2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnşşş iyi haberlerle gelirsin kuzummm :) anne yüreği işte bebeği iyi olsun istiyor
Bütün hepimizin bebisleri iyi olsunlar insallah sagsalim gelsinler :) dualarinizda bize yer verin heyecanliyiz biraz bugün :)) seninki de iyi demis doktorun hic takma kilosunu bence :)

Bu arada doktor bana 25 yaş ve altında risk daha az olduğu için şeker yüklemesi yaptırmayabilirsin dedi :) 14 martta da 2.doz tetanoz.

Bizimki 21+3 te 450 gr idi 24cmdi simdi kac olmustur bilmiyorum ama doktorum kiyaslamayin kimseyle demisti zaten ilerde yada geride olursa solerler onun disinda endiselenecek birsey yok:)
Bencede canım ben pazartesi günü gidicem devlete bi sorcam kilosunu inşallah söyler bu aralar sağlıklı beslendim bakalım fayda ettimi

Evet biraz daha rahatladım. Yani ben yememe içmeme olabildiğince de dikkat ediyorum elimden geleni yapıyorum sonuçta değil mi gerisi bebişlere kalmış :) inş hepsi sağlıcakla gelsinler dee
Aynen canım bizim görevimiz bu bol su içmek meyvemizi sebzemizi eksik etmemek yumurta süt et balık bunları yiyosak eğer sorun yok :) balık dışında herşeye uyuyorum :)

Etmistir mutlaka saglikli beslenmeyi sevmeyenlerdenim ben cok zorlaniyorum ondan :)
Bende sevmiyorum canım varya inanılmaz derecede fast food çekiyo kendimi tutuyorum her seferinde ama bi kere yicem eşim çok çekiyosa bi kez ye dedi her avmye gittiğimde önünden geçip kokluyorum. Aslında çok sağlıksız olduğunu biliyorum ama bi kere yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…