Ben minico dan olanı almaya karar verdim canım cibinlik istemiyorum çünkü 100 lira da daha uygun ama onun senin istediğin gibi sarı gri olanı yok gri mavi var sanırım aklında olsun
bıberonn unutma :) ve kendi bakım ürünlerini ped, diş fırcası vs ben rimelime kadar cantamda olacak
İyi yapmıssın bende hıc yenıdogan almadım hepsı 0-3aylık ınan onlar bile başlarda buyuk oluyor :))) kısa kolluları 3-6 alıcam kış ıcınde 6-9 alırım :))
Kis icin olanlari 9 12 aldim ben her cocuk bir olmaz ama 6 9 ayin kucuk.oldugu bile oluyormus birde bizimkine boyu uzun olacak gibi dediler ondan büyuk aldim umarim elimde patlamaz
Kis icin olanlari 9 12 aldim ben her cocuk bir olmaz ama 6 9 ayin kucuk.oldugu bile oluyormus birde bizimkine boyu uzun olacak gibi dediler ondan büyuk aldim umarim elimde patlamaz
Benım kız 52cm dogdu ona aldıgım gıbı aldım :) 6-9ları zaten patıklı almam oyuzden boyu uzasa bıle sorun olmaz. 9 ay subat sonuna denk gelıyor bırde ben bakınca anlıyorum kalıplar bazıları buyuk bazıları kucuk oluyor :)) sız sımdıden kışlık almayın cok fazla duruma gore bakarsınız sımdıden gerek yok bebısle cıkar cıkr alırsınız :) ben oyle yapıyorum kışlık bı ıkı bısey aldım daha almam cıkar alırız kızımla :))
Arkadaşım sen bizden tecrübelisin sana bir soru daha soruyum ben o zaman ...Doğar doğmaz alt üst takım giydiriyorlar değil mi ,ameliyathane de ???Doğum videolarını izledim de genel de hep öyle giydirmişler
Bende cevap vereyım gormusken sızden ıstıyorlar mesela ben alt ust takım verdım ustu yandan cırtlıydı ıcıne zıbın gıymedım ben ılk ay e bebekte ıclık var cırtsız onlardan gıydırdım bunada öyle yapıcam...
normal evdede o ıclık ustune yanı belıne benım bebeklık ınce kundagım(belı ıncınmesın dıye) ustune kıyafetlerı seklınde ılk 40ı gecırmıstık :)
Bence olmaz çünkü bunun içinde zaten nevresim var ve bebiş hemen kullanmayacak ki bunu önce anne yanı tarzı kullanacak ya o yüzden bu süs gibi olacak :)
Bende cevap vereyım gormusken sızden ıstıyorlar mesela ben alt ust takım verdım ustu yandan cırtlıydı ıcıne zıbın gıymedım ben ılk ay e bebekte ıclık var cırtsız onlardan gıydırdım bunada öyle yapıcam...
