sabah girdim ama site hep hata verdi. neyse kızlar ben şu lcw den aldığım hamile pantolanlarından hiç memnun değilim. 2 aylıkken giymeye başlamıştım çok rahat falan diyordum ama şimdi göbeğimden aşağı düşüyor ve sürekli çekmek zorunda kalıyorum. çok sinir bozucu
sabah girdim ama site hep hata verdi. neyse kızlar ben şu lcw den aldığım hamile pantolanlarından hiç memnun değilim. 2 aylıkken giymeye başlamıştım çok rahat falan diyordum ama şimdi göbeğimden aşağı düşüyor ve sürekli çekmek zorunda kalıyorum. çok sinir bozucu
Aynen bende öyle ayak bileklerime toplanıyor aslında boyu tam belirli süre giyeceğiz diye uygun alayım dedim ama rahat edemedim solapette almıştım onda. Rahat ediyorum
evet kızlar site değişmiş güzel olmuş alışırız bence daha önceden de çok değişikliklere uğradı her seferinde alıştık bi sürü Yeni emoji gelmiş telefondan da artık emoji ekleniyor yuppi
Temiz haberlerle geldim canim cok sükür bin sükür bir sorunu yok dedi doktor gordukte cok sükür oglusumu 614 gr olmus 31 cm boyle git dedi doktor cok mutluyum
Temiz haberlerle geldim canim cok sükür bin sükür bir sorunu yok dedi doktor gordukte cok sükür oglusumu 614 gr olmus 31 cm boyle git dedi doktor cok mutluyum
Insallah hepimiz saglicakla kucagimiza alalim canim bir ara o kadar heyecan yaptimki anlatamam şükür ki iyiymis bizim oglan :) bunu da atlattik cok sukür birde benimki normal dogum pozisyonundaymis dönmüs bizim yavrukuş :)
Ya ben ne yazdığımı görüyorum ne bana yazılanı takvim YÖK bari doğurunca değişseydi hiç sevmedim beğenmedim eski hali daha anlaşılırdı bir sürü anlamsız ayrıntı var