürüst olup taze ürün verirler.

Bugün gebe okuluna katıldım kızlar ebe odaları falan gösterecekti boş oda yokmuş ama tek kişilikmiş odalar bu baya içimi rahatlattı tek sıkıntı erkek refakatçi almamaları işte devlette yapıcam bu arada doğumu ,:)

Iyi olmanıza çok sevindim maşallah. Ağrılar bendede fazlasıyla mevcut gerçekten ikiz gebelik çok zormuş. Bizde iyiyiz hamd olsun kanamam oldu hastanede yattım 3 gün nst Ye bağladılar acaba erken doğum tehlikesi olabilirmi diye ama çok şükür iğne ilaçlarla kesildi. Sonra kanda enfeksiyon çıkmasın mi bi haftada öyle antibitotik tedavisi uyguladılar derken bu haftalara geldik öyle böyle. Hazırlıklarımız bitti sayılır bizim erken doğarlar diye hızlıca tamamladık oda takımıda aldık gelmedi henüz onu bekliyoruz bakalım inşallah erken doğmazlar zor bi süreç öpüyorum Allah a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…