normal evdede o ıclık ustune yanı belıne benım bebeklık ınce kundagım(belı ıncınmesın dıye) ustune kıyafetlerı seklınde ılk 40ı gecırmıstık :)
Ewet ben de e-bebekten yandan cırtlı olanlardan aldım ,bütün zıbınlarını da o şekilde aldım.Allah korusun alttan çıtçıtlılar çok zor giydiriliyor.Benim ilk Bebek bir de ben zorlanırım ,kolundan filan geçirirken.Bana hep yandan çıtçıtlı al çok büyük kolaylık olur dediler,hep öyle aldım.Yeni Doğunca da hemşire için alt üst takım daha kolay olur gibi geldi
Ewet ben de e-bebekten yandan cırtlı olanlardan aldım ,bütün zıbınlarını da o şekilde aldım.Allah korusun alttan çıtçıtlılar çok zor giydiriliyor.Benim ilk Bebek bir de ben zorlanırım ,kolundan filan geçirirken.Bana hep yandan çıtçıtlı al çok büyük kolaylık olur dediler,hep öyle aldım.Yeni Doğunca da hemşire için alt üst takım daha kolay olur gibi geldi
Cıtcıtlı almadım yazacaktım cırtlı yazmısım prdon Bende kızımdan var onlardan cok guzel koldan gecır dırek sımdı bı ıkı tane daha alırım yeter zaten uzun sure gıydırılmıyor. Korkma sen o bastan gecırılenlerın omuzda pay var hıc bısey olmaz canım zaten hemen alısacaksın ınankı annelık cok farklı ya bır bakacaksın gık dese acıktı guk dese gazı var dıyeceksın :))) gıydırırken hemen profsyonel olacaksın :))))
Benim de hamileliğim o kadar sorunsuz geçiyordu ki artık şımarmıştım "bebek arada hareket etmese hamile olduğumu anlamayacağım, ne sıkıcı bir hamilelik" falan diye. Önce 1-2 hft önce kanamam oldu bir korku bir telaş hastaneye koştum, geçen gün de çok fena üşüttüm, farenjit olmuşum. Büyük konuşmamak lazımmış ve insan kendine bile nazar değdirebiliyormuş Halimize çok şükür diyorum şimdi.
Hastane cikislarinda zaten bir-tek parc bir alt ust takim oluyor birde ic badileri.sen hangisini vereceksen bir bez torbaya vs koy ic badisini bez giymesini istedigin parcayi ve penye battaniyesini doguma girmeden once
Sana kalmis oluyor yani ne verirsen onu giydiriyorlar ilk once.bende bole oldu.arkadaslariminda bu sekilde hazirladik verdik.
Ben devlete gittim bugün idrar tahlili vericektim bide kilosunu öğrenmek için ama kilosunu göremiyoruz bu ultrasondan dedi doktor şaşırdım. Ama gelişimi iyiymiş 27+4üm normalde ama ultrasonda 28 haftalık çıktım tahminen bi kiloyu geçmiştir dedi doktor. Kafası aşağıdaymış şimdilik gelişimi gayet iyi gözüküyor dedi içim rahat etti ama keşke bide kilosunu öğrenseydim
Sağol canım doktor kesin bir şey söyleyemedi. Servikal uzunluğa falan baktı normaldi. Önlem olarak Progestan verdi yine de. Bir de bebeğin kafayı biraz aşağıdaymış ve mesaneye baskı yapıyormuş. Ama genel olarak ciddi bir sorun yok dedi şükür. Bende genç kızlığımdan kalma idrar yolu enfeksiyonu var hamileyken de çok düşük miktarda enfeksiyon vardı, belki ondandır diye düşünüyorum.
Gunaydin kizlar, suan tam 25 haftalik hamileyim. Iki gun once bebegimin femur kemiginin ortalamadan bir tik kucuk oldugunu ogrendim. Bi baska doktorada gidecegim ama kafam karisti. Detayli ultrasonda femur kemigi ortalamalarin icindeydi. Bi sorun olabilir mi? Internette biraz bilgi edinmeye calistim ama icim karardi resmen
Kızlar ben geldim bugün fetal ekomuz vardı çok şükür Rabbime bi sıkıntı yokmuş Ama oraya gelen çocukları görünce ağlama krizine girdim eşimde kötü oldu beni öyle görünce Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın çok zor orada öyle empati yapınca Rabbim onlarında yardımcısı olsun İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza ❤
Sağol canım doktor kesin bir şey söyleyemedi. Servikal uzunluğa falan baktı normaldi. Önlem olarak Progestan verdi yine de. Bir de bebeğin kafayı biraz aşağıdaymış ve mesaneye baskı yapıyormuş. Ama genel olarak ciddi bir sorun yok dedi şükür. Bende genç kızlığımdan kalma idrar yolu enfeksiyonu var hamileyken de çok düşük miktarda enfeksiyon vardı, belki ondandır diye düşünüyorum.