2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet evet bazen de bı güç geliyor ki sorma tabi o enerjiye aldanıp kendimi çok yoruyorum heralde günün sonunda yığılıp kalıyorum :) bebislerin herşeyi tam olana kadar enerjimiz bitmesin inşallah

Evet evet bazen de bı güç geliyor ki sorma tabi o enerjiye aldanıp kendimi çok yoruyorum heralde günün sonunda yığılıp kalıyorum :) bebislerin herşeyi tam olana kadar enerjimiz bitmesin inşallah
Tabı en rahatı 30a bıtırmek :) sonra yazık zorlanırsınız helee o ufacık kıyafetlerın ütüsüü Insallah ınsallahhh

Ben de öyle ya fermuarlı çizme yada yine kenarı fermuarlı sneakerları yoksa bağcık falan asla yapamam ki fermuar bile zorluyor
Ayagimi yuksek biyere dayayip fermuari oyle cekiyorum valla egilince zor oluyor benim sneakarlarin bogaz kismi dar biraz zor giyiliyor

Tabı en rahatı 30a bıtırmek :) sonra yazık zorlanırsınız helee o ufacık kıyafetlerın ütüsüü Insallah ınsallahhh
30 32 arası yaparım kıyafetleri diyorum ama bakalım o zamana kadar da anca odasını tamamlıcam sanırım geç kalmam dimi ? Bı de canım burda sordum bıkac arkadaş cevap verdi sağolsun ama deneyimli olarak senden de fikir alayım dedim uyku tulumu önerebiliceğin bı marka model var mı

Ayagimi yuksek biyere dayayip fermuari oyle cekiyorum valla egilince zor oluyor benim sneakarlarin bogaz kismi dar biraz zor giyiliyor
Ben son haftalar nasıl olacaz onu merak ediyorum:))) hele bı de şişlik falan da olursa ne giyeriz artık bilmem

Tabı canım yap herseyı dusunmek lazım bende o zamanlara bıtırmıs olurum. :)
Ben hııccc uyku tulumu kullanmadım ya :/ kızımı hıc cok sıcaga alıstırmadım rahat yatan bır cocuktu hep hala oyle hıc kalın gıyınmez terler hele bebekken hıc sevmezdı oyuzden almadık ama bence carters a bak derım yorumlarda falan mutlaka yazıyordur.

Herkesin ki olcmuyolar sıkıntısı olana bakıyorlar diye biliyorum benimkine 2 kere bakildi bikere bebisim bas asagi duruyor diye bakti birinde de su gibi akinti oluyordu ozaman bakmislardi alttan muayene ediyorlar bu arada canim
Hayır, herkesin bakılması lazım.
Bende sorun yok mesela.
Doktorunuza sorun bunu, ölçüyordur ama sorun olmadığından söylemeye gerek duymuyordur.
Ben ikiz hamilelikten dolayı her seferinde uzunluğunu sorduğum için söylüyor.

Evet yorulunca hic hissedemiyorum. Hareketleri guclendimi?? Oglusum sessiz sakin bir cocuk olcak sanirim annesi gibi:)

Aynen bende oturup agliorum bazen. Pimpirikli insanlara kizardim bende oyle oldum ciktim. Sanirim kucagima almadan rahat edemicem

Tamam canım çok sağol aklımdaki de oydu zaten ona bakayım dediğin gibi

Insallah oyle uslu olur :) tetenoz asisinin ikinci dozunu vuruldum galiba o da etkiledi. Zaman gecsede dogum haberlerini payalassak artik bana cok uzun geldi bu hamilelik :)

Aynen bende oturup agliorum bazen. Pimpirikli insanlara kizardim bende oyle oldum ciktim. Sanirim kucagima almadan rahat edemicem
Çoook normall hemde çook ben tecrubelı oldugum halde öyleyim :)) kızımda sabah altıda kalkıp aglayıp cıkolata yedıgımı bılıyorum bu benim sloganım annelık delılıktır

İnş hiç olmaz ya sağınca kan gelmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